insallah hepsi gelismistir canim senin hissiyatini en iyi anlayanlardanim ama o bilinc altini bastir kuzum aklina geldikce baska seyler dusun iyi seyler dusun hatta yumoslarinla konus onlara terapi ver
aa ne güzel fikir canımmm konuşurum ben onlarlaaaagerçi onlar durmadan sancılarla kendilerini hatırlatıyorlar sağolsunlar gelişiyoruz sen merak etme diyorlar bana
topik nurusimaya çalışıyo :)Canımcım hadi güzel haberlerle gel inşallah bugün dün gezinirken civanperçemi buhar banyosunun miyomları küçülttüğünü okudum bir araştır istersen canım benimmm
canım sen ders etme Allah tan gelen bişi.liste yayınlanmış kızlar benin reglim hala devam ediyor bugün 6. günüm.İnşallah yarın abdest alabilirim.Duaları en son ne zamana kadar okumamız lazım.
ben varım =)kizlarrrrrr nerelerdesiniz ben geldim bugun kimsecikler yok
bilinçaltını boşver şimdi.tam bilmiyorum ki canım geçen cumartesi gittiğimde 3-4tane saydı ama iğnelerden sonra kaç tanesi gelişti henüz bilmiyorum yarın öğreneceğiz inşallah eğer uygunsa çatlatma iğnesi de yapcak hayırlısı bakalım ama içim hiç rahat değil nedense yaa bir türlü şu kötü hisleri atamıyorum beynimden ya olmazsa deyip duruyor bilinçaltım bana
yumurtalarınla konuş arkadaşlşarın dediği gibi.
eger spermi alırsanız melek kundagı olacaksınız, tutamazsanızda klozeti boylayacaksınız de=)
topik nurusimaya çalışıyo :)
daha da küçğlmezse o miyom bilmiyorum artık=)
canım sen ders etme Allah tan gelen bişi.
cumaya kadar temşzlernirsen okursun.
ben varım =)
bilinçaltını boşver şimdi.
yumurtalarınla konuş arkadaşlşarın dediği gibi.
eger spermi alırsanız melek kundagı olacaksınız, tutamazsanızda klozeti boylayacaksınız de=)
küçülmüş olmalııııııııı
ay ne güldürdün beni canım yaa kızlarda bana bakıyor neye gülüyo bu diyeee
sperm yolu bulsa benimkiler dünden razı da onlar bi türlü yolu bulamıyorlar yumoşlara mı öğretsem acep gelecekleri yolda bekleseler
canım led lambalar var ya hani ondan döşe =)topik nurusimaya çalışıyo :)
daha da küçğlmezse o miyom bilmiyorum artık=)
canım sen ders etme Allah tan gelen bişi.
cumaya kadar temşzlernirsen okursun.
ben varım =)
küçülmüş olmalııııııııı
ay ne güldürdün beni canım yaa kızlarda bana bakıyor neye gülüyo bu diyeee
sperm yolu bulsa benimkiler dünden razı da onlar bi türlü yolu bulamıyorlar yumoşlara mı öğretsem acep gelecekleri yolda bekleseler
aydınlık olunca korkmadan giderler=)
canım led lambalar var ya hani ondan döşe =)
aydınlık olunca korkmadan giderler=)
yanıp yanıp sönsünler yol göstersinler minik spermciklere dimiii
tabi canım. aslında okla yolu gösterebilseydin oda iyi olurdu =)yanıp yanıp sönsünler yol göstersinler minik spermciklere dimiii
o zaman önce eşin onları gaza getirmeli.
1.olanai yumurtaya ilk ulaşana ....... hediye gibisinden bak nasıl kurukları boyunlarına dege dege geliyo çakallar =)
tabi canım. aslında okla yolu gösterebilseydin oda iyi olurdu =)
o zaman önce eşin onları gaza getirmeli.
1.olanai yumurtaya ilk ulaşana ....... hediye gibisinden bak nasıl kurukları boyunlarına dege dege geliyo çakallar =)
var yaa uça uça gelirler vallaaa bak ok da iyi fikir neon lambalardan da ok yaparım ben mis olur hediye resimlerini de rahim duvarlarına yerleştirdik mi bu işi oldu bil
hanımlar sevilin yarına kadar bitmesi gereken tefriciyeler varmış.
diğer topikte paylaşmış. bizde kişi başı 50 tane okuyalım mı????
1000 tane bile okunmamış henüz.
var yaa uça uça gelirler vallaaa bak ok da iyi fikir neon lambalardan da ok yaparım ben mis olur hediye resimlerini de rahim duvarlarına yerleştirdik mi bu işi oldu bil
gene test yapmadın demi??????????Kızlar nasılsınız,ben çok bunaldım,belki size de iyi gelir diye Kenzül Arş Duasını ekliyorum
[video=youtube;b8TntdD6PK0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8TntdD6PK0[/video]
gene test yapmadın demi??????????
dayaklıksın sen dayaklıkkkkk
canım kargon şuan merkezdeymiş.Yapmadım Muhat,yapcam bakalım bi gidebilsek merkeze,senin kargo ne zaman gelcekmiş onun bahanesiyle gideriz ozaman alırız artık...
canım kargon şuan merkezdeymiş.
ilçeye gönderilmemiş.yarına elinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?