Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canımcım hadi güzel haberlerle gel inşallah bugün dün gezinirken civanperçemi buhar banyosunun miyomları küçülttüğünü okudum bir araştır istersen canım benimmm
topik nurusimaya çalışıyo :)
daha da küçğlmezse o miyom bilmiyorum artık=)

liste yayınlanmış kızlar benin reglim hala devam ediyor bugün 6. günüm.İnşallah yarın abdest alabilirim.Duaları en son ne zamana kadar okumamız lazım.
canım sen ders etme Allah tan gelen bişi.
cumaya kadar temşzlernirsen okursun.
kizlarrrrrr nerelerdesiniz ben geldim bugun kimsecikler yok
ben varım =)

hanımlar sevilin yarına kadar bitmesi gereken tefriciyeler varmış.
diğer topikte paylaşmış. bizde kişi başı 50 tane okuyalım mı????
1000 tane bile okunmamış henüz.

ben çıkıyorum gesmelere gitcez kocişimle yarın görüşmek dileğiyle diyorummm
nurusima gelmedin ya alacağın olsunnn meraktan çatladım burdaaa

anaaaa yorumum yok olmuş =)
canım iyi yöntem yap bunu=)
garantilemiş olursun hem=)
biz de nurusimayla şunu konuşmuştuk.
embr. üzerine demir iğnesi ve demir tozu döküp yerleştirilecek sonra da karnın üzerine mıknatıs konulak =)
sıkı sıkıya tutunur sıpalar =)

Kızlar nasılsınız,ben çok bunaldım,belki size de iyi gelir diye Kenzül Arş Duasını ekliyorum

[video=youtube;b8TntdD6PK0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8TntdD6PK0[/video]

Kızlar nasılsınız,ben çok bunaldım,belki size de iyi gelir diye Kenzül Arş Duasını ekliyorum

[video=youtube;b8TntdD6PK0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8TntdD6PK0[/video]
gene test yapmadın demi??????????
dayaklıksın sen dayaklıkkkkk

Kenzül Arş Duasının Fazileti

Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)den rivayet edilmiştir.Şöyle buyuruyor……

-Cebrail bana dediki:“Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayı okursa,Allah´u Teala onu,kıyamet gününde yüzü ayın ondördü gibi parlak haşreder.

Hatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya melek sanırlar.

Ben ve sen onun kabrinin üzerinde dururuz.

Ona hesapsız ve azapsız,üzerine binip Cennete girmesi için Cennetten bir Burak getirilir.

Sırat köprüsünden şimsek gibi geçer.

Onun günahı denizlerden suyundan,yağmurların damlasından,ağaçların yapraklarından,kumların adedinden,taşlardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmuş(nafile)hac ve bin umre sevabı yazar.

Korkan kimse olursa,Allah onu onu korktuğundan emin kılar.

Susayan kimse okursa,Allah onun susuzluğunu giderir.

Aç olan okursa,giyindirir,hasta okursa şifa verir,hastanın üzerine okunursa,hastalığından kurtulur,dünya ve yahut ahiret ihtiyaçlarından okursa Allah istediğini verir.

Bir düşmandan veya sultandan korktuğu için okursa,Allah onların şerrinden korur ve Allah´ın mahlukatından gelecek olan tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulaşmaktan meneder.

Borçlu olan okursa,Allah onu,borcunu ödemeye muvaffak kılar,hiçbir kimseye muhtaç olmaz.

Eğer onu hasta olan yazan üzerinde taşırsa iyileşir.

Kadın taşırsa kocası ona ikram eder.

Cinden,insden ve şeytandan,sancı ve hastalıklardan emin olur.

Kayıp ise ailesine sağ,salim kavuşur: Bu duayı okuyan için cin, melek istiğfar ederler.

Ömrü bereketli olur.

Kim beş defa bu duayı okursa Peygamber Aleyhisselamı rüyasında görür

Kim ki Fatiha’yı,İhlas Suresi’ni,Kafirun ve Felak ve Nas Suresi’ni üç kere okuyup sonra da bu duayı okursa Allah onu karşılaştığı bütün varlıkların şerrinden korur ve her türlü hastalıktan,her zalimin şerrinden onu emin kılar ve bütün isteklerini verir.Kim ki okuduğu gibi onu yazıp üzerinde taşırsa ve kim ki başının altına koyup uyursa Allahü Teala o kimsenin malından çalınanı ve evinden kaçanı geri iade eder.Akan suya okursa su durur yahut yanan ateşe okursa ateş söner.Dağ üzerine okursa dağ paramparça olur.Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çoktur.(Nevadir-i Kaylubi’den alındı.)

Son düzenleme:
Yapmadım Muhat,yapcam bakalım bi gidebilsek merkeze,senin kargo ne zaman gelcekmiş onun bahanesiyle gideriz ozaman alırız artık...
canım kargon şuan merkezdeymiş.
ilçeye gönderilmemiş.yarına elinde olur
nurusima ve seyyanınkide merkezde gözüküyor. 1 mayıs diye gelmedi sanırım=(

Son düzenleme:
hanımlar ben de çıkayım.
sanırım öğrencim gelmeyecek bugün=)
bende şu etamini bitireyim =)
sandıgımdan zor ilerliyorum yahu =(

canım kargon şuan merkezdeymiş.
ilçeye gönderilmemiş.yarına elinde olur

Tamam canım,kargomu alırken testte aldırırım eşime,ne güzel olurdu yarın size müjde verebilsem keşke...Sürekli uyuyorum,uyandım dua ettim,artık nasıl dua edeceğimi de bilmiyorum inan...Duamı bitirdim dışardan çocuk sesleri gelmeye başladı,perdeyi açtım onları izledim,oyunlar oynuyolar,koşturuyolar öyle mutlular ki,herşeyden habersiz,günahsız...Rabbim tüm çocuklara hayırlı ömürler versin

Muhatcım bu arada hangi kargo canım?

pöfffff
öğrencim geliyormuş, ben çıkayım kızlar.
eslem bak ne yap sevil için 50 tane tefriciye oku.
başkasının sıkıntısı için dua ettiğinden dolayı seninde sıkıntın hafifleyecektir =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…