kızlar nasılsınız arada sırada ugruyom
ay inşallahhh dördümüzvarsın uzak olsun şöyle uygun bir araba alırsınız huzurlu huzurlu oturursunuz dördünüz beraberağzından bal damlıyor ballllllllll
karabatak gibi kız bu azra bir görünüp kayboluyor.Aşılamaya gidecekti naptı acaba
bilmiyorum canım yaa hiç haberim yok benim nasılsın dedim kaçtı
ay inşallahhh dördümüzağzından bal damlıyor ballllllllll
bilmiyorum canım yaa hiç haberim yok benim nasılsın dedim kaçtı
bi gelsin sorarım ben ona
Dün akşam bir film seyrettik arkadaşlarla çok komik adı:hükümet kadın hiç seyrettin mi?
bi gelsin sorarım ben ona
Dün akşam bir film seyrettik arkadaşlarla çok komik adı:hükümet kadın hiç seyrettin mi?
yok yaa seyretmedim kim oynuyor hemen seyretmeliyimmmmm
yok yaa seyretmedim kim oynuyor hemen seyretmeliyimmmmm
kesinlikle seyretmelisin Demet Akbağ oynuyor çok komik eve dönerken bile hala gülüyordu bizimki
kesinlikle seyretmelisin Demet Akbağ oynuyor çok komik eve dönerken bile hala gülüyordu bizimki
bunlar insanı çıldırtırlar var ya
adam firma üzerine araç almış birde kredi çekmiş araç ipotekli 1,5ay önce benim haberim yok iyi mi
şimdi de nasıl haberin olmaz diyor
Evrak getirmezse nasıl heberin olcakmış acep müneccimmiyim ben diyeydin.Başkasının parasını idare etmek zor be canım stressiz günün olmuyor...
kizlarrrrrr nerelerdesiniz ben geldim bugun kimsecikler yok
her zamanki gibi as belove ve ben burdayız canım hoş geldin nasılsın
kizlarrrrrr nerelerdesiniz ben geldim bugun kimsecikler yok
hoşgeldin tatlımmm bugün herkes gezmelerde herhalde ama biz müdavimler olarak burdayızzzz
Nasılsın canım
Nurusima bir gelseydi iyi olacaktı çok merak ediyorum dr. ne dedi acaba
havalar guzellestiya canim herkes pikniklerde diye yazdim bugunun 1 mayis olusu aklima geldi siz calisiyormusunuz?
nurusimanin doktor kontrolumu vardi ayyy insallah hayirli haberlerle gelir
maalesef canım kociş sokaklarda totosunu gezdiriyor bende burda çalışıyorummmm[/QUOT
oyyy kiyamam sana erkende gondermedimi senin su patron
maalesef canım kociş sokaklarda totosunu gezdiriyor bende burda çalışıyorummmm[/QUOT
oyyy kiyamam sana erkende gondermedimi senin su patron
yok yaaa biz bilmeyiz öyle 29ekimmiş 1mayısmış ancak bayramlarda bende yarın dr.a gideceğim için sesimi çıkaramıyorum yumoşları kontrol etceklerrrr
yok yaaa biz bilmeyiz öyle 29ekimmiş 1mayısmış ancak bayramlarda bende yarın dr.a gideceğim için sesimi çıkaramıyorum yumoşları kontrol etceklerrrr
ayyy canim hadi hayirlisi bakalim kac yumosumuz var
ayyy canim hadi hayirlisi bakalim kac yumosumuz var
tam bilmiyorum ki canım geçen cumartesi gittiğimde 3-4tane saydı ama iğnelerden sonra kaç tanesi gelişti henüz bilmiyorum yarın öğreneceğiz inşallah eğer uygunsa çatlatma iğnesi de yapcak hayırlısı bakalım ama içim hiç rahat değil nedense yaa bir türlü şu kötü hisleri atamıyorum beynimden ya olmazsa deyip duruyor bilinçaltım bana
tam bilmiyorum ki canım geçen cumartesi gittiğimde 3-4tane saydı ama iğnelerden sonra kaç tanesi gelişti henüz bilmiyorum yarın öğreneceğiz inşallah eğer uygunsa çatlatma iğnesi de yapcak hayırlısı bakalım ama içim hiç rahat değil nedense yaa bir türlü şu kötü hisleri atamıyorum beynimden ya olmazsa deyip duruyor bilinçaltım bana
insallah hepsi gelismistir canim senin hissiyatini en iyi anlayanlardanim ama o bilinc altini bastir kuzum aklina geldikce baska seyler dusun iyi seyler dusun hatta yumoslarinla konus onlara terapi ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?