civanperçemi iyi geliyormuş evet şu banyo işi de tamam onuda uyduladım inşallah işe yarar tatlım yardımzlarınız için teşekkür ederim
canım benimi merak ettin benim randevum yarın bugün 1mayıs olduğu için hastane kapalıydı.2 gündür temizlik yapıyorum o yüzden topiğe giremedim yoksa sizi habersiz bırakam kesinlikle
evet canım yarın kontrolüm var bakalım şu miyomdan kurtulabilmişmiyim:18::18::18::18::18:
miyommmmmmmmm, bak gittttttttt!!!!!!!!!!!!topik nurusimaya çalışıyo :)
daha da küçğlmezse o miyom bilmiyorum artık=)
aynen canım herkes bana çalışıyor bencede bizden çekeceği var şu miyomun ya çıksın gitsin değilmi sanki davet eden oldu
geldim canım geldim kusura bakma temizliğe daldım da
demek merkezdeymiş bende 2 gündür bekliyorum yarın hasteneye gidicem nasıl olacak inşallah yarın ben yokken gelmez şekerlerim
antisocial erken test yapmış buna ragmen değerleri yüksek çıkmış. sanıyoruz ki hamile.
eslem 2 aydır regl olmadı. bazı sorunardan dolayı test yapamadıgı için hamile mi değil mi tam bilmiyoruz.
nekadarzor poliplerini aldırdı.
asbelovenin yumurtaları oluşmuş, bi kaç gün beklemedeler enişteyle=)
sibelkoçak tedaviye gitti ama henüz bişi yazmadı.
nurusima da gitti dr ye ama o da bi türlü yazmadı.
demi nurusimaaaaaaaaaa
=)=)yok canım gitmedim doktora yarın randevum var
ben sizi hiç habersiz bırakırmıyım aşkolsun
şimdi aklıma ne geldi biliyormusun eşimde ameliyatta sperm bulunmuştu ya hemişere diyor kihanımefendi sizi de opu için hazırlamamız lazım
benim önce arkadaşlarımı aramam lazım diyorum olmaz önce hazırlanmanız lazım diyor ,
hemşire bir yandan serum takıyor benimde elimde telefon topikteki kızlara haber veriyorum
bu demek oluyor ki iki elim kanda olsa dahi sizi habersiz bırakmam inşallah güzel haberlerle dönerim
canım ilk başta bende öyleydim.Slm kizlar nasılsınız. Maşallah muhat hafizana hayran kaldim kiz ben cogu sayfayi okumama ragmen bunlarin hicbiri aklimda kalmiyo cok unutkanim
bencede gitsin korkutalım mı muhat varmı bildiğin bir yolmiyommmmmmmmm, bak gittttttttt!!!!!!!!!!!!
bencede gitsin korkutalım mı muhat varmı bildiğin bir yolmiyommmmmmmmm, bak gittttttttt!!!!!!!!!!!!
canım ilk başta bende öyleydim.
arkadaşlar dr ye gideceklerdi bu salı mı diğer salı topikçe karıştırdık.
baktım bunlara güven olmuyo aklımda tutayım dedim =)
hemşire şoktaydı zaten eşimin kardeşi ve yiğeni elinde çiçekle ameliyathaneye dalmışlar=)=)
hemşire sana nasıl baktı acaba çok merak ediyorum =)
Allah razı olsun canım, sanıyorumki ben de öyle olcam. dr den çıktım ilk seni aradım kürler için
bencede gitsin korkutalım mı muhat varmı bildiğin bir yol
bebiş için demir tozu bulduk mıknatıs görevi yapacak
miyom içinde bir çare bulman lazım yarına kadar zamanın var çalıştıralım saksıyı
aslına bakarsan hepimiz aynıyız=):)) himm iyi yapmissin ben cogu kisiyi birbirine karistiriyorum bazen ben herkesi taniyana kadar ooooooo topikte kimse kalmaz :))
bencede gitsin korkutalım mı muhat varmı bildiğin bir yol
miyom içinde bir çare bulman lazım yarına kadar zamanın var çalıştıralım saksıyı
heyyyttt beee sülaledeki azme bak =)hemşire şoktaydı zaten eşimin kardeşi ve yiğeni elinde çiçekle ameliyathaneye dalmışlar
gerçi onlarda nasıl olduğunu anlamamışlar ama doktor falan şok olmuş
bizim tüpbebek merkezinde kimse zaten izinsiz bir kattan diğer kata çıkamıyorlar
ben bile opu olacağım halde ameliyathaneden çağrılmadan beni üst kata almadılar
bizimkiler nasıl çıkmışlar birde ameliyathaneye girmişler anlayamadık
hemşire bakın birdaha amelitahaneye girmeye çalışmayın çiçeklerle demezmi
canım bizler iyi günümüzde de kötü günümüzde de hep beraberiz
zaten bizi bizden başka kimse anlamaz inşallah hamişliğimizi de birlikte yaşıycaz
sen bi kız bakalım ordan.beni gorsunler korkarlar belki
esteğfurullah canım ne demekbeni gorsunler korkarlar belki
canım o zaten küçülmüştür =)bencede gitsin korkutalım mı muhat varmı bildiğin bir yol
sen bi kız bakalım ordan.
cumaya ordayım bak gelirsem ....... koparıtım de =)
esteğfurullah canım ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?