canım çoook üzüldümmerhaba kızlar, bugün test yaptırdım. değerim malesef yükselmediği gibi sıfırlanmış bile. bu sefer de olmadı. 7. denememdi. en iyi klinikte en iyi doktora gittim. herşey mükemmeldi ama kısmet değilmiş. henüz doktorumla konuşamadım. yarın konuşucam. bakalım nasıl bişey önerecek bana. deneyecek gücüm kalmadı. param da(
isyan etmekten Allaha sığınıyorum ama bıkkınlık geldi bu konuyla yıllardır uğraşmaktan.
aslına bakarsan hepimiz aynıyız=)
hepimizin eşi kür kullanıyo ve hepimiz yumurtlama günümüzü bekliyoruz =)
sen ortaya yaz nasılsa üstüne alınan oluyo =)
sen nasılsın bu arada sormadım :)neler yapıyosun?
merhaba kızlar, bugün test yaptırdım. değerim malesef yükselmediği gibi sıfırlanmış bile. bu sefer de olmadı. 7. denememdi. en iyi klinikte en iyi doktora gittim. herşey mükemmeldi ama kısmet değilmiş. henüz doktorumla konuşamadım. yarın konuşucam. bakalım nasıl bişey önerecek bana. deneyecek gücüm kalmadı. param da(
isyan etmekten Allaha sığınıyorum ama bıkkınlık geldi bu konuyla yıllardır uğraşmaktan.
canım benim sen bizi çok mutlu etmiştin değerin iyiydi bizde umutlanmıştık.demek ki tutunmuş daha sonra düşmüş Rabbim sabırlar versin .sözün bittiği yerdeyiz seni nasıl teselli edebileceğimi bilemiyorum yaşadığını en iyi sen bilirsim Rabbim yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda mucizen kendiliğinden gelir aminmerhaba kızlar, bugün test yaptırdım. değerim malesef yükselmediği gibi sıfırlanmış bile. bu sefer de olmadı. 7. denememdi. en iyi klinikte en iyi doktora gittim. herşey mükemmeldi ama kısmet değilmiş. henüz doktorumla konuşamadım. yarın konuşucam. bakalım nasıl bişey önerecek bana. deneyecek gücüm kalmadı. param da(
canım çoook üzüldüm
sen güçlüsün bak kaç badire atlattın burda.
sakın isyan etme olur mu?
sen hepsinin üstesinden gelirsin.
kızlar hepinize iyi geceler malum yarın erkenden doktora gidicem dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerle gelirim
canım belki alışıla gelmiş bir durumdan söz edicem ama yinede söylemek istedim benim çok yakın bir aile dostumuzun gelininin çocuğu olmuyordu ondan sonra evlenen eltisinin 3 tane çocuğu olduüstesinden gelirim de muhatcım, bıktım yavv bebek peişinde koşmaktan. artık bebek, tedavi, iğne lafı bile duymak istemiyorum. fenalık geldi, bütün hayatımı kapladı.
biraz ara vericem bu işlere. tatil planlamayı, hobi edinmeyi, sürdürmeyi unuttum yıllardır. varsa yoksa bebek, tüp, tedavi.
inşallah canım görecez bakalım ak mı kara mı:18::18::18::18::18::18:canım o zaten küçülmüştür =)
bu kadar kadının dır dırına nasıl dayanabilirki zaten =)
aslında diyorumki kan yapıcı ürünleri bi süre yemesen mi?
malum kanla besleniyo miyom. östrojen hormonu salgılatan melissa çayı gibi ürünleri de kullanma.
miyomun da o kadar gurursuz değildir heralde o kadar da kovdun=)
istenmedik yerde durulur mu ayol:)
haklı en,ştemiz =):)) bende onceki mesajda yazacaktim unuttum iyi diyelim iyi olalim canim ya bu ay rahim filmi cekecem diye tedavi olmadim tam film cekecegim gun hastaneden arayip hsg makinasi bozuldu gelmeyin dediler baska hastaneden gun aldim gittim bana soyledikleri fiyatin iki katini soylediler yine olmadi en son gittigim de rahim filmini bosver direk laparaskopi yapalim dedi bugune de gun almistim ama gitmedim aklimda soru isareti oldugu icin yarin yine bir iki hastaneyi arayacam esim de kiziyo bi rahim filmi amma macera yasatti bize diye :) bakalim hakkimizda hayirlisi olsun sen nasilsin nrler yapıyorsun
kızlar hepinize iyi geceler malum yarın erkenden doktora gidicem dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerle gelirim
üstesinden gelirim de muhatcım, bıktım yavv bebek peişinde koşmaktan. artık bebek, tedavi, iğne lafı bile duymak istemiyorum. fenalık geldi, bütün hayatımı kapladı.
canım haklısın.
bakalım bizlere hayat nasıl sürprizler hazırlıyor ????
rabbim yardımcın olsun.
biraz ara vericem bu işlere. tatil planlamayı, hobi edinmeyi, sürdürmeyi unuttum yıllardır. varsa yoksa bebek, tüp, tedavi.
canm cagrı atacaktım ona gel diye ama vazgeçtim.seyyan nerelerde muhat goremiyorum hic onu iyidir insallah nekadarzorda yok ne zamandir
canm cagrı atacaktım ona gel diye ama vazgeçtim.
ev temizliği yapıyo boya badana flan. yorgundur diye düşündüm.
analı kızlı yaparsınız canım bundan sonra =)hmmm anladim canim buyuk islere baslamis darisi benim basima turkiyeden gelince benimde olacak nasil yaparim yardim almadin bilemiyorum
canım zarar verdiğini seyyanın yazısını okuyunca gördüm. bilmiyorumki.Bende ilk hsg cekmeye karar verdim zaten canim ya ilk kez gittigim bir doktor oldugu icin guvenemedim tupler falan zarar görür diye bakalim yarin da bir iki hastane arayayim adanada aramadigim hastane kalmadi dort gündür :)
sevindim dersen kızmazsın demi :)selamunaleykum kızlar nasılsınız...bende iyi sayılırım..
yarın doktora gitcektik. eşimin beli tutuldu çok ağrıyor sonuçlara olumsuz etki eder diye vazgeçtik. pazartesi gitcez inşallah...herşeyde var bir hayır. eşime kür içirmeye devam edeceğim. inşallah artar değerleri...
bu seferde bende sorun çıkmaz uffffff
çok heyecanlı ve şaşkınım anlıycanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?