hanımlar ben de çıkayım.
sanırım öğrencim gelmeyecek bugün=)
bende şu etamini bitireyim =)
sandıgımdan zor ilerliyorum yahu =(
ptt ile gönderdim canım, ama ödemeli gönderdimTamam canım,kargomu alırken testte aldırırım eşime,ne güzel olurdu yarın size müjde verebilsem keşke...Sürekli uyuyorum,uyandım dua ettim,artık nasıl dua edeceğimi de bilmiyorum inan...Duamı bitirdim dışardan çocuk sesleri gelmeye başladı,perdeyi açtım onları izledim,oyunlar oynuyolar,koşturuyolar öyle mutlular ki,herşeyden habersiz,günahsız...Rabbim tüm çocuklara hayırlı ömürler versin
Muhatcım bu arada hangi kargo canım?
pöfffff
öğrencim geliyormuş, ben çıkayım kızlar.
eslem bak ne yap sevil için 50 tane tefriciye oku.
başkasının sıkıntısı için dua ettiğinden dolayı seninde sıkıntın hafifleyecektir =)
ptt ile gönderdim canım, ama ödemeli gönderdim
param yetişmedi
kız bilseydin pakete test alıp gönderirdim.
yeter yaaaa biz çatladık sen nasıl dayanyosun
Kızlar nasılsınız,ben çok bunaldım,belki size de iyi gelir diye Kenzül Arş Duasını ekliyorum
[video=youtube;b8TntdD6PK0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8TntdD6PK0[/video]
Tamam canım,kargomu alırken testte aldırırım eşime,ne güzel olurdu yarın size müjde verebilsem keşke...Sürekli uyuyorum,uyandım dua ettim,artık nasıl dua edeceğimi de bilmiyorum inan...Duamı bitirdim dışardan çocuk sesleri gelmeye başladı,perdeyi açtım onları izledim,oyunlar oynuyolar,koşturuyolar öyle mutlular ki,herşeyden habersiz,günahsız...Rabbim tüm çocuklara hayırlı ömürler versin
Muhatcım bu arada hangi kargo canım?
canim hayirdir niye sikildin bunaldin?
sen varya kesin hamilesin bence canim surekli uyku hali gebelik belirtisi hadi yap artik su testiiiii
Bilmem ki canım,annemlerde çok yoğundum ya sürekli koşturmaca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyodum...Eve geldim yapacak hiçbişeyim yok,sıkılmaya başladım,sürekli ağlak haldeyim,bide hastayım sesim gitti boğazlarım acıyo...Sıkıldım biraz...
Canım benim ya inşaallah dediğin gibidirAma ben uykuyu normalde de çok severim uykucuyumdur Yarın kargom geliyomuş testte aldırcam,yapıcam bakalım tekrar....Senin hamileliğinde akıntın geliyomuydu canım,hani böyle nasıl desem adet olacakmışsın gibi ama bakıyosun adet yok,akıntıymış.Anlatamadım ama anlamışsındır inşaallah...
ayy hadi hayirlisi canimhemde nasil canim su gibiydi bazende afedersin sumuksu bisey ama renksiz simdi biraz azaldi gibi ama genede temiz duramiyorum ben turkiyeye varmadan yap cancazim su testi yoksa catlayacagim
Evet canım aynen öyle benimde,normalde de akıntı oluyodu doğal olarak ama bunda daha farklı...Adet oldum sanıyorum ama hiçbişey yok,bide hiç adet sancısı falanda çekmiyorum,hiçbi belirti yok... :26:
Yapıcam gülüm inşaallah,sen ne zaman geliyosun Türkiyeye
Canım beni dualarından eksik etme,ben artık nasıl dua edeceğimi bilmiyorum,benim için dua edersen çok sevinirim
Prenses annesi,teyze olcaz sayende inşaallah,inşaallah sende tarafımızdan teyze olursun en kısa zamanda
Hsg de sorun mı çıktı canım laparaskopi tüplere ciddi bir zarar vermez hatta tedavi amaçlıdır.Bana yapıldı canım bişey sormak istersen yazarsın..
ben yazacaktım prenses annesi diye =)Evet canım aynen öyle benimde,normalde de akıntı oluyodu doğal olarak ama bunda daha farklı...Adet oldum sanıyorum ama hiçbişey yok,bide hiç adet sancısı falanda çekmiyorum,hiçbi belirti yok... :26:
Yapıcam gülüm inşaallah,sen ne zaman geliyosun Türkiyeye
Canım beni dualarından eksik etme,ben artık nasıl dua edeceğimi bilmiyorum,benim için dua edersen çok sevinirim
Prenses annesi,teyze olcaz sayende inşaallah,inşaallah sende tarafımızdan teyze olursun en kısa zamanda
iyiyiz canım çok ükür=)selam kızlar ben geldimmmmmmm kimsecikler yooooooooookkkkkk
nasılsınızzzz? eslemcim yap artık şu testi be gülüm....çatladık gittikkkk....ama inşallah meleğinle berabersindir......
krizantem cuma günü geliyormuşsun Türkiye'ye...doğumu burda mı yapacaksın??
muhat, seyyan nasılsınız kızlar?etaminler nasıl gidiyor? nerden çıktı etamin sevdası??gerçi bu tür el işleri insana terapi gibi gelir....
bende cuma günü istanbuldayım...perşembe akşamı yollardayım yine ...hayırlısı.....görüşmek üzere öptüm hepinizi......
a.s sen nasılsın,?s.a kızlar naasılsınızzz
a.s sen nasılsın,?
antisocial erken test yapmış buna ragmen değerleri yüksek çıkmış. sanıyoruz ki hamile.iiyim napiim bayagdır gıremıyodum siz naapıyonuz varmı yenı hamıslerr
antisocial erken test yapmış buna ragmen değerleri yüksek çıkmış. sanıyoruz ki hamile.
eslem 2 aydır regl olmadı. bazı sorunardan dolayı test yapamadıgı için hamile mi değil mi tam bilmiyoruz.
nekadarzor poliplerini aldırdı.
asbelovenin yumurtaları oluşmuş, bi kaç gün beklemedeler enişteyle=)
sibelkoçak tedaviye gitti ama henüz bişi yazmadı.
nurusima da gitti dr ye ama o da bi türlü yazmadı.
demi nurusimaaaaaaaaaa
civanperçemi iyi geliyormuş evet şu banyo işi de tamam onuda uyduladım inşallah işe yarar tatlım yardımzlarınız için teşekkür ederimCanımcım hadi güzel haberlerle gel inşallah bugün dün gezinirken civanperçemi buhar banyosunun miyomları küçülttüğünü okudum bir araştır istersen canım benimmm
canım benimi merak ettin benim randevum yarın bugün 1mayıs olduğu için hastane kapalıydı.2 gündür temizlik yapıyorum o yüzden topiğe giremedim yoksa sizi habersiz bırakam kesinlikleNurusima bir gelseydi iyi olacaktı çok merak ediyorum dr. ne dedi acaba
evet canım yarın kontrolüm var bakalım şu miyomdan kurtulabilmişmiyim:18::18::18::18::18:nurusimanin doktor kontrolumu vardi ayyy insallah hayirli haberlerle gelir
topik nurusimaya çalışıyo :)
daha da küçğlmezse o miyom bilmiyorum artık=)
aynen canım herkes bana çalışıyor bencede bizden çekeceği var şu miyomun ya çıksın gitsin değilmi sanki davet eden oldu
geldim canım geldim kusura bakma temizliğe daldım danurusima gelmedin ya alacağın olsunnn meraktan çatladım burdaaa
demek merkezdeymiş bende 2 gündür bekliyorum yarın hasteneye gidicem nasıl olacak inşallah yarın ben yokken gelmez şekerlerimcanım kargon şuan merkezdeymiş.
ilçeye gönderilmemiş.yarına elinde olur
nurusima ve seyyanınkide merkezde gözüküyor. 1 mayıs diye gelmedi sanırım=(
antisocial erken test yapmış buna ragmen değerleri yüksek çıkmış. sanıyoruz ki hamile.
eslem 2 aydır regl olmadı. bazı sorunardan dolayı test yapamadıgı için hamile mi değil mi tam bilmiyoruz.
nekadarzor poliplerini aldırdı.
asbelovenin yumurtaları oluşmuş, bi kaç gün beklemedeler enişteyle=)
sibelkoçak tedaviye gitti ama henüz bişi yazmadı.
nurusima da gitti dr ye ama o da bi türlü yazmadı.
demi nurusimaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?