Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar ben de çıkayım.
sanırım öğrencim gelmeyecek bugün=)
bende şu etamini bitireyim =)
sandıgımdan zor ilerliyorum yahu =(

Tamam canım bende çıkayım da karnımı doyurayım çok açım

Etamin zevklidir severim,sana da kolay gelsin canım,görüşmek üzere

ptt ile gönderdim canım, ama ödemeli gönderdim
param yetişmedi
kız bilseydin pakete test alıp gönderirdim.
yeter yaaaa biz çatladık sen nasıl dayanyosun

Canım Sevile ne olmuş,tamam 100 Tefriciye yaz bana,okurum ne zamana kadar...Rabbim sıkıntılarımızı gidersin hepimizin.

ptt ile gönderdim canım, ama ödemeli gönderdim
param yetişmedi
kız bilseydin pakete test alıp gönderirdim.
yeter yaaaa biz çatladık sen nasıl dayanyosun

Canım tabiki ödemeli gönder demiştim zaten,diğer türlü yerin dibine girerdim,Düşünmen göndermen yeter,Rabbim ebeden razi olsun senden...

Nasıl dayandığımı inan bende bilmiyorum,gerçekten bilmiyorum.. Sabreden derviş bakalım muradına erecek mi,ermeden gidecek mi,görücez bakalım

Kızlar nasılsınız,ben çok bunaldım,belki size de iyi gelir diye Kenzül Arş Duasını ekliyorum

[video=youtube;b8TntdD6PK0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8TntdD6PK0[/video]

canim hayirdir niye sikildin bunaldin?

sen varya kesin hamilesin bence canim surekli uyku hali gebelik belirtisi hadi yap artik su testiiiii

canim hayirdir niye sikildin bunaldin?

sen varya kesin hamilesin bence canim surekli uyku hali gebelik belirtisi hadi yap artik su testiiiii

Bilmem ki canım,annemlerde çok yoğundum ya sürekli koşturmaca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyodum...Eve geldim yapacak hiçbişeyim yok,sıkılmaya başladım,sürekli ağlak haldeyim,bide hastayım sesim gitti boğazlarım acıyo...Sıkıldım biraz...

Canım benim ya inşaallah dediğin gibidir Ama ben uykuyu normalde de çok severim uykucuyumdur Yarın kargom geliyomuş testte aldırcam,yapıcam bakalım tekrar....Senin hamileliğinde akıntın geliyomuydu canım,hani böyle nasıl desem adet olacakmışsın gibi ama bakıyosun adet yok,akıntıymış.Anlatamadım ama anlamışsındır inşaallah...

ayy hadi hayirlisi canimhemde nasil canim su gibiydi bazende afedersin sumuksu bisey ama renksiz simdi biraz azaldi gibi ama genede temiz duramiyorum ben turkiyeye varmadan yap cancazim su testi yoksa catlayacagim

ayy hadi hayirlisi canimhemde nasil canim su gibiydi bazende afedersin sumuksu bisey ama renksiz simdi biraz azaldi gibi ama genede temiz duramiyorum ben turkiyeye varmadan yap cancazim su testi yoksa catlayacagim

Evet canım aynen öyle benimde,normalde de akıntı oluyodu doğal olarak ama bunda daha farklı...Adet oldum sanıyorum ama hiçbişey yok,bide hiç adet sancısı falanda çekmiyorum,hiçbi belirti yok... :26:

Yapıcam gülüm inşaallah,sen ne zaman geliyosun Türkiyeye

Canım beni dualarından eksik etme,ben artık nasıl dua edeceğimi bilmiyorum,benim için dua edersen çok sevinirim

Prenses annesi,teyze olcaz sayende inşaallah,inşaallah sende tarafımızdan teyze olursun en kısa zamanda

Krizantem canımcım bende çıkayım artık,bişeyler atıştırayım

Çok öpüyorum,sen ve meleğin Rabbime emanetsiniz

gozlerim sulandi bak simdi teyze olmak ve sizleri teyze yapmak bide kizimin olmasi insallah canim insallah Rabbim insallah seni ve herkesi sevindirsin
cuma gunu turkiyedeyim ben insallah canim

selam kızlar ben geldimmmmmmm kimsecikler yooooooooookkkkkk

nasılsınızzzz? eslemcim yap artık şu testi be gülüm....çatladık gittikkkk....ama inşallah meleğinle berabersindir......

krizantem cuma günü geliyormuşsun Türkiye'ye...doğumu burda mı yapacaksın??

muhat, seyyan nasılsınız kızlar?etaminler nasıl gidiyor? nerden çıktı etamin sevdası??gerçi bu tür el işleri insana terapi gibi gelir....

bende cuma günü istanbuldayım...perşembe akşamı yollardayım yine ...hayırlısı.....görüşmek üzere öptüm hepinizi......

Hsg de sorun mı çıktı canım laparaskopi tüplere ciddi bir zarar vermez hatta tedavi amaçlıdır.Bana yapıldı canım bişey sormak istersen yazarsın..

Yok canim ya film cekmeden laparaskopi dedi daha iyi olur senin icin dedi bugun icin gun vermisti ama gitmedim icimde kusku vardi oyle gitmek istemedim iki doktoru aradim daha once tedavi oldugum onlar da once rahim filmi cek belki birsey cikmaz dedi

ben yazacaktım prenses annesi diye =)
benden çok yaşıycan =)

iyiyiz canım çok ükür=)
eşim 4 gün sonra d. g de. bunu yapayım dedim =)

iiyim napiim bayagdır gıremıyodum siz naapıyonuz varmı yenı hamıslerr
antisocial erken test yapmış buna ragmen değerleri yüksek çıkmış. sanıyoruz ki hamile.
eslem 2 aydır regl olmadı. bazı sorunardan dolayı test yapamadıgı için hamile mi değil mi tam bilmiyoruz.
nekadarzor poliplerini aldırdı.
asbelovenin yumurtaları oluşmuş, bi kaç gün beklemedeler enişteyle=)
sibelkoçak tedaviye gitti ama henüz bişi yazmadı.
nurusima da gitti dr ye ama o da bi türlü yazmadı.
demi nurusimaaaaaaaaaa

hımmmmmm iiyiii iiyiii hadı bakalım hayırlısı yaa sevindimm:)

Canımcım hadi güzel haberlerle gel inşallah bugün dün gezinirken civanperçemi buhar banyosunun miyomları küçülttüğünü okudum bir araştır istersen canım benimmm
civanperçemi iyi geliyormuş evet şu banyo işi de tamam onuda uyduladım inşallah işe yarar tatlım yardımzlarınız için teşekkür ederim
Nurusima bir gelseydi iyi olacaktı çok merak ediyorum dr. ne dedi acaba
canım benimi merak ettin benim randevum yarın bugün 1mayıs olduğu için hastane kapalıydı.2 gündür temizlik yapıyorum o yüzden topiğe giremedim yoksa sizi habersiz bırakam kesinlikle
nurusimanin doktor kontrolumu vardi ayyy insallah hayirli haberlerle gelir
evet canım yarın kontrolüm var bakalım şu miyomdan kurtulabilmişmiyim:18::18::18::18::18:

yok canım gitmedim doktora yarın randevum var
ben sizi hiç habersiz bırakırmıyım aşkolsun
şimdi aklıma ne geldi biliyormusun eşimde ameliyatta sperm bulunmuştu ya hemişere diyor kihanımefendi sizi de opu için hazırlamamız lazım
benim önce arkadaşlarımı aramam lazım diyorum olmaz önce hazırlanmanız lazım diyor ,
hemşire bir yandan serum takıyor benimde elimde telefon topikteki kızlara haber veriyorum
bu demek oluyor ki iki elim kanda olsa dahi sizi habersiz bırakmam inşallah güzel haberlerle dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…