inşaallah iyi sonuç alırım kızlar ya çok bunaldım
sonuç kötü çıkarsa eger tüm hayatımı etkileyecek
% 40 özürlü raporu veriyolarmış o derece ciddi
inşaallah temiz çıkar her şey
neden yaa neden ağladınn..biz yanlış yapıyoruz desene :) resmen nispet yaptı ama insanlık bende kalsın çok ağlattı bugün beni
neden yaa neden ağladınn..
Bugün bende çok ağladım yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendimm..yeni evli...
önce sevindim.. Sonra oturdum ağladım
akdeniz ateşi diye bi hastalık canım.Ne oldu canım hayırdır ya çok merak ettim çıkacaksın biliyorum ama hasta mısın sen bebiş için gideceksin diye düşündüm ben
akdeniz ateşi diye bi hastalık canım.
ondan şüpheleniyolar.
10 yıldır teşhis koyamadılar geçen gün fenalaştım dr ye gittik ultrason mr hiç bişi çıkmadı.
bunun olabilecegini söylediler
belirtiler aynı, hepsi var. ama ben onlara göre uzun yaşamışım sanırım :)
zararsız bi türü varmış ,zararlıda da 20 yaşını anca görebiliyormuş hastalar
bebekte önleyebiliniyormuş tüp bebek yaptırılarak.
bakalım artık nasip kısmet.
benim ablamında küçük kızı var ... beni bekliyordu sonra korunmayı bırakcaktı.. korunurken hamile kaldı .. üzülürüm diye söylemedi bana söyledi sonra ama ben bi ağladımki hıçkıra hıçkıra.. ama o da üzüüldü kızdı bana.. ben de ona elimde değil sevindim tabi ama etkileniyorum dedim..
kimse nispet için yapmıyor bence ama ben bu kadar çok isterken bazılarından anlayış bekliyorum...
amaan hayırlısı olsun..
yaa gerçektenmi .. Rabbim şifanı versin inşallah.. inşallah sonuçların temiz çıkar muhatcığım...akdeniz ateşi diye bi hastalık canım.
ondan şüpheleniyolar.
10 yıldır teşhis koyamadılar geçen gün fenalaştım dr ye gittik ultrason mr hiç bişi çıkmadı.
olacak tabi Allah'ın izniyle hepimizin bebeği...Kıyamam ya seninde olacak inşallah Allah'ın izniyle Rabbim sana da burdaki arkadaşlara da bende dahil tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla
amin canım inşaallah.yaa gerçektenmi .. Rabbim şifanı versin inşallah.. inşallah sonuçların temiz çıkar muhatcığım...
olacak tabi Allah'ın izniyle hepimizin bebeği...
senin benim tüm arkadaşlarımızın...Rabbim hayırlısıyla nasiip etsin bize...
merhaba kızlar, bugün test yaptırdım. değerim malesef yükselmediği gibi sıfırlanmış bile. bu sefer de olmadı. 7. denememdi. en iyi klinikte en iyi doktora
gittim. herşey mükemmeldi ama kısmet değilmiş. henüz doktorumla konuşamadım. yarın konuşucam. bakalım nasıl bişey önerecek bana. deneyecek gücüm kalmadı. param da(
isyan etmekten Allaha sığınıyorum ama bıkkınlık geldi bu konuyla yıllardır uğraşmaktan.
ayyy canım çok üzüldüm.yoktur öyle birşey ya...kalbine güzel şeyler getir..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım...akdeniz ateşi diye bi hastalık canım.
ondan şüpheleniyolar.
Yok canim ya film cekmeden laparaskopi dedi daha iyi olur senin icin dedi bugun icin gun vermisti ama gitmedim icimde kusku vardi oyle gitmek istemedim iki doktoru aradim daha once tedavi oldugum onlar da once rahim filmi cek belki birsey cikmaz dedi
Kızlar Gününüz Hayırlı olsun,Duanız kabul olsun,duanızı bekliyorum,benide dua ile ilgili programlarda haberdar edin lütfen
kızlar ben geldim.nasılsınız...
canım isyan etmemek o kadar zor ki..hele etrafında herkes hamile ya da yeni doğurmuş varsa...Allah sana dayanma gücü ve sabır versin.ne desek boş.sen kendin bu süreci atlatacaksın...inşallah en kısa zamanda şu gelemeyen bebeklere kavuşuruz...
ayyy canım çok üzüldüm.yoktur öyle birşey ya...kalbine güzel şeyler getir..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım...
ben çıkıyorum gesmelere gitcez kocişimle yarın görüşmek dileğiyle diyorummm
nurusima gelmedin ya alacağın olsunnn meraktan çatladım burdaaa
sizin de ekranın sağ alt köşesinde fatmagül diye kıllı bi kadın var mı???
moralim bozuk kadını görünce bi tuhaf oldum
hosbulduk canim iyiyim canim supurge yapacam eve ama canim istemiyor malum yarin valiz hazirlarken hicbirseye bakamam sen nasilsin?
maalesef canım kociş sokaklarda totosunu gezdiriyor bende burda çalışıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?