Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ne oldu canım hayırdır ya çok merak ettim çıkacaksın biliyorum ama hasta mısın sen bebiş için gideceksin diye düşündüm ben

biz yanlış yapıyoruz desene :) resmen nispet yaptı ama insanlık bende kalsın çok ağlattı bugün beni
neden yaa neden ağladınn..
Bugün bende çok ağladım yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendimm..yeni evli...
önce sevindim.. Sonra oturdum ağladım

neden yaa neden ağladınn..
Bugün bende çok ağladım yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendimm..yeni evli...
önce sevindim.. Sonra oturdum ağladım

Sözleri kırdı beni aylardır aramayan insan hamile olduğunu duyunca arar mı ya 2.bebekte de aynı şeyi yaptı aldırmadım şimdi yine kırıcı sözler söyleyince dayanamadım.Bir iki kişi var nispet yapan ama bazı arkadaşlarım sağolsun çok anlayışlı.İnsanın niyetini anlayabiliyosun artık Rabbim bizlere de nasip etsin canım.Sen nasıl öğrendin telden mi

Ne oldu canım hayırdır ya çok merak ettim çıkacaksın biliyorum ama hasta mısın sen bebiş için gideceksin diye düşündüm ben
akdeniz ateşi diye bi hastalık canım.
ondan şüpheleniyolar.
10 yıldır teşhis koyamadılar geçen gün fenalaştım dr ye gittik ultrason mr hiç bişi çıkmadı.
bunun olabilecegini söylediler
belirtiler aynı, hepsi var. ama ben onlara göre uzun yaşamışım sanırım :)
zararsız bi türü varmış ,zararlıda da 20 yaşını anca görebiliyormuş hastalar
bebekte önleyebiliniyormuş tüp bebek yaptırılarak.
bakalım artık nasip kısmet.

benim ablamında küçük kızı var ... beni bekliyordu sonra korunmayı bırakcaktı.. korunurken hamile kaldı .. üzülürüm diye söylemedi bana söyledi sonra ama ben bi ağladımki hıçkıra hıçkıra.. ama o da üzüüldü kızdı bana.. ben de ona elimde değil sevindim tabi ama etkileniyorum dedim..
kimse nispet için yapmıyor bence ama ben bu kadar çok isterken bazılarından anlayış bekliyorum...

amaan hayırlısı olsun..

Allah korusun canımmmmm.Hiç duymadım bu hastalığı araştırayım bakalım netten sende kötü şeyler getirme aklına hiçbişey çıkmayacak Allah'ın izniyle sevenlerinin duaları koruyacak seni canım.
Doktordan gelir gelmez yaz hemen bende girip bakacam arada

Kıyamam ya seninde olacak inşallah Allah'ın izniyle Rabbim sana da burdaki arkadaşlara da bende dahil tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla

yaa gerçektenmi .. Rabbim şifanı versin inşallah.. inşallah sonuçların temiz çıkar muhatcığım...

Kıyamam ya seninde olacak inşallah Allah'ın izniyle Rabbim sana da burdaki arkadaşlara da bende dahil tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla
olacak tabi Allah'ın izniyle hepimizin bebeği...
senin benim tüm arkadaşlarımızın...Rabbim hayırlısıyla nasiip etsin bize...

yaa gerçektenmi .. Rabbim şifanı versin inşallah.. inşallah sonuçların temiz çıkar muhatcığım...
amin canım inşaallah.
atak sırasında yapılıyormuş bu fmf testi.
yarın büyük ihtimal atak olacaktır. bakalım inşaallah üşütme agrıdır :)
aeo Allah tahatlık versin.

kızlar ben geldim.nasılsınız...

canım isyan etmemek o kadar zor ki..hele etrafında herkes hamile ya da yeni doğurmuş varsa...Allah sana dayanma gücü ve sabır versin.ne desek boş.sen kendin bu süreci atlatacaksın...inşallah en kısa zamanda şu gelemeyen bebeklere kavuşuruz...

ayyy canım çok üzüldüm.yoktur öyle birşey ya...kalbine güzel şeyler getir..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım...

Kızlar Gününüz Hayırlı olsun,Duanız kabul olsun,duanızı bekliyorum,benide dua ile ilgili programlarda haberdar edin lütfen

Yok canim ya film cekmeden laparaskopi dedi daha iyi olur senin icin dedi bugun icin gun vermisti ama gitmedim icimde kusku vardi oyle gitmek istemedim iki doktoru aradim daha once tedavi oldugum onlar da once rahim filmi cek belki birsey cikmaz dedi

Tatlım aynı şeyi bana da demişlerdi bende lap.oldum önce daha sonra gittiğim dr çok kızdı her müdahale şansımızı biraz daha azaltıyormuş. hsg sonrasında gerekliyse lap. da ol amacımıza ulaşmak için elimizden geleni yapcaz.Önce hsg çektir eğer sorun çıkarsa inşallah çıkmaz sonra lap ol doğrusu bu...Boş yere küçükte olsa kesilip biçilmeye ne gerek var.Umarım hsg tertemiz çıkar

Günaydın canım gitmişsin yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…