Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi inşallahhhhhh o bebişler buraya gelecekkkkkkk

Muhatcım kusura bakma dun mesajına cevap yazmadan uyuyakalmısım ya telde yazıyorum esim uyumustu bende lnternetteydlm tel elimde uyuyakalmısım :) canım diğer lslem demissin laparaskopiye dlyon galiba normalde az bi tıkanıklık olsa bile tavsiye etmiyo her doktor benim gittiğim direk laparaskopi dedi hsgde olan her lslem var hatta bir tıkanıklık falan olursa müdahale ederiz dedi ama güvenemedim ilk kez gittiğim bir doktor olduğu lcln yanl ne bileyim belki de Hic sorun cıkmayacak göbeglme bir kac delik actırdıgımla kalacam

inşallah hiç gerek kalmaz canım laparoskopiye falan hsg çekmeden böyle bişeye karar kılmak zor olurdu açıkçası benim için canım

inşallah hiç gerek kalmaz canım laparoskopiye falan hsg çekmeden böyle bişeye karar kılmak zor olurdu açıkçası benim için canım

İnsallah canım ya bende karar veremedim zaten icimdeki süpheyle gitmek istemedim en azından bir umudumuz var onu da kendi elimle yok etsem kafayı yerim herhalde zaten dün kac defa aradılar cevap vermedim önceden tedavi gördüğüm iki doktoru aradım ikiside yapma dedi bende yapamadım

önce hsg ni çektir bence canım he gerçekten bir sorun varsa zaten yaptırırsın ama durduk yere böyle bişeye girişmek ne kadar doğru olur bilemedim:44:

canım arkadaşların yazdıklarını da okuyunca hsg daha mantıklı geliyo.
tabi senin düşüncen önemli.

bence canım rahim filmi çektir zaten herkes onu yapıyor.tüplerin açıklığını rahimin şeklini falan görüyorlar....tüplerin durumu çok önemli çünkü...

laparoskopiyi daha sonraki aşama diye biliyorum...

bende öyle biliyordum canım bu doktor tersten baslıyo galiba :) kızlar lnternet acayip yavas sinir etti beni soramadım bir türlü nasılsınız

nereye gittiniz ya asbelova ,dafniya ben sizi özledim...nebersiniz...asbelova yumurtalar ne durumda nezaman doktora gidiyorsun anlamadım .

nereye gittiniz ya asbelova ,dafniya ben sizi özledim...nebersiniz...asbelova yumurtalar ne durumda nezaman doktora gidiyorsun anlamadım .

bu sabah gittim geldim canımmmm dafni beni görünce kaçtı gelsin sorcam ona
3yumurtam mevcut en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…