bu sabah gittim geldim canımmmm dafni beni görünce kaçtı gelsin sorcam ona
3yumurtam mevcut en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi
nurusimanın miyomu yok olmuş =)
inşallah inşallah canımmmmmmgelsin soralım nerelere takılıyor baklaımç..çok iyi maşallah...3 tane bebiş olacak onlar inşalllaahh..hadi bakalım.
ya benim arkadaş önerdi bir link ondan aldım gittigidiyordan canım istersen sana da yollayayım bak bi memnun kaldı diğer topikteki arkadaşlar memnun kaldılar ilk ayda hamiş kaldı hatunlar vallaasbelova birşey soracam...sen ovulasyon testi yaptın mı...hangi marka iyi bende alacam ..internetten almayı düşünüyorum...
yüreğim hopladı canım ilk msjı okuyunca yaaaa sen naptın kendinden haber verrr gittin mi dr.aşaka yaptımmmmmmmmmmmm
Ben geldim hu hu ....
canım atak geçirmem gerekiyomuş. bekliyorum daha =)
canım valla nurusimanın miyou gitmiş
Hoşbulduk canım.sen de hoşgeldin...iyiyim okulda takılyom valla.hoş geldiiiiiiiiiiin naber kız
ya şaka mı gerçek mi...anlayamadım...canım atak geçirmem gerekiyomuş. bekliyorum daha =)
canım valla nurusimanın miyou gitmiş
inşallah inşallah canımmmmmm
ya benim arkadaş önerdi bir link ondan aldım gittigidiyordan canım istersen sana da yollayayım bak bi memnun kaldı diğer topikteki arkadaşlar memnun kaldılar ilk ayda hamiş kaldı hatunlar valla
canım gönder valla linki bende alayım...
hadi yaa şaka yaptım deyince bende yanlış anladım hadi yaaaa cidden mi gitmiş Allahımmmm
hiçbişey çıkmayacak bak gör canım benimmmm
Hoşbulduk canım.sen de hoşgeldin...iyiyim okulda takılyom valla.
ya şaka mı gerçek mi...anlayamadım...
tamam canım bulup atıyorum msjıinşallah inşallah canımmmmmm
ya benim arkadaş önerdi bir link ondan aldım gittigidiyordan canım istersen sana da yollayayım bak bi memnun kaldı diğer topikteki arkadaşlar memnun kaldılar ilk ayda hamiş kaldı hatunlar valla
canım gönder valla linki bende alayım...
evet canım dr eski raporu görünce şaşırmış =)
ne kullandın anlat bakim demiş =)
şimdi rapor almak için başka dr ye gitti.
eger raporu alırsa bebişler göbişe
hadi yaaaaa Rabbim sen nelere kadirsinnnn tüylerim diken diken olduuuu
Alacak alacak ve bebiş haberini de böyle verecek bizee Allahımmmmmmmmmm
Kalkın halayaaa
Hoşbulduk canım.sen de hoşgeldin...iyiyim okulda takılyom valla.
ya şaka mı gerçek mi...anlayamadım...
tamam canım bulup atıyorum msjı
hadi yaaaaa Rabbim sen nelere kadirsinnnn tüylerim diken diken olduuuu
Alacak alacak ve bebiş haberini de böyle verecek bizee Allahımmmmmmmmmm
Kalkın halayaaa
biz bu nurusima ile daha ne mucizelere şahit olcaz bilemiyorum:92:
bu sabah gittim geldim canımmmm dafni beni görünce kaçtı gelsin sorcam ona
3yumurtam mevcut en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi
Sırada bebiş mucizesiiii varrrrrrrrrbiz bu nurusima ile daha ne mucizelere şahit olcaz bilemiyorum:92:
ooo sevilen hatun seniiiiiiiiiiigeldim kızlar piedra dün nerdeydin bakem hiç uğramadın as belove ben sana demedim mi üçüz olcak bunlar.Ben kaçmadın kıızz bu günlerde misafirim bitmiyor yaww evde değilim diye hep ofise geliyorlar ziyarete.Şimdi yolcu ettim birini daha
olurmu olur bacımmm kocişe diyorum ya hepsi tutarsa olsun diyo bi kerede 3tane fenamı Rabbim sabrımızın mükafatını verecek bize didiiiii
geldim kızlar piedra dün nerdeydin bakem hiç uğramadın as belove ben sana demedim mi üçüz olcak bunlar.Ben kaçmadın kıızz bu günlerde misafirim bitmiyor yaww evde değilim diye hep ofise geliyorlar ziyarete.Şimdi yolcu ettim birini daha
valla bence de üçüz olacak. dün tatildi ya canım.evdeydim.dinlendim valla.gerçi bize de misafir geldi.ekşam onlarla ilgilendim...ofiste bile buluyorlar.gelecekleri vars ahertürlü gelirler...olsun misafir iyidir canım..
asbelova ok teşekkürler..cansın..
muhat valla ben senin şaklarını daha anlayamdım biri ban cevap versin nurisima miyom yok olmuş dimi...tey tey tey
Canım Allah razı olsun o sizin güzel yüreğinizden kaynaklanıyorvalla bence de üçüz olacak. dün tatildi ya canım.evdeydim.dinlendim valla.gerçi bize de misafir geldi.ekşam onlarla ilgilendim...ofiste bile buluyorlar.gelecekleri vars ahertürlü gelirler...olsun misafir iyidir canım..
asbelova ok teşekkürler..cansın..
muhat valla ben senin şaklarını daha anlayamdım biri ban cevap versin nurisima miyom yok olmuş dimi...tey tey tey
kız daha yazma ağlayacağım şimdi bişey değil patron karşımda ne oldu durup dururken diyecek8 cmlik miyom yok olmuş canım.
yani bebeklerini alması işçin hiç bi engel kalmadı :)
8 cmlik miyom yok olmuş canım.
yani bebeklerini alması işçin hiç bi engel kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?