Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gelsin soralım nerelere takılıyor baklaımç..çok iyi maşallah...3 tane bebiş olacak onlar inşalllaahh..hadi bakalım.
inşallah inşallah canımmmmmm

asbelova birşey soracam...sen ovulasyon testi yaptın mı...hangi marka iyi bende alacam ..internetten almayı düşünüyorum...
ya benim arkadaş önerdi bir link ondan aldım gittigidiyordan canım istersen sana da yollayayım bak bi memnun kaldı diğer topikteki arkadaşlar memnun kaldılar ilk ayda hamiş kaldı hatunlar valla
şaka yaptımmmmmmmmmmmm
yüreğim hopladı canım ilk msjı okuyunca yaaaa sen naptın kendinden haber verrr gittin mi dr.a

canım atak geçirmem gerekiyomuş. bekliyorum daha =)
canım valla nurusimanın miyou gitmiş

hoş geldiiiiiiiiiiin naber kız
Hoşbulduk canım.sen de hoşgeldin...iyiyim okulda takılyom valla.

canım atak geçirmem gerekiyomuş. bekliyorum daha =)
canım valla nurusimanın miyou gitmiş
ya şaka mı gerçek mi...anlayamadım...

hadi yaa şaka yaptım deyince bende yanlış anladım hadi yaaaa cidden mi gitmiş Allahımmmm
hiçbişey çıkmayacak bak gör canım benimmmm

evet canım dr eski raporu görünce şaşırmış =)
ne kullandın anlat bakim demiş =)
şimdi rapor almak için başka dr ye gitti.
eger raporu alırsa bebişler göbişe

bu sabah gittim geldim canımmmm dafni beni görünce kaçtı gelsin sorcam ona
3yumurtam mevcut en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi

geldim kızlar piedra dün nerdeydin bakem hiç uğramadın as belove ben sana demedim mi üçüz olcak bunlar.Ben kaçmadın kıızz bu günlerde misafirim bitmiyor yaww evde değilim diye hep ofise geliyorlar ziyarete.Şimdi yolcu ettim birini daha

valla bence de üçüz olacak. dün tatildi ya canım.evdeydim.dinlendim valla.gerçi bize de misafir geldi.ekşam onlarla ilgilendim...ofiste bile buluyorlar.gelecekleri vars ahertürlü gelirler...olsun misafir iyidir canım..

asbelova ok teşekkürler..cansın..

muhat valla ben senin şaklarını daha anlayamdım biri ban cevap versin nurisima miyom yok olmuş dimi...tey tey tey

Son düzenleme:

8 cmlik miyom yok olmuş canım.
yani bebeklerini alması işçin hiç bi engel kalmadı :)

Canım Allah razı olsun o sizin güzel yüreğinizden kaynaklanıyor

8 cmlik miyom yok olmuş canım.
yani bebeklerini alması işçin hiç bi engel kalmadı :)
kız daha yazma ağlayacağım şimdi bişey değil patron karşımda ne oldu durup dururken diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…