Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çok geçmiş olsun canııım ,R abbim acil şifalar versin

canım bu ne güzel bi haber ya çok sevindim
rabbim inş hayırlı saglıklı etsin....

amin cnm inş. deger bıraz moralımı bozuyo ama Allaha emanet cnm.Rabbim tum ıstıyenlere nasıp etsın ıns.bızlerede kucagımıza saglıcakla almayı nasıp etsın ınş

çok gecmiş olsun cnm Allah acil şifalar vesin

Canim benim hemen yap geçecek istediğin kadar tekrarla hiçbir zararı yok hemen rahatlatacak seni burdan yazarsın 2 su bardağı dolusu iç

taze maydanoz yok yarın alıp yapayım çok sağol canım ... senin içinde çok seviniyorum inan bebişler gelecek ya bakarsın görmeye gelirim

allah razı olsun içimden hep geçiyordum belki inanmaayacaksın sanki hamile kalacak hissin doğuyordu içime

ay gerçekten mı. ıns Allahım tamamını erdırır gene aynı seyı yasamak benı cok korkutuyo...bu ay kaynımın oglunun ıcıne bıle dogmus yengemın bebegı olcak demıs babasına 1 hatfa once.ne olur dualarınızı benden eksık etmeyın canm

canım dua oku bol bol rabbimden iste inş kötü şeyler olmayacak

canım dua oku bol bol rabbimden iste inş kötü şeyler olmayacak

taze maydanoz yok yarın alıp yapayım çok sağol canım ... senin içinde çok seviniyorum inan bebişler gelecek ya bakarsın görmeye gelirim

İnşallah canim inşallah ya canim komşudan falan iste bu ağrıyı ben biliyom duramazsın hem yarın Dr gitcenya rahatlarsin bu arada bebis icin engel yok hiç kafana takma üzülme aynı sorun bende var çünkü baktın bulamiyon maydanozu bol bol ılık su iç havlu isit idrarını ona yap tutma sakın daha kötü olur sıcak tut kendini sıcak su torbası kullan inşallah sabaha bişey kalmicak canim benimm

canım bu haftaki payıma düşen 3 yasinimi okudum allah arkadaşların gönlünün muradını versin kabul etsin inşallah

Esma cnm lutfen iyi dusun hormon artisi kisinin bunyesi ilede alakalidir. Dualarimiz seninle sende dua et surekli. Allah in izniyle hersey iyi olacak.

Ozlem canimcimmmmmm sali gunu keseleri gordugunde bize haber vermeyi sakin sakin unutma.sahsen ben sabirsizlaniyorum.
Unutma bizi :)))) onlar bu topicin bebisleri

Hiç unuturmuyum canim benim tabiki haber veririm dualarını esirgeme canim inşallah salı gunü hayırlı haberlerle gelicem 😍😍😍😍

arkadaşlar bende 3 yasınımı okudum haber vereyım dedım.şimdi de ayet el kürsi mi okuyorum bılgınız olsun.50 adet

cnm ben yasinlerimi okudum Allah kabul etsin

cok tsk ederım kızar Allah razı olsun sızden sımdı geldım doktordan degerım126.17 cıktı sızce dusukmu degerım ama daha 3gun gecıktım

maşallah topikte güzel haberler var inşallah hepimiz güzel haberler vericez:118::119::119::119::119:

esmacım bence değerin düşük değil 2gün sonra yine test yaptırırsın canım daha netleşmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…