Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben rahatsızm ve yataktayım böbrek agrısıda başladı..kıvranıp duruyorum..dün kad.hast.druma gittim biliyorsunuz klomen kullanıyorum yum.12. günde 13mm olmuş önceki ay 20 mm di ben umutsuzum ama dr yum.büyüyecek diyor nasiip rabbim yazmışsa olacak inş..

çok sağol canım ..4 gün oldu mahvetti beni bu ağrı dün aksam böbreklerimde ağrımaya başladı..dr.da senin gibi demişti 2,5lt su içmem gerekiyormuş ve içtim düne göre bira daha iyiyim .. rabbim sağlık sıhhat versin gercektende sağlık olmadımı hersey boş

Ayşecim canım benim adetim bu ay anormalleşti zaten doktorda kistten şüphelendi pzt günü kontrolüm var dün devam etti kanamam bugün akşam işten geldiğimde abdest alır akşam okurum 1 taneyi

canım sıkma kendini sen iyi ol yeter..ama yasinlerden 10 tane eksik var yarınn bağışlarım eksikler tamamlanırsa inş

Arkadaşlar bende hayırlısıyla çocuk sahibi olmak istiyorum bu mübarek günde benim içinde okuyabilir misiniz. Şimdiden Allah razı olsun sizlerinde ne muradınız varsa versin. Amin.

canım allah yakın zamanda evlat nasip eder inş..ama sana yasin okuyabilmemiz için seninde okumalarımıza katılman gerekiyo sıran gelincede sana da okuruz

allah razı olsun canım ne güzel bişey yapmışsınız allah ne muradınız varsa versin inş.

cnm benım cok gecmıs olsun Allah acil şifalar versin.umudunu kaybetme cnm dua et rabbım hepimiz için hayırlı vaktı beklıyor cnm

Ayse cim cok gecmis olsun ama sabret gececek. Bol su icmeye kendini sicak tutmaya dikkat et.
Ben eksik yasinlerden okurdum ama regli oldum. Ama eger birine okutabilirsem yazacagim size

Ayse cim cok gecmis olsun ama sabret gececek. Bol su icmeye kendini sicak tutmaya dikkat et.
Ben eksik yasinlerden okurdum ama regli oldum. Ama eger birine okutabilirsem yazacagim size

inş.kurtulurum su ağrıdan
canım okutabilirsen ne iyi olurdu allah razı olsun arkadaşım

allah razı olsun canım..evet rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inş.
canım sen tedavi oluyormuydun

pazartesi tekrar tahlıl yaptırcam cnm.ben evlılıgın 9. ayında kımyasal gebelık gecırdım oyuzden doktor tedavıye gerek yok sen de sorun olsa hıc hamıle kalamazdın dedı.beklıycez dedı ıkıncı kezde kımyasal gebelık yasarsan ozman neyden kaynaklandına bakarız dedı bır kere gecırmen normal dedı. ama ben bu ay corek otu tarcın bal karısımını yedım cnm ondan olabılır dıye dusunuyorum tabı bıde dualarımızla

evet dualarla rabbim nasip ediyor..
canım inş.bu tahlilinde degerlerin daha da yükselecek
çörek otunu nasıl yapıyorsun ve nasıl kullanıyrsun anlatırmısın

benimde 1 buçuk yıldır çocuğum yok çok dualar ettim hatimler indirdim gece yarıları namazlar kıldım ve doktorlara gittim önemli bi sorunum yok ama bebeğim olmuyo ve kimi karnı burnunda görsem çok duygulanıyorum kucağında bebegini görsem neden benim yok diye eve gelip ağlıyorum bütün anne olmayanlarmı böle yoksa benmiyim bilmiyorum

evet dualarla rabbim nasip ediyor..
canım inş.bu tahlilinde degerlerin daha da yükselecek
çörek otunu nasıl yapıyorsun ve nasıl kullanıyrsun anlatırmısın

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

cnm sabah aksam bırer tatlı kasıgı ac karnına yedım .çörek otunu kendım ezdım cnm ezer ezmez dırek bala karısması lazım ögutulmus almadım yanı. bıde hakıkı kestane balına karıstırdım. kk da kullanıpta cok hamıle kalanlar var cnm.dene bence. ama adetın 2. gunu baslayıp 12. gunu bırakıyosun cnm yumurtlama donemınde yanı

aramıza hoşgeldin canım..rabbim en yakın zamanda nasip etsin inş..bende 1sene1aylık evliyim bende aynı drumdayım ama su bi gercek ki rabbim ne zaman isterse o zaman olacak ve biz dua ile rabbimden güzellikle isteyelim .. vakti gelince nasip edecek inş..
canım biz herhafta cumadan cumaya 2 arkadaşa 41er yasin ve ayet el kursi okuyp bağışlıyoruz ..yeni yapacağım listeye ekleyeceğim inş.. kaç tane okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…