çok geçmiş olsun ayşe. eğer idrar yolu iltihabıysa tek yolu bolll su. ama öle böle diil. her daim iç gün içinde. ancak onunla geçti benim. geçen ay 2 kez doktora gittim. defalarca antibiyotik içtim, fayda etmedi.bir de ateşimi yükseltmişti çok. su ile temizlensin gitsin inşallah.
Ayşecim canım benim adetim bu ay anormalleşti zaten doktorda kistten şüphelendi pzt günü kontrolüm var dün devam etti kanamam bugün akşam işten geldiğimde abdest alır akşam okurum 1 taneyi
Arkadaşlar bende hayırlısıyla çocuk sahibi olmak istiyorum bu mübarek günde benim içinde okuyabilir misiniz. Şimdiden Allah razı olsun sizlerinde ne muradınız varsa versin. Amin.
kızlar ben payıma düşen yasinleri okudum rabbim kabul etsin biran önce evlatlarınıza kavuştursun inşallah
Arkadaslar cumanız mübarek olsun ben bugun selâdan once Yasin okutup ırmik kavurduk hepinize dua ettim Allah kabul etsin Allahım bu cuma mübarek gün hürmetine herkesin kucağını doldursun evlenmek isteyen arkadaslarada hayırlı kapılar acsın âmin yarabbim âmin
çok sağol canım ..4 gün oldu mahvetti beni bu ağrı dün aksam böbreklerimde ağrımaya başladı..dr.da senin gibi demişti 2,5lt su içmem gerekiyormuş ve içtim düne göre bira daha iyiyim .. rabbim sağlık sıhhat versin gercektende sağlık olmadımı hersey boş
cnm benım cok gecmıs olsun Allah acil şifalar versin.umudunu kaybetme cnm dua et rabbım hepimiz için hayırlı vaktı beklıyor cnm
Ayse cim cok gecmis olsun ama sabret gececek. Bol su icmeye kendini sicak tutmaya dikkat et.
Ben eksik yasinlerden okurdum ama regli oldum. Ama eger birine okutabilirsem yazacagim size
allah razı olsun canım..evet rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inş.
canım sen tedavi oluyormuydun
pazartesi tekrar tahlıl yaptırcam cnm.ben evlılıgın 9. ayında kımyasal gebelık gecırdım oyuzden doktor tedavıye gerek yok sen de sorun olsa hıc hamıle kalamazdın dedı.beklıycez dedı ıkıncı kezde kımyasal gebelık yasarsan ozman neyden kaynaklandına bakarız dedı bır kere gecırmen normal dedı. ama ben bu ay corek otu tarcın bal karısımını yedım cnm ondan olabılır dıye dusunuyorum tabı bıde dualarımızla
bende okurum cnm 3 tanesını ben okuyım
evet dualarla rabbim nasip ediyor..
canım inş.bu tahlilinde degerlerin daha da yükselecek
çörek otunu nasıl yapıyorsun ve nasıl kullanıyrsun anlatırmısın
benimde 1 buçuk yıldır çocuğum yok çok dualar ettim hatimler indirdim gece yarıları namazlar kıldım ve doktorlara gittim önemli bi sorunum yok ama bebeğim olmuyo ve kimi karnı burnunda görsem çok duygulanıyorum kucağında bebegini görsem neden benim yok diye eve gelip ağlıyorum bütün anne olmayanlarmı böle yoksa benmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?