canım allah razı olsun senden ve senin gibi hayırlı arkadaslardan..çok şükür iyiyim.. bol su içmek iyi geliyo tabi ilaçlarda fayda etti şuan rahatladım şükür..
çevremde hiç arkaadaşım yok ama sizler dünyalara değersiniz
istanbulda tedavi olucağız 2 saat 2,5 saat sürer burdan gitmek asgari üçret aln birilerin hele daha yeni evliyse nerden 10 bin lira bıraktım ben gerçeten artık üzüntü bile duymuyorum göz yaşım bile yok içimde
oy oy oy canım benim
RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
özne hayat canım geçen haberlerde gördüm ama net hatırlamıyorum,devletin yeni yasası var asgari ücret alanlar için büyük bi kısmını ya da hepsini karşılıyor olması lazım,onu bi araştır canım benim
canım sıkma kendini sen iyi ol yeter..ama yasinlerden 10 tane eksik var yarınn bağışlarım eksikler tamamlanırsa inş
canım akşama abdest alırım dün akşam aldım sabah yine geldi Allah izin verirse akşama okurum 3 tane
ayşe okunacak dua kaldı mı şekerim
ayşe bizim aşılama gibi şansımız yok be güzelim erkekte problem gerçi erkekte olmuş kadında olmuş ne farkeder her ikisindede tüm acıyı kadın çekiyo
seminaycım onu araştırdık bizim ilçeye 3 kişi veriyolarmış yani şöyle kuzum milyonda 1 şans gibi
allah olmayanlara versin yazı bilmiyorum ama ben gerçekten vazgeçtim bebek hikayesinden
ayşe bu haftaki yasinlerimi yazdın dimi kuzum ben 2 sinide okudum
canlar çok güzel bi topik gözlerim doldu okurken.. ben de anne olmak istiyorum ama tayin durumuyla alakalı bu düşüncemizi erteledik en azından şubata kadar.. sisteminiz nasıl kaç tane yasin okuyorsunuz? çalıştığım için çok fazla yardımcı olamasam da akmasam da damlarım canlar.. şimdi kaç tane okuyo herkes beni bilgilendirir misiniz?
ben de 3 yasin okudum canlar.. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?