Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

oy oy oy canım benim
RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

rabbim yardım etsin canım .. maddiyat yok ve yetmiyorsa gülüm sadece dua edeceğiz başka hiçbişey yapamayız..kendini üzme lütfen
kaç yıllık evlisin aşılama denedinizmi

özne hayat canım geçen haberlerde gördüm ama net hatırlamıyorum,devletin yeni yasası var asgari ücret alanlar için büyük bi kısmını ya da hepsini karşılıyor olması lazım,onu bi araştır canım benim

evet haklısın bende izledim tüm masraflar karsılanacak mış

canım sıkma kendini sen iyi ol yeter..ama yasinlerden 10 tane eksik var yarınn bağışlarım eksikler tamamlanırsa inş

canım akşama abdest alırım dün akşam aldım sabah yine geldi Allah izin verirse akşama okurum 3 tane

ayşe bizim aşılama gibi şansımız yok be güzelim erkekte problem gerçi erkekte olmuş kadında olmuş ne farkeder her ikisindede tüm acıyı kadın çekiyo

seminaycım onu araştırdık bizim ilçeye 3 kişi veriyolarmış yani şöyle kuzum milyonda 1 şans gibi
Allah olmayanlara versin yazı bilmiyorum ama ben gerçekten vazgeçtim bebek hikayesinden

ayşe bu haftaki yasinlerimi yazdın dimi kuzum ben 2 sinide okudum

allahtan ümit kesilmez canım inş.evlat sahibi olacaksın rabbim nasip edecek inş.. Evet yasinleri okuduğunu ekledim tatlım

perlanore==3 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak

canlar çok güzel bi topik gözlerim doldu okurken.. ben de anne olmak istiyorum ama tayin durumuyla alakalı bu düşüncemizi erteledik en azından şubata kadar.. sisteminiz nasıl kaç tane yasin okuyorsunuz? çalıştığım için çok fazla yardımcı olamasam da akmasam da damlarım canlar.. şimdi kaç tane okuyo herkes beni bilgilendirir misiniz?

aramıza hoşgeldin canım ..rabbim en yakın zamanda o guzel duyguyu bizede yasatacak inş. haftada2 kişiye 41er yasin ve ayet el kursiler okuyruz kişi başına ortalama 2 yda 3 yasin düşüyor..cumadan cumaya bitirmeye calısıyoruz ..eger okurum diyorsan listeye ekleyeceğim 2 tane yasin ve ayet el kursida kaç tane okumak istersen..
sıran geldiği vakit sanada okuyacağız inş.

ben de 3 yasin okudum canlar.. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…