canım ben bu aydan hiç umutlu değilim
Bende 1 buçuk senedir evliyim ve bebeğim yok bunu hayırlısıyla çok istiyorum dua grubuna bende varım
bu ay zaten rahatsızsın cnm kendıne dıkkat et bu ay adet olunca 2. gunu basla bu karısıma cnm bılıyosun peygamber efendımız çörek otunun ölumden baska herseye caresı oldugunu soylemıs.balıda bılıyosun bın derde deva. ben normelde hıc sogan kuru ıncır kuru hıc denemedım ama bu gercekten banada mantıklı geldı
canım inş .bi dahaki ay anlattığın şekilde uygulayacağım
uygula cnm belkıde sana da bu karısım vesıle olcak.
cok cıkıyorum cnm cok gecmıs olsun tekrardan.yasınlerı sımdı okuyup yazarım cnm
ayşecik ayşeciknasılsın bakalım
biraz daha iyiyim şükür sen nasılsın
ben çok iyi hissediyorum kendimi (yüreğim yorgun ama kendime bile itraf etmiyorum yüreğimin yorgunluğunu ) zaman geçirmeye çalışıyorum
hasbinallah ve nimel vekil(allah bize yeter . O ne güzel vekildir)
Geçen akşam rüyamda deprem olduğunu gördüm eşim üstüme kapaklandı evin duvarlarının yıkıldığını gördüm ayşe nedir sence
canım ben bilmiyorum rüya yorumlamasını.ama yazdıklarını okurken ilk aklıma su geldi..başına gelebilecek her sıkıntıda eşin yanında ve hiçbi konuda seni yalnız bırakmayacak sana destek çıkan biri..senin içiinde bi korkumu var
kasımda başlayacağımız tedaviye kayınpederim kış geliyor kar soğuk yağmur olur gitmeyin dedi
bu sefer ilk değim gibi kuşum kalbim açıyodu oda açısını yitirdi
ben artık tedaviye felan gitmiyorum bir sürü çocuksuz aile var warsın olmasın benimde ne olacak eşime de dedim sen hiç bir acı çekmiyosun banane ben artık gitmiyorum diye
bu rüyayıda kasımda gidicez diye çok mutluydum ya o gece kayınpederim gitmeyin dedi ozaman gördüm ayşe
evet canım yasadığın hayal kırıklığı yüzünden ve depremde bi felaket olduğu için rüyanda ruh halini böyle yansıtmış.. mutluluğun yerini üzüntü almış yasadıklarının etkisi altında kalmıssın..
peki tedavi olacağınız yer sizze uzakmı
kayınpederin nden karıştı ki
ayşe nasıl oldun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?