Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ben bu aydan hiç umutlu değilim

bu ay zaten rahatsızsın cnm kendıne dıkkat et bu ay adet olunca 2. gunu basla bu karısıma cnm bılıyosun peygamber efendımız çörek otunun ölumden baska herseye caresı oldugunu soylemıs.balıda bılıyosun bın derde deva. ben normelde hıc sogan kuru ıncır kuru hıc denemedım ama bu gercekten banada mantıklı geldı

canım inş .bi dahaki ay anlattığın şekilde uygulayacağım

======== insan dini kadar insandır,dünya yalandır,önemli olan tek gerçek şey imandır
======== ona sıgındığında ruhunu huzur kaplar ve benliğin daima mutlu kalır.....

Geçen akşam rüyamda deprem olduğunu gördüm eşim üstüme kapaklandı evin duvarlarının yıkıldığını gördüm ayşe nedir sence

canım ben bilmiyorum rüya yorumlamasını.ama yazdıklarını okurken ilk aklıma su geldi..başına gelebilecek her sıkıntıda eşin yanında ve hiçbi konuda seni yalnız bırakmayacak sana destek çıkan biri..senin içiinde bi korkumu var

kasımda başlayacağımız tedaviye kayınpederim kış geliyor kar soğuk yağmur olur gitmeyin dedi
bu sefer ilk değim gibi kuşum kalbim açıyodu oda açısını yitirdi
ben artık tedaviye felan gitmiyorum bir sürü çocuksuz aile var warsın olmasın benimde ne olacak eşime de dedim sen hiç bir acı çekmiyosun banane ben artık gitmiyorum diye

bu rüyayıda kasımda gidicez diye çok mutluydum ya o gece kayınpederim gitmeyin dedi ozaman gördüm ayşe

evet canım yasadığın hayal kırıklığı yüzünden ve depremde bi felaket olduğu için rüyanda ruh halini böyle yansıtmış.. mutluluğun yerini üzüntü almış yasadıklarının etkisi altında kalmıssın..
peki tedavi olacağınız yer sizze uzakmı
kayınpederin nden karıştı ki

bayram temizliği yaptınız mı..
ben halı yıkamayacağım için silip süpüreceğim ama hastayım bana yardıma gelirmisiniz

istanbulda tedavi olucağız 2 saat 2,5 saat sürer burdan gitmek asgari üçret aln birilerin hele daha yeni evliyse nerden 10 bin lira bıraktım ben gerçeten artık üzüntü bile duymuyorum göz yaşım bile yok içimde

ayşe nasıl oldun canım ?

canım allah razı olsun senden ve senin gibi hayırlı arkadaslardan..çok şükür iyiyim.. bol su içmek iyi geliyo tabi ilaçlarda fayda etti şuan rahatladım şükür..
çevremde hiç arkaadaşım yok ama sizler dünyalara değersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…