canım hoşgeldin nasılsın
İyiyim canim benim seni merak ettim nasıl oldun maydanozu yaptı mı ?
canım malesef maydanozu yapamadım evde yoktu dünde hastahaneye gittik rahatsızlığımdan dolayı direk eve geldik alamadım yani dr un verdiği ilacı içtim ve bol su ile inanırmısın rahatladım şimdi iyiyim ama kad.hast.drum.. bu ay 2 yum..13 mm oldugunu söyledi gecen ay12.günde20mmdi üzdü beni bu durum fakat dr büyüyecek dedi..bu aydan umutsuzum canım
canım malesef maydanozu yapamadım evde yoktu dünde hastahaneye gittik rahatsızlığımdan dolayı direk eve geldik alamadım yani dr un verdiği ilacı içtim ve bol su ile inanırmısın rahatladım şimdi iyiyim ama kad.hast.drum.. bu ay 2 yum..13 mm oldugunu söyledi gecen ay12.günde20mmdi üzdü beni bu durum fakat dr büyüyecek dedi..bu aydan umutsuzum canım
ayse035==200 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
ayse035==200 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
ben rahatsızm ve yataktayım böbrek agrısıda başladı..kıvranıp duruyorum..dün kad.hast.druma gittim biliyorsunuz klomen kullanıyorum yum.12. günde 13mm olmuş önceki ay 20 mm di ben umutsuzum ama dr yum.büyüyecek diyor nasiip rabbim yazmışsa olacak inş..
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, havalarda değişiyor üşütmemek lazım umarım daha iyisindir ve toparlanırsın kısa süredeben rahatsızm ve yataktayım böbrek agrısıda başladı..kıvranıp duruyorum..dün kad.hast.druma gittim biliyorsunuz klomen kullanıyorum yum.12. günde 13mm olmuş önceki ay 20 mm di ben umutsuzum ama dr yum.büyüyecek diyor nasiip rabbim yazmışsa olacak inş..
Allah hepimizin yardımcısı olsun çoğumuzun ortak noktası aynı.Aynı hisleri yaşıyoruz.Allah kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş.Bizde bu sorunla sınanıyoruz umudumuzu yitirmeyip sabırla beklersek mükafatını alırız inşallah.benimde 1 buçuk yıldır çocuğum yok çok dualar ettim hatimler indirdim gece yarıları namazlar kıldım ve doktorlara gittim önemli bi sorunum yok ama bebeğim olmuyo ve kimi karnı burnunda görsem çok duygulanıyorum kucağında bebegini görsem neden benim yok diye eve gelip ağlıyorum bütün anne olmayanlarmı böle yoksa benmiyim bilmiyorum
Rüyan hayır olsun diyelim.Kayınbaban neden karışıyor eşin ve senin ortak kararınız olmalı o bebeğin anne ve babası siz olacağınıza göre kayınbabanın karışması çok yanlışkasımda başlayacağımız tedaviye kayınpederim kış geliyor kar soğuk yağmur olur gitmeyin dedi
bu sefer ilk değim gibi kuşum kalbim açıyodu oda açısını yitirdi
ben artık tedaviye felan gitmiyorum bir sürü çocuksuz aile var warsın olmasın benimde ne olacak eşime de dedim sen hiç bir acı çekmiyosun banane ben artık gitmiyorum diye
bu rüyayıda kasımda gidicez diye çok mutluydum ya o gece kayınpederim gitmeyin dedi ozaman gördüm ayşe
Ben genelde hergün temizlik yaptığım için bayram temizliği gibi oluyor zaten.bayram temizliği yaptınız mı..
ben halı yıkamayacağım için silip süpüreceğim ama hastayım bana yardıma gelirmisiniz
Sendende Allah razı olsun,sevgide dostlukta karşılıklı canımcanım allah razı olsun senden ve senin gibi hayırlı arkadaslardan..çok şükür iyiyim.. bol su içmek iyi geliyo tabi ilaçlarda fayda etti şuan rahatladım şükür..
çevremde hiç arkaadaşım yok ama sizler dünyalara değersiniz
Ayşeciğim ben adet olucam yarın sanırım bugün leke gibi gelmeye başladı.Yetiştirirsem cumaya kadar okurumperlanore==3 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
Hoşgeldin aramıza,içinden nasıl geliyorsa öyle okursun farketmezcanlar çok güzel bi topik gözlerim doldu okurken.. ben de anne olmak istiyorum ama tayin durumuyla alakalı bu düşüncemizi erteledik en azından şubata kadar.. sisteminiz nasıl kaç tane yasin okuyorsunuz? çalıştığım için çok fazla yardımcı olamasam da akmasam da damlarım canlar.. şimdi kaç tane okuyo herkes beni bilgilendirir misiniz?
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin. AMinnnnn
Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin...
kimsecikler yok herkes tatildee:))) hayırlı akşamlar hepinize[/QUOT
Been varim
Bisey sorucam bu ayin 25i gibi bende tedaviye baslicam allah izin verirse. Benim icin de yetisir mi dua siralamasi??? Yani o zamana daha cok var da benim ricam yumurta toplama haftasininin cumasi olabilir mi uzun protokol olucak ve asagi yukari 1.5 ay var
Bu ay tedaviye basliyamadim olmadi bazi sebeplerden dolayi.herseye tam tesekkullu hazirlanmis olmama ragmen.
perlanore==3 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okyacak-------------OKUDU
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
perlanore==3 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?