Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İyiyim canim benim seni merak ettim nasıl oldun maydanozu yaptı mı ?

canım malesef maydanozu yapamadım evde yoktu dünde hastahaneye gittik rahatsızlığımdan dolayı direk eve geldik alamadım yani dr un verdiği ilacı içtim ve bol su ile inanırmısın rahatladım şimdi iyiyim ama kad.hast.drum.. bu ay 2 yum..13 mm oldugunu söyledi gecen ay12.günde20mmdi üzdü beni bu durum fakat dr büyüyecek dedi..bu aydan umutsuzum canım

ayse mrb canım sen klomen mi kullanıyorsun bende bu ay kullandım günde bir tanee bi tanee oluştu ama mm sölemedi ya bana ben 14 gün gitmiştimm iğne felan da vurulmadım yani gerek görmedi

Canim benim büyür umutsuz olma bu ay olucak bak görürsün bana öyle geliyor iyi olduguna sevindim sen ilaca cok dayanma canim sen maydonuzu yarın mutlaka yap bana İnan canim cok iyi olacak Bide ananas al hergün bir dilim ye canim ac karnına

ayşe geçen haftanınkine yanı ben ile antisosial e 1 yasin daha okudum da yeni liste çıkmış okunacak kalmadı mı

ayşe ben gecen hafta için ayatel kürsü okuyamadım yogun bir hafta geçirdim malesef okuyamadım ayetel kürsü yasin ise 4 taneydi bana düşen 3 tane okudum.bi taneyide yarin okusam olur inşşş

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin. AMinnnnn

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana yumurtan konusunda da sıkma canını dr.güven olumlu düşün ki büyüsün inşallah ama önce sağlığın sen iyi olmalısın ki bebişi rahat rahat büyütesin

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, havalarda değişiyor üşütmemek lazım umarım daha iyisindir ve toparlanırsın kısa sürede
Allah hepimizin yardımcısı olsun çoğumuzun ortak noktası aynı.Aynı hisleri yaşıyoruz.Allah kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş.Bizde bu sorunla sınanıyoruz umudumuzu yitirmeyip sabırla beklersek mükafatını alırız inşallah.
Rüyan hayır olsun diyelim.Kayınbaban neden karışıyor eşin ve senin ortak kararınız olmalı o bebeğin anne ve babası siz olacağınıza göre kayınbabanın karışması çok yanlış
bayram temizliği yaptınız mı..
ben halı yıkamayacağım için silip süpüreceğim ama hastayım bana yardıma gelirmisiniz
Ben genelde hergün temizlik yaptığım için bayram temizliği gibi oluyor zaten.Ben halılarımı yazın kaldırıyorum canım.Sıcak oluyor halıda olunca daha sıcak oluyor.Bayramdan sonra sericem halıları halı yıkamaya vermiştim zaten.Bayram geçsin sererim artık.Geleyim ben yardıma hemen
Sendende Allah razı olsun,sevgide dostlukta karşılıklı canım
Ayşeciğim ben adet olucam yarın sanırım bugün leke gibi gelmeye başladı.Yetiştirirsem cumaya kadar okurum
Hoşgeldin aramıza,içinden nasıl geliyorsa öyle okursun farketmez
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin. AMinnnnn

Hoşgeldin aramıza aminnn inşallah

kızlar günaydın
ayşecim ben bu haftaki 3 yasinimi okumuştum.kusura bakma haber veremedim.hastane işlerim falan oldu.işdede yoğunluk vardı.tekrar özür dilerim.

Aysecim eger uygunsa 29 ekim gunu 3 tane yasinimi okurum. Periyodik donemdeyim bazi saglik sorunlarimdan dolayi uzun suruyor. Gec olur mu?

Ayşecim ben geçen haftanın listesindeki 3 Yasini okudum canım

ayse bana her yeni liste yapıldıgında 100 ayet el kürsi yaz okurum.

aysecimm ben okudum yasinlerimi 3 tane bu hafta için 1 tanede gecen hafta için kalmıştı bitti oda Allah kabul etsin inşallaahh.50 tanede ayetel kürsü ekle tatlımm bu hafta anca 50 okuyabilecemmm ..inşş bayramı ailemin yanında gecirecem evde değilimm yanii bu hafta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…