Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yazını alıntı yaptım ama yazmayı unutmuşum.biz iyiyiz canım sen nasılsın,nasıl gidiyor.

farkındayım tatlım bende beğendim zaten hoşbulduk demek oluyorAllah daha iyi etsin birtanem bende temizlikle falan uğraşıyorum cuma günü tüpbebek doktorumla konuşmaya gittim miyomum küçüldü ameliyat olmak istemiyorum bebişimi istiyorum dedim oda kabul etti 2 paket halinde dondurmuştuk bir paketi açarız ne çıkarsa bahtına dedi ama bebek tutunmazsa üzülmek yok dedi bende kabul ettim inşallah herşey yolunda gider sıkıntısız bebişlerimi alırım göbişime eğer tutunmazsalar ameliyat olmak zorunda kalıcam maalesef ama ben inanıyorum ki bebişlerim annelerinin bunca yıl onlar için mücadelenin hatırına onlarda benim için mücadele edecek ve beni terk etmeyecekler iyi düşünelim iyi olsun değil mi tatlım

kolay gelsin canım yorma kendini fazla.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.ve hepimize umut oldun sen.ben emnim ki Allahın da izniyle artık bebiğine kavuşmana az kaldı.bunuda atlatıcak ve tedavi sonucunda bebişin seninle olacak canım.dualarım ve kalbim seninle.herzaman yanındayız canım.

çok teşekkür ederim canım çok yoruldum canım ya ama ne yapayım yangından dolayı hertaraf simsiyah olmuştu temizle temizle bitmiyor.aslında bütün işlerim bitmişti amaliyat olurum diye bütün işlerimi bitirmiştim işte olacağı varmış apartmanda yangın çıkınca tekrar işlerim çıktı şükürler olsun ki can kaybı olmadı mal her zaman gelir.evet canım ya yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şükürler olsun Rabbim mucize yaşattı bize inşallah sonucuda hayırlı olur.dualarınız için canı gönülden amin diyorum Rabbim benim için ettiğiniz dualarınızı kabul etsin size daha iyilerini nasip etsin inşallah

canım telim kontörlü değil ama mesaj ekstra ücret olduğu için gönderemiyorum.neyse kendine dikkat et fazla yorma ve yeğenimize iyi bak.

ayy geçmiş olsun canıım.yangından haberim yoktu.Allah korusun.bidaha yaşatmasın.bende her tedavi öncesi mutlaka temizlik yaparım.olurda tutarsa rahat edeyim diye.ama sen yinede fazla yorma bedenin rahat ve dingin olmalı tedavi öncesi.bu mucize bebkle son bulacak ve muhatımında dediği gibi topik açıcaz sana.bu arada muhattta geldi yaşasııııııııııın

anladım canım sorun yok.tamam seyyancım dikkat ederim merak etmeyin.

a.s. canısı sen nasılsın ya ayran içtik arı mı düştük.özledim kızzzzzz....sende ne var ne yok
yok canım yaaa :)
kimse yok nasılsa diye gelmiyodum
aleyküm selam canımcım hoşgeldin bende diyorum nerde benim arkadaşım

siz yoksunuz diye binanon yaşlı teyzeleriyle takılıyorum 2 gündür
ne varne yok bakemmm

yok canım yaaa :)
kimse yok nasılsa diye gelmiyodum

ne varne yok bakemmm

canım eslemide çaldırsana oda gelsinde bizim kumpanya toplansın

teşekkür ederim canım bir talihsizlik yaşadık apartmanca ama can kaybı olmadı elhamdülillah.canım öyle oluyor zaten tedavi öncesi temizlik yapıyoruz sonra ağır işler yapamayız diye kendimi yormamaya çalışıyorum yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum artık pilim de bitti sanırımhamiş olursam bol bol dinlenirim artıkinşallah canım o günlerde gelir Rabbim sağlıkla sıhhatle güzel günler yaşamayı ve evlat sahibi olmamızı nasip etsin cümlemize.muhatta geldi yakında onun yüzündem ceza alıcamkonuş konuş telefonu kapatmayınca çevremdekiler telefonla konuşma yasağı getirdiler bana

ne varne yok bakemmm
iyi ya onların hayır dualarınıda alırsın inşallah
herşey bildiğin gibi tatlım ilk defa hayatımda kırmızıların gelmesini dört gözle bekliyorum
biliyorsun transfer öncesi tedavi 15 gün sürecek ayın 3üne kadar transferim olmazsa 3000tl para vermem gerekecek
bende önceden olmak için adet söktürücü kullanıyorum dua edinde önümüzdeki günlerde kırmızı kart yiyeyim biran evvel bebişlerime kavuşayım

yeni listeyi gördünüzmü.bu seferlik dularımız bunlar.liste tamamlanınca yeni dualar okuruz inşallah.ama listeyi eskisi gibi yapamıyorum.kk da değişiklik var galiba.listeyi aynen hazırlıyorum afilli afilli.kk ya kopyalayınca böle çıkıyo. e artık idare etçeniz.......benden ötürü değil.

bazen düşünüyorumda gülermisin ağlarmısın.kimi zaman kırmızılar gelmesin diye dua ederiz,kimi zaman gelsin diye dört gözle bakarız.ne zor bizim bu yaşadıklarımız ya.inşaallah kırmızıların hemencik gelir canım.

hoş geldin muhat
canım sen beni bırak da anlat bakim hamilelik maceranı =)
inanki çok sebindim bu hafta 3 tane hamiş haberi aldık ne güzel
şimdi gelsin diye dua edrim ama 15 gün sonra gelmesin diye edrim:)
işine gelirse

gördüm canım ellerine saglık okuruz inşaallah ama liste geç bitecek o zaman.
haftda 2 kişi olursa geç bitebilir

ben gördüm tatlım eline sağlık Rabbim duası kabul olunanlardan eğlesin inşallah herkesin gönlünün hayırlı muradını versin amin
canım ya inşallah ben devam edebilirim biliyorsun tedaviye başlıycam keşke ayetel kürsi falan olsaydı yoldayken bile okuyabiliyordum.ama olmazda yetişemezsem beni listeden atarsınız artıkın

et et canım ne edersen et sen bu lafları nerden buluyorsun anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…