Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bencede çok kilo alacaksın göbüşün kocaman olacak bebekler hep yemek isteyecek...

dafniyam bekliyom dörtgözle...
aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh

ne çektik be...ne yapacan katlanacağan.
işimiz bu kuzum işyerinde çalış evde çalış ohooo işimiz zor anammmm
her halükarda tadını çıkar kuzummm hayal kurmak bedavaaaaaaaaaaaa
hayallerimiz gerçek olur inşallah canımmmmm
banada öyle geliyor ama çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra çatlarmış yumoşlar canım yaa benim üzerinden 5gün geçti anlamadım valla. Şu düşükten sonra kötü oldum canım öncesinde bu kadar takmazdım yaneee

evet bizimki de işten bir geliyor herşeyini bir yere atıyor deli ediyor beni.onları toplamak bir saatimi alıyor...

ben protesto ediyorum şu an onu 3gündür şifonyerin önünde t-shirt duruyor almadım inatla bakalım dırdırımdan bıkıp ne zaman atacak kirli sepetine

bence de sen dinlen ve kendini strese sokma...hayal kurmak bedava ve çok güzel...
canlarım benim yaaa iyi ki varsınızzzz

eveett çok güzellll...Rabbime zor değil haşa ikiz üçüz hayal edelim nolcak nüfus patlaması olsun

nüfus patlaması heee harika bişey olurdu herhalde yaaaa bi anda 3bebek bir anda 5kişilik bir aile olmakkk AİLE OLMAK BUNA DENİR İŞTEEE

canlarım benim yaaa iyi ki varsınızzzz

nüfus patlaması heee harika bişey olurdu herhalde yaaaa bi anda 3bebek bir anda 5kişilik bir aile olmakkk AİLE OLMAK BUNA DENİR İŞTEEE

yanlız bir sorun var üçüz olursa ilk altı ayda bu bebekler nasıl beslenecek

bende yapıyorum bunu ama herzaman işe yaramıyor...

bizde de işe yaramıyor hayatta kirliyi kirli sepetine atma eylemi tam olarak gerçekleşmiyor.Önce yatağın üstüne sonra komidinin üstüne biraz daha çemkirirsem banyoya kadar gider kirli sepetinin üstüne koyulur.Kapağı açılıp içine atılmaz asla

seyyan'cığım bana uyar yenilikler her zaman iyi olur,sayfa 2537 de bunları yazmıştım. seyyancığım yasinlerimi tamamladım tesbihlerimde tamam hepinizi çoook seviyorum.Herkese güzel huzurlu geceler ve gündüzler diliyorum.Dualarınız ve dilekleriniz tez zamanda kabul olsun....

Kızlar nasılsınızzz

Misafirlerim vardı benim az önce gittiler,gidince mutfağı topladım hemen neti açtım maillerimi...Doktorum bana dönmüş Adetimin 1.günü arayıp 2. veya 3. gün için randevu alcakmışım.Tedaviye 3.gün başlıcakmışız.Yaklaşık 15 gün sürcekmiş.Paket fiyat 5000 tlmiş.Gelmeden önceki adetimin 3.gününde yaptırmam gereken birsürü test saymış doktorum,onları yaptırcakmışız.Misafirhaneleri yokmuş ama kalma konusunda yardımcı olcaklarmış.Doktorum bunları yazmış

Ya kızlar ben neden bu kadar heyecanlandım şimdi,alt tarafı bi mesaj ama inanın varya sanki tedaviye başlamışızda meleğim göbüşümdeymiş gibi hissettim,hemen eşimi aradım doktorum bana dönmüş diye,çok heyecanlıyım ya,hemde çok,hemen sizlerle de paylaşmak istedim..Bikaç gündür hiç iyi değildim şimdi moralim yerine geldi...Benim tüp paşamla tüp prensesimmi gelcek şimdi

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizin en kısa zamanda hayırla sağlıkla...Geçmişi okumadım hemen heyecanımı paylaşmak istedim kader arkadaşlarım,şimdi geçmişe gidiyom İnşaallah vardır güzel haberler inşaallah hep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…