Kızlar doktorun istediği testleri ben nerde yaptırcam,devlet hastanesinde yapıyolar mı?Özelde yaptırmak gerekirse burda yok başka ilçeye gitmemiz lazım,devlette oluyo mu acaba?Devlette oluyosa ücret gerekiyo mu,hazırlıklı gidelim gerekiyosa.....
Testler bunlar; FSH,LH,ESTRADİOL,TSH,PROLAKTİN...
devlette oluyo canım bende daha önce devlette kadın doğum doktoruna gitmiştim bendende istemişti iyiki istemiş erken menopoz başlangıcı olduğunu öğrendim normal adet olduğum halde yumurta rezervimde azalma varmış hatta bitmiş tek tük yumurtam vardır kaldıysa... inş sende öle bişey çıkmaz..herhangi bi ücrette vermemiştik..
Tamam canım çok teşekkür ederim...Ben tüp bebek için bi hastanenin sitesinden doktora mesaj attım.Oda bana yapmam gerekenleri söylemiş...Ben şimdi Devlet Hastanesinde normal kadın doğumcuya gidip,tüp bebek yaptırcaz bu testleri yapmamı istedi doktorum desem olur heralde dimi...İnşaallah amin canım bi sorun yoktur...Kalbim güm güm atıyo resmen,heyecanı sardı şimdiden...Niyet hayır akıbette hayır olsun inşaallah...Çok sağolasın canım
tabiki canım öle söle sen durumunu anlatınca kendide ister allah yardımcın olsun inş güzel sonuçlarla gelirsin.
hoşgeldiiiiiiinnnn
hoşbulduk tatlım nasılsın bebişin olucakmış yeni öğrendim takvimden tabiki hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almanı nasip etsin darısı bizlerin başına bizleri dualarında eksik etme birtanem tekrar hayırlı olsun
Kızlar nasılsınızzz
Misafirlerim vardı benim az önce gittiler,gidince mutfağı topladım hemen neti açtım maillerimi...Doktorum bana dönmüşAdetimin 1.günü arayıp 2. veya 3. gün için randevu alcakmışım.Tedaviye 3.gün başlıcakmışız.Yaklaşık 15 gün sürcekmiş.Paket fiyat 5000 tlmiş.Gelmeden önceki adetimin 3.gününde yaptırmam gereken birsürü test saymış doktorum,onları yaptırcakmışız.Misafirhaneleri yokmuş ama kalma konusunda yardımcı olcaklarmış.Doktorum bunları yazmış
Ya kızlar ben neden bu kadar heyecanlandım şimdi,alt tarafı bi mesaj ama inanın varya sanki tedaviye başlamışızda meleğim göbüşümdeymiş gibi hissettim,hemen eşimi aradım doktorum bana dönmüş diye,çok heyecanlıyım ya,hemde çok,hemen sizlerle de paylaşmak istedim..Bikaç gündür hiç iyi değildim şimdi moralim yerine geldi...Benim tüp paşamla tüp prensesimmi gelcek şimdi
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizin en kısa zamanda hayırla sağlıkla...Geçmişi okumadım hemen heyecanımı paylaşmak istedim kader arkadaşlarım,şimdi geçmişe gidiyomİnşaallah vardır güzel haberler inşaallah hep olur
eslemcim çok şaşırdım bu yazıyı okuyunca.tüp bebeğemi başlıyosun.nasıl karar verdin.doktormu dedi.ne diyeceğimide bilemedim.hakkında hayırlısı olsun tatlım.inşaallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.canım nasıl gözümden kaçtı benim .ama inan arada girip yazıp çıktım ve geçmişi hiiiiç okumadım.neyse hakkında hayırlısı olsun güzelim.biliyosun bu süreçte en önemlisi moral.heyecanına,sevincine,sıkıntına,seve seve ortak ve destek olurum.hatta ne sıkıntın varsa ver bana ben alışkınım seninkinide çekerim evelallah.mutlu ve moralli ol tamammı canım benim.söylediğin testler devlet hastanelerinde yapılıyo.hatta sağlık ocaklarında bile yapılıyo canım.Kızlar doktorun istediği testleri ben nerde yaptırcam,devlet hastanesinde yapıyolar mı?Özelde yaptırmak gerekirse burda yok başka ilçeye gitmemiz lazım,devlette oluyo mu acaba?Devlette oluyosa ücret gerekiyo mu,hazırlıklı gidelim gerekiyosa.....
Testler bunlar; FSH,LH,ESTRADİOL,TSH,PROLAKTİN...
selam şekerler nasılsınız
iyiyim çom şükür.dualarınız vesilesiyle bebişim olacak inşALLAH.amin canım.tabiiki hrzaman dualarımdasınız
Allah' şükür Rabbim kucağına almanı nasip etsin .bende inşallah önümüzdeki günlerde tedavime yeniden başlıyorum doktoru ameliyatsız transfere ikna ettim inşallah miyoma inat bebişim bana sıkı sıkı tutunur hakkımızda hayırlısı olsun
seyyanpaylaştığın liste mi okuncak canm 2 Meryem suresi 488 ihlas olan??
nasılsın taze anne adayı.canım mesajlarına cevap yazamadım kusura bakma.yanlış anlama sakın.eeeeeeeeee nasıl gidiyo hamilelik
canım evet.bu liste bitinceye kadar bunlar okunsun.sonra yine başka dualar okuruz.2 Meryem suresi,488 ihlas ve yine 100 enbiya suresinin 89. ayeti
yazını alıntı yaptım ama yazmayı unutmuşum.biz iyiyiz canım sen nasılsın,nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?