- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Evet canım yoktun ya bi süredir farketmemişsindir,kızlarla epey bilgi alışverişi yaptık bu konuda sağolsun çok yardımcı oldular...Tüp bebek uzmanıyla görüştüm bazı testler istedi,adetimin 3.günü gidip yaptırcam...Ramazan Bayramından sonra olur heralde büyük ihtimal,o zamanki adetimde de İstanbul Hisar Hastanesinde başlıcaz bakalım nasipse...Dayanılmaz oldu artık Seyyancım,çok güçsüz hissediyorum kendimi...İnanır mısın hala her wcden çıktığımda şükrediyorum Rabbime.Ben hala adet olmadım,bi süre önce yine test yaptım yine negatif çıktı ama,yine yapayım bakalım bugün...Umut hala var ama gücüm yok sanırım.Hayırlısı olsun hakkımızda,zaten dualarımdaydın ama bu mesajını gördüm ya o içten desteğini,nasıl dua aldın benden bilemezsin,Rabbim tez zamanda kabul eylesin...Özledim seni,çabuk bitir artık temizliğini canım
Sen mucizenin adı olacaksın inşaallah Nurusima...Ezan-ı Muhammedi okunuyor yine,Rabbime duamdır ki inşaallah hayırla sağlıkla kavuşursun bebekleirne bu sefer,Rabbim yüzünüzü güldürsün,sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin eşinle evlatlarınla birlikte
Ayy maşaallah Sibelcim nasılda yakışmış çizelge,Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni hayırlısı ile de kucağınıza almayı nasip etsin
Aleykümselam canımcım,umut var bebek yok halaŞaka bi tarafa hamdolsun ya iyilik diyelim iyilik olsun,sen nasılsın canım benim
Aminnnn ecmain,Rabbim razi olsun
Evet canımıniçi az kaldı Allahın izniyle yazıcaksın sende bende hepimizde,bak gör Rabbim nasip edecek inşaallah
Benim hakkımda bişeyler doğmuyo mu canımcım yaaa
Aminn Baharcım...Hamdolsun iyiyim canım,sen nasılsın Nehirimiz nasılÖpüyom ikinizi de,eksik etme dualarından
Amin canım ecmain inşaallah,adet olabilsem de bi gidebilsem,adette bebekte gelmiyo,ben delirmiyim de kimler delirsin söyleyin bana
Allahın izniyle mucizen seninle olacak hep canım,Rabbim yardımcınız olsun,sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
Aminn ikinizinde olsun böyle bebekleri,herkesin olsun...Bende bilgisayarı açar açmaz,ikiz bebekler karşılıyo beni,ay öyle güzeller ki,birazdan fotolarını koyayyım,ay unutmam inşaallah
Aminnn ecmain canım,sana da Hayırlı Cumalar
Hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin
Canım inşaallah herşey yolunda gider ve sende sağlıkla hayırla kavuşursun meleğine,Rabbim yariniz yardımcınız olsun
Muhattt rüyan hayırlara çıksın,inşaallah tez zamanda gerçek olsun...
Ayakkabı anınızda çok güzelmiş,inşaallah yakında anne ayakkabılarından olur seninde
Ve aleykümselam canım...Senin yerine okuruz canım,Seyyan silmez hem sen bunları düşünme şimdi....Ne ameliyatıymış canım bu,bizler burdayız canım hep,dualarımız seninle,inşaallah herşey yolunda gider...Herneyse bu ameliyat inşaallah bebeğinle senin arandaki son engel olur,tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size...Sende çok seviliyosun çokkk
Canım sen nerlerdesin yaaaa,gözükmüyosun nasılsın napıyosun,özlendin
selamınaleyküm bengeldim hoşgeldim
ama yine elim boş geldim
ama 2 tane nur topu gibim kist getirdim
nasılsınız kızçeler ne var ne yok
hamile kalan doğuran tedavide olan takipte olan varmidur
neyse kendimden kısa bi özet geçeyim
2gün önce genart ile görüştük (ANKARA)
karyotip için kan aldılar
15 gün sonra çıkar dediler aynı zamandan dna sonucumuzda tabi
tüp için başlayacağız inşallah
eşime neofortil adında b ilaç verdler
onu kullanacak 1 ay
bu arada benim 35.günüm hala gelen giden yok idrar negatif
3 YASİN 707 YA VARİS 100 ENBİYA OKUDUM
BU HAFTA 3MÜ OKUYORUZ 4MÜ
TAMAMLAYAM İNŞALLAH
BU ARADA
HAYIRLI CUMLAR 3 AYLARIMIZ MUBAREK OLSUN YARN BAŞLIYOR İNŞALLAH
amin canım inş allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin
canım üzülmesin beni örnek ver bi umut olur ona rahatlar biraz olsun onun durumu kötü değil..menopoz deniliyo ama ben hala normal her ay düzenli adet oluyorum korkmasın hemen birden adetten keslmez daha uzun yıllar devam eder önce bebeğine kavuşsun menopozun çaresi tedavisi var..
canım allah ol dedimi olmıcak bişey yok.. hep beni evlat sahibi yapıcak yumurtamı oluştur diye dua ettim allahıma oluşuncada olcak inş diye ümitlendim bebeğim şimdi benimle sonuna kadar benimle olur inş..inş seninde olcak
tatlım 2 meryem süresi 488 ihlas 100 enbiya süresi 89.ayet zorlanırsan haber vermen yeter destek veririm. canımm rezerv azlığı bende de var canım kür yapıyorum olacaksa 1 taneyde de oluyor örnek bahar olacak Allahın izniyle..tez vakitte gelsin inşallah yuvalarımız şenlensin
aleykümselammm reyyancımm hoşgeldin sefalar getirdin
3 hamiş haberimiz var,sibel,bahar ve ayşenin kardeşi..darısı bizlere inşaallah...
Canım hayırlı olsun tedaviiniz,rabbim meleğinize kavuştursun hayırlısı ile...bizde tüpe karar verdik,hayırlısı artık takdir rabbimin
Canım yine aynı kaderi paylaşıyoruz,benimde idrar testleri negatif,en son 6 martta bitiş tarihiydi,ayy benimde iki ayı geçmiş resmen yaa :26: :26: Inşaallah hamileyizdir de idrar tetslerinde gözükmüyodur,kan testine gittin mi sen?canım hayırlısı olsun hakkımızda...
Sanada hayırlı cumalar canım,rabbim dualarımızı kabul etsin
evet güzelmiş canım anlamıda söylemekte başta zorlanıyor insan ama alışıyosun zamanla...tüm bebişlerin bahtıda güzel olur inşallah..ervada güzelll
aman canımm
benim adım eda eltimin büyük kızının adıda eda :)
hatta bazen hastanede karışıklık oluyor
ad aynı soyad aynı
adam ordaki yaşa bakıyo bana bakıyo
ama erva ismini seviyorum
aklımda olcekk
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
yaa bişe sorcam kızlar oval gebelik tam olarak nedir bleniniz varmı?
vee kese yumurtalığa yakın bir yerde isee bu zararlımı:44::44::44::44:
a.s. canım iyi sen nasılsın..Slmmm kizlarr nasilsinizzzz
günaydın kızlarrrrrrr,nasılsınız???
bugün büyük gün eslem test yapıyormuşşş..hayırlısı fıstığım hakkınızdaaa....
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...ben yorgunummmm..öptüm hepinizi....
eslemim hakkında hayırlısı canım tedaviyede karar vermişsin ...inşallah çabalarınızı allah boşa çıkarmasın...Selamün aleyküm kızlar,hepinizden toplu alıntı yapamadım,merak edenlere hayır dualarınıza çoook teşekkür ederim
Eşim testi aldı geldi,az önce yaptım hemen topiğe girdim,sonuç negatifİşin garip tarafı ben hala sakinim,en ufak bir üzgünlük yok,iğne ucu kadar acı hissetmiyorum.Aksine ümitvarım,sanırım kırmızıları gördükten sonra kendime gelicem En başından beri yaşadığım büyük bir şok mu,niye hala hamile gibi güzel duygular içindeyim ve tepkisisizim anlayamıyorum :26: :26:
Testi eviriyom çeviriyom,silik çizgi bile yokBu testin üstünde,10 dk sonrasını dikkate almayın diyo,geçenkinde yarım saatti süre...Yarın da sabah idrarıyla deniyim tekrar,kociş bıktı heralde 5 tane alıp gelmiş
Evet sanırım 70 milyonda bende rahatladıkEşim sonucu bilmiyo henüz,haftaiçi kan testine gidelim dedi evden çıkmadan
Bahar canım senin adına çook sevindim,en azından senden aldık güzel haberi,pozitif düşün inşaallah değerlerin yükselecek ve Rabbim bize bebeğini hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de gösterecek,tebrik ediyorum şimdiden canım
selam kizlar..nasilsiniz..ben iyi deyilim icim sikiliyor huzuesuzum,dun kan testimin sonucu geldi temizmis cok sukur,ama bi ameliyat daha olucam bu seferde tikali olan tupumu alicak,internetten arastirdim bu durumlarda eyet tupteki rahatsizlik rahimede vurmussa yumurtalik rahimi hep alabiliyolarmis,insallah yoktur oyle biseyim,tek tupumu alicaklar onemili deyil alsinlar kullanmiyorum zaten onlarin olsunda,rahim ve yumurtaligima bisey olursa bittim ben..umutlarim hayellerim hepsi biter psikolojim hepten coktu,neler neler aklima geliyorAllah korusun ama nasip yinede Rabbim en iyisini bilir....
a.s. sen nasıslın...evi taşındınmı ben biraz uzak kaldımda..sayfalarda ço k hızlı ilerliyor düzenlide açamıyorum ..Selam herkese
Hepiniz inş iyidir. Rabbim hrpimizin yardımcısı olsun inş.
Eslem üzülme cnm vardır bunda da hayır. Vakti gelmemiştir daha.
Nekadarzor cnm lütfen motalini yüksek tut. Rabbim büyük iyi düşün iyi olsun.
Hepiniz dualarımdasın. Allah ım hepimize inş hayırlı yazgılar yazsın. Herşeyin hayırlısını versin.
Çok öpüyorum sizleriiii
Allah a emanet olun.
iyi canım şükür sen nasılsın...hayırlı olsun işin....inşallah herşey daha güzel olur senin için...seyyancım benim dualarım bitti.
kızlar nasılsınız ben giremiyorum çalışmaya başladım cumartesi pazar tatil ama ev iş güç olmuyo bir türlü fırsatım maalesefff...
umarım herşey yolundadır hayatınızda ve bir sürü hamişşşş vardır aramızda.
kendinize çok cici bakın dualarınızdan bu faniyide eksik etmeyin:)))
dularımdasınız .....
iyi akşamlarr ...sen nasılsın...yeni dualarada geçilmiş bu hafta ...tabi ben yazana kadarr öğrenmişsindir büyük ihtimal...iyi akşamlar kızlarkimse yokmu :26::26:
dua listesi tamamlandımı yeni dualara geçelim diyodunuz ne oldu o konu
hoş geldin canım...tadını çıkar memleketimizin...Kizlar cok sukur ben turkiyedeyim henuz kayinvalidemlerdeyiz annemi goremedim daha baharcim tesaduf olarak guzel haberini aldim Rabbim insaallah kucagina almayi nasip etsin
Kafami deldim kizlar sanki beynim sarsildi sanki simdide basim agriyor Turkiye yaramadimi nei:) opuyorum hepinizi
iyi ve çocuklu günlerimiz olsun inşallah...sen nasılsın canım...günaydın kızlarhayırlı günler..mutlu pazarlar
seyyan dua listesi ayın 6sına kadar diye aklımda kalmış:26:İnşallah öyledir çünkü dualarımı bugün okuyacağım dahaşuan teşbihlerimi çekiyorum öğlende yasinlerim bitmiş olur Allah kabul etsin inşallah...
a.s. iyi canım ..uğraşıp duruyoruz..sen nasılsın.....s.a nasılsınızzz bakalımm
kızlar merhaba.nasılsınız...benim biraz moralim bozuk.haftasonu doktorumuz çağırdı ona gittik..yine tüp yapalım bu sefer olacak dedi. ben yok şimdilik hiçbirşey yapmak istemiyorum dedim...o da sorunuz yok olur bebeğiniz ben inanıyorum deyince eşimde en umutsuz vakalarda bile hamile kaldığını söylüyorsunuz.bizdeki sorun ne tam olarak diye sordu..oda bir sorun yok sadece bende bir çikolota kisti göründüğünü söyledi...tabi ben şok oldum.bende çikolata kisti varmış...
böyle dondum hergün bir sorun çıkıyor.neden böyle tek tek öğreniyorum ben bunları...önce rahim ters sonra rahim yapışık şimdi de çikolata kistiiii...artık isyan etmemk için zor tutuyorum kendimi...
şimdi harıl harıl bu kisti arştırıyorum... bu konuda bilginiz var mı...
dafniyacığım inşallah.Senin değerlerin nasıl kısaca bir özet geçer misin.
hoşbuldumm canımcım daha regl olmadınmı
inşallah tatlım inşallah
görünmüyodur
kan testi yaptırmadınmı sen
ben yaptırmadım çarşambaya kadar olmazsam yaptırcam
nerde yaptıracaksın tüpbebişi
inşallah beybişlerine sağlıkla kavuşurlar
öğrendim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eslemim hakkında hayırlısı canım tedaviyede karar vermişsin ...inşallah çabalarınızı allah boşa çıkarmasın...
eslem söylediiiiiii anne olasıca :))))...darısı tüm topiğin başına inşallah canım
Ay benim adım geçmiş,canım ben ne söylemişim :26:
canım zümra koydım adını anlayışlı kavrayışlı demekmişevet güzelmiş canım anlamıda söylemekte başta zorlanıyor insan ama alışıyosun zamanla...tüm bebişlerin bahtıda güzel olur inşallah..
canım nerlerde yaptırdın bizim gittiğimiz şimdiki doktor ıcığımızı cıcığımızı çıkartıı inankicanımcım
fsh 9,04 ( bu değerle bile adet miktarım çok az )
e2 34
yanı sıra endometrium ince 6mm tüpler tıkalı kanımda pıltılaşma var.3 kez tüp bebek denedim.
Sende neler var canım?
evet canım bizimde olmaz ramazanda hem oruç sakata gider hemde benimki imam malum terafihayır canım olmadım daha,belirti falanda yok olacağıma dair :18:
Hayır bu hafta yaptırmak istedi eşim,çok ısrar etti,bende oyaladım onuAdetim gelir belki diye bekledim,hemde hayal kırıklığı yaşamak istemedim ama bi taraftan içimde rahat etsin istiyorum :26:
Dün komşularım geldi,biri hamile;ona dedim kadın doğumcuyu sordum laf arasında,kan testindne bahsetmedim,gitsem ilaç yazdırsam acilden girsem olur mu diye.acilden sıra veriyolar ya hani...oda olmaz heralde dedi.ona iki hafta sonraya sıra vermişler...ama biz geçen sene acilden girmiştik,sıra alıp sorun olmamıştı....
Canım istanbulda özel hisar hastanesinde kısmetse,doktorla görüştük net üzerinden,testler istedi adet olabilsem gidip yaptırcam...ön görüşme için belki haziranda okullar kapanınca gideriz,büyük ihtimal de,ramazan bayramından sonra tedavi için gideriz...aslında ramazanda gitsek,bayram mjdesi vermiş olurum ama oda mümkün değil...
Sen nerde yaptırcaksın canım,ne zaman başlıyosun?ilk tüp bebek denemendi dimi seninde,inşaallah son olur bu canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiin aminnnnnnnnnnn ecmaincumanız mübarek olsun . Bu mübarek gün ve kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine allah dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
Allah’ım senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum….
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver…
allah’ım dertli olanların derdine derman ol…
hasta olan tüm kullarına şifalar ver…
borçlu olan kullarına edalar nasip eyle…
rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver…
senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et…
sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur….
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var allahım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine “vedud” ismin hürmetine sevgi ver….
çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları…
okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver…
şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver….
Kötü alışkanlıkları olan kulların var allahım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar…
allahım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et allah’ım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..bize sonsuz sevgini ver allah’ım..
Bizleri senin yolundan ayırma,senin rızanı kazandır…
bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden sana sığınıyoruz…. Amin…
eslem söylediiiiiii anne olasıca :))))...darısı tüm topiğin başına inşallah canım
canım zümra koydım adını anlayışlı kavrayışlı demekmiş
aslında bu salı doğacaktı ama bekleyemedi cadı
canım nerlerde yaptırdın bizim gittiğimiz şimdiki doktor ıcığımızı cıcığımızı çıkartıı inanki
evet canım bizimde olmaz ramazanda hem oruç sakata gider hemde benimki imam malum terafi
Bizim burda acilde kan testi yapmıyolar yoksa dün gece yaptırırdım ankaradan gelirken
devlet ödemiyor o yüzden kadındoğumcunun istemesi gerekmiş
sadece idrar isteyebiliyorlarmış
Bizde ankara genart
aysun hanımla görüştük neredeyse yarımsaat
sormadığı soru kalmadı ilk kez bu kadar detaylı konuştu bi doktor bizle
halalarımın dedebin ebemin şekerinde tut tüm rahatsızlıklarını sordu
onlardaki şeker hastalığı teeyn bendeki yumurta kalitesini engelliyomuş
Karyotip için kan aldılar
eşimede neofortil verdi
6 ay proxed kullanmıştı çok şükürkü değerlerine düzelme var
dnada iyi geilrse fıstıkkk
Morfolojimiz %4 olmuş 0 dı öncedeb
amiiiiiiiiiiiiiiiiin aminnnnnnnnnnn ecmain
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh
sende az değilsin hayırlı ana olasıca çatlatıyon burda benii
evet canım adın geçti..topiğin taze anne adaylarını yazmıştınya onu diyorum.Tatlım hayırlı olsun sende tüpe başlıcakmışsın hayırlısıyla kavuşursun inşallah sende bebeklerine
evet canım bizimde olmaz ramazanda hem oruç sakata gider hemde benimki imam malum terafi
Bizim burda acilde kan testi yapmıyolar yoksa dün gece yaptırırdım ankaradan gelirken
Bizde ankara genart
eşimede neofortil verdi
canım zümra koydım adını anlayışlı kavrayışlı demekmiş
aslında bu salı doğacaktı ama bekleyemedi cadı
canım nerlerde yaptırdın bizim gittiğimiz şimdiki doktor ıcığımızı cıcığımızı çıkartıı inanki
Bizde ankara genart
eşimede neofortil verdi
amiiiiiiiiiiiiiiiiin aminnnnnnnnnnn ecmain
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh
sende az değilsin hayırlı ana olasıca çatlatıyon burda benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?