Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım inş allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin

Aleykümselammm Reyyancımm hoşgeldin sefalar getirdin

3 hamiş haberimiz var,Sibel,Bahar ve Ayşenin kardeşi..Darısı bizlere inşaallah...

Canım hayırlı olsun tedaviiniz,Rabbim meleğinize kavuştursun hayırlısı ile...Bizde tüpe karar verdik,hayırlısı artık Takdir Rabbimin

Canım yine aynı kaderi paylaşıyoruz,benimde idrar testleri negatif,en son 6 Martta bitiş tarihiydi,ayy benimde iki ayı geçmiş resmen yaa :26: :26: İnşaallah hamileyizdir de idrar tetslerinde gözükmüyodur,kan testine gittin mi sen?Canım hayırlısı olsun hakkımızda...

Sanada Hayırlı Cumalar canım,Rabbim dualarımızı kabul etsin

amin canım inş allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin

Aminnnn Allah razi olsun canım

öyle düşünüyor hemen zaten şimdi eşine anlattım ki birazcık anlasın durumu ve destek olsun kıza diye yeni öğrendi ya sorun odaklı düşünüyor şu anda zamanla o da alışacak bir daha ki ay aşılamaya başlayacaklar bakalım inşallah ilk denemede tutar da rahat ederler

Canım biliyorum Allah istedikten sonra herşey olur.Herşeyi bi anda düzeltir ve bir bebiş nasip eder.İnaşllah bu mübarek üç aylar başlangıcında dualarımız kabul olur.Senin için de çok ama çok dua ediyorum.Bebişine güven ve onunla konuş imkanlarını anlat onu çok sevecek anne ve babası olcağını söyle.

dafniyacığım inşallah.Senin değerlerin nasıl kısaca bir özet geçer misin.

hoşbuldumm canımcım daha regl olmadınmı
inşallah tatlım inşallah
görünmüyodur
kan testi yaptırmadınmı sen
ben yaptırmadım çarşambaya kadar olmazsam yaptırcam
nerde yaptıracaksın tüpbebişi
inşallah beybişlerine sağlıkla kavuşurlar

evet güzelmiş canım anlamıda söylemekte başta zorlanıyor insan ama alışıyosun zamanla...tüm bebişlerin bahtıda güzel olur inşallah..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
yaa bişe sorcam kızlar oval gebelik tam olarak nedir bleniniz varmı?
vee kese yumurtalığa yakın bir yerde isee bu zararlımı:44::44::44::44:

iyi akşamlar canım bizler iyi şükürr ...sen nasılsın...benimde bilgim yok....nette baktın mı hiçç
Slmmm kizlarr nasilsinizzzz
a.s. canım iyi sen nasılsın..

iyi canım sen nasılsın görüşmeyelii...
eslemim hakkında hayırlısı canım tedaviyede karar vermişsin ...inşallah çabalarınızı allah boşa çıkarmasın...

iyi bizler canım sen nasılsın...rabbim içini ferahlatsın...inşallah herşey yolunda gider canım takma ...allah büyük...rabbim şifa versin...
a.s. sen nasıslın...evi taşındınmı ben biraz uzak kaldımda..sayfalarda ço k hızlı ilerliyor düzenlide açamıyorum ..
iyi canım şükür sen nasılsın...hayırlı olsun işin....inşallah herşey daha güzel olur senin için...

iyi akşamlar kızlar kimse yokmu :26::26:
dua listesi tamamlandımı yeni dualara geçelim diyodunuz ne oldu o konu
iyi akşamlarr ...sen nasılsın...yeni dualarada geçilmiş bu hafta ...tabi ben yazana kadarr öğrenmişsindir büyük ihtimal...

hoş geldin canım...tadını çıkar memleketimizin...
iyi ve çocuklu günlerimiz olsun inşallah...sen nasılsın canım...
s.a nasılsınızzz bakalımm
a.s. iyi canım ..uğraşıp duruyoruz..sen nasılsın.....

merhaba canım iyi sen nasılsın...üzülme canım ..bünye meseleside olabilir..her ay bizler ne geçiriyoruz bilemiyoruz ki..her ay farklı durumlar seyrediyorda olabilir...yumurta kalitemiz her ay aynıda olmayabilir ...hakkında hayırlısıı...herşey yoluna girecek inşallah..allah hepimziin yüzünü güldürsün bizlerde evlatlarımıza tez zamanda kavuşuuruuz...

dafniyacığım inşallah.Senin değerlerin nasıl kısaca bir özet geçer misin.

canımcım

fsh 9,04 ( bu değerle bile adet miktarım çok az )
e2 34

Yanı sıra endometrium ince 6mm tüpler tıkalı kanımda pıltılaşma var.3 kez tüp bebek denedim.

Sende neler var canım?

Hayır canım olmadım daha,belirti falanda yok olacağıma dair :18:

Hayır bu hafta yaptırmak istedi eşim,çok ısrar etti,bende oyaladım onu Adetim gelir belki diye bekledim,hemde hayal kırıklığı yaşamak istemedim ama bi taraftan içimde rahat etsin istiyorum :26:

Dün komşularım geldi,biri hamile;ona dedim kadın doğumcuyu sordum laf arasında,kan testindne bahsetmedim,gitsem ilaç yazdırsam acilden girsem olur mu diye.Acilden sıra veriyolar ya hani...Oda olmaz heralde dedi.Ona iki hafta sonraya sıra vermişler...Ama biz geçen sene acilden girmiştik,sıra alıp sorun olmamıştı....

Canım İstanbulda Özel Hisar Hastanesinde kısmetse,doktorla görüştük net üzerinden,testler istedi adet olabilsem gidip yaptırcam...Ön görüşme için belki Haziranda okullar kapanınca gideriz,büyük ihtimal de,Ramazan Bayramından sonra tedavi için gideriz...Aslında Ramazanda gitsek,Bayram mjdesi vermiş olurum ama oda mümkün değil...

Sen nerde yaptırcaksın canım,ne zaman başlıyosun?İlk tüp bebek denemendi dimi seninde,inşaallah son olur bu canım

Cumanız mübarek olsun . bu mübarek gün ve Kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine ALLAH dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
ALLAH’ım Senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum….
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver…
ALLAH’ım dertli olanların derdine derman ol…
Hasta olan tüm kullarına şifalar ver…
Borçlu olan kullarına edalar nasip eyle…
Rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver…
Senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et…
Sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur….
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var ALLAHım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine “Vedud” ismin hürmetine sevgi ver….
Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları…
Okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver…
Şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver….
Kötü alışkanlıkları olan kulların var ALLAHım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar…
ALLAHım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et ALLAH’ım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..Bize sonsuz sevgini ver ALLAH’ım..
Bizleri senin yolundan ayırma,Senin rızanı kazandır…
Bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden Sana sığınıyoruz…. Amin…

Ay benim adım geçmiş,canım ben ne söylemişim :26:

evet canım adın geçti..topiğin taze anne adaylarını yazmıştınya onu diyorum.Tatlım hayırlı olsun sende tüpe başlıcakmışsın hayırlısıyla kavuşursun inşallah sende bebeklerine

evet güzelmiş canım anlamıda söylemekte başta zorlanıyor insan ama alışıyosun zamanla...tüm bebişlerin bahtıda güzel olur inşallah..
canım zümra koydım adını anlayışlı kavrayışlı demekmiş
aslında bu salı doğacaktı ama bekleyemedi cadı
canımcım

fsh 9,04 ( bu değerle bile adet miktarım çok az )
e2 34

yanı sıra endometrium ince 6mm tüpler tıkalı kanımda pıltılaşma var.3 kez tüp bebek denedim.

Sende neler var canım?
canım nerlerde yaptırdın bizim gittiğimiz şimdiki doktor ıcığımızı cıcığımızı çıkartıı inanki
evet canım bizimde olmaz ramazanda hem oruç sakata gider hemde benimki imam malum terafi
Bizim burda acilde kan testi yapmıyolar yoksa dün gece yaptırırdım ankaradan gelirken
devlet ödemiyor o yüzden kadındoğumcunun istemesi gerekmiş
sadece idrar isteyebiliyorlarmış

Bizde ankara genart
aysun hanımla görüştük neredeyse yarımsaat
sormadığı soru kalmadı ilk kez bu kadar detaylı konuştu bi doktor bizle
halalarımın dedebin ebemin şekerinde tut tüm rahatsızlıklarını sordu
onlardaki şeker hastalığı teeyn bendeki yumurta kalitesini engelliyomuş

Karyotip için kan aldılar
eşimede neofortil verdi
6 ay proxed kullanmıştı çok şükürkü değerlerine düzelme var
dnada iyi geilrse fıstıkkk
Morfolojimiz %4 olmuş 0 dı öncedeb
amiiiiiiiiiiiiiiiiin aminnnnnnnnnnn ecmain
eslem söylediiiiiii anne olasıca :))))...darısı tüm topiğin başına inşallah canım

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh

sende az değilsin hayırlı ana olasıca çatlatıyon burda benii

Ben testlerimi devlet hastanesinde yaptırdım.Tüp bebekte e2 proges.leri bile devlette yaptırıyorum yoksa bir e2 40tl Genetik testler hariç onu beşiktaşta genetiks te yaptırmıştım sgk karşılamıyor biraz pahalı bir test...

hehehebiraz uğraştırayım dedim aminnn ecmain

evet canım adın geçti..topiğin taze anne adaylarını yazmıştınya onu diyorum.Tatlım hayırlı olsun sende tüpe başlıcakmışsın hayırlısıyla kavuşursun inşallah sende bebeklerine

Anladım canım,inşaallah senin ismini de yazmak nasip olur Evet karar verdik başka çıkış bulamıyorum çok yoruldum,inşaallah hayırlı olur canım sağol

Ay aynen bizimkinde de terafi durumu var

Aa bak bilmiyodum onu canım,biz geçen sene acilden girip sıra aldık kadın doğumcuya,doktora günümün geçtiğini kan testi yaptırmak istediğimi söyledim oda gönderdi kana,sabah verdim öğlen aldık...Şimdi gitsem öyle olmaz mı ki,onu merak ettim bende.Normal sıra almaya kalksan çok sonraya veriyolarmış,ne sinir bozucu bi durum ya

Canım doktorunun içine sinmesine çok sevindim,benimkide içime öyle sindi ki....Öyle hastalıklar etkiliyosa şans gittikçe azalıyo madem,benim babamda şeker var,babanemde de vardı,inşaallah bize etkisi olmaz.

Eşin içinde çok sevindim canım,inşaallah daha da iyi olur...Vekilimiz Rabbimiz,O'nun(c.c) hikmetinden sual da olunmaz...Rabbimizin Tekvin sıfatı inşaallah bebeklerimiz üzerinde de hayırla sağlıkla tecelli eder en kısa zamanda,belli mi olur Onun(c.c) rahmetiyle belkide tedavisiz süpriz şekilde kavuşuruz

Canım ben çıkıyorum,çok uykum geldi az yatayım bari;çok öpüyom hepinizi Allaha emanet olun

Zümre mi oldu bebişin adı güzel isim manası da çok güzelmiş.Adıyla büyüsün..Değerlerinin düzelmesine çok sevindim canım 0 dan 4 e çok iyi bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…