anladım canım,inşaallah senin ismini de yazmak nasip olurEvet karar verdik başka çıkış bulamıyorum çok yoruldum,inşaallah hayırlı olur canım sağol
ay aynen bizimkinde de terafi durumu var
Aa bak bilmiyodum onu canım,biz geçen sene acilden girip sıra aldık kadın doğumcuya,doktora günümün geçtiğini kan testi yaptırmak istediğimi söyledim oda gönderdi kana,sabah verdim öğlen aldık...şimdi gitsem öyle olmaz mı ki,onu merak ettim bende.normal sıra almaya kalksan çok sonraya veriyolarmış,ne sinir bozucu bi durum ya
Canım doktorunun içine sinmesine çok sevindim,benimkide içime öyle sindi ki....öyle hastalıklar etkiliyosa şans gittikçe azalıyo madem,benim babamda şeker var,babanemde de vardı,inşaallah bize etkisi olmaz.
Eşin içinde çok sevindim canım,inşaallah daha da iyi olur...vekilimiz rabbimiz,o'nun(c.c) hikmetinden sual da olunmaz...rabbimizin tekvin sıfatı inşaallah bebeklerimiz üzerinde de hayırla sağlıkla tecelli eder en kısa zamanda,belli mi olur onun(c.c) rahmetiyle belkide tedavisiz süpriz şekilde kavuşuruz
Canım ben çıkıyorum,çok uykum geldi az yatayım bari;çok öpüyom hepinizi allaha emanet olun
Anladım canım,inşaallah senin ismini de yazmak nasip olurEvet karar verdik başka çıkış bulamıyorum çok yoruldum,inşaallah hayırlı olur canım sağol
Ay aynen bizimkinde de terafi durumu var
Aa bak bilmiyodum onu canım,biz geçen sene acilden girip sıra aldık kadın doğumcuya,doktora günümün geçtiğini kan testi yaptırmak istediğimi söyledim oda gönderdi kana,sabah verdim öğlen aldık...Şimdi gitsem öyle olmaz mı ki,onu merak ettim bende.Normal sıra almaya kalksan çok sonraya veriyolarmış,ne sinir bozucu bi durum ya
Canım doktorunun içine sinmesine çok sevindim,benimkide içime öyle sindi ki....Öyle hastalıklar etkiliyosa şans gittikçe azalıyo madem,benim babamda şeker var,babanemde de vardı,inşaallah bize etkisi olmaz.
Eşin içinde çok sevindim canım,inşaallah daha da iyi olur...Vekilimiz Rabbimiz,O'nun(c.c) hikmetinden sual da olunmaz...Rabbimizin Tekvin sıfatı inşaallah bebeklerimiz üzerinde de hayırla sağlıkla tecelli eder en kısa zamanda,belli mi olur Onun(c.c) rahmetiyle belkide tedavisiz süpriz şekilde kavuşuruz
Canım ben çıkıyorum,çok uykum geldi az yatayım bari;çok öpüyom hepinizi Allaha emanet olun
canım ikindien sonrauyumasan keşke
efendimiz sav vucuda astalık uzveder buyurmuş
neyseee
kız senin kocan sağlıkcı değilmi :26:
Imammı yoksam
Canım bizim burda neredeyse 2-3 yıldır ölye
başka yerlerin acillerinde yapıyolarmış burda yapmıyolar gıcccıklar
zümre mi oldu bebişin adı güzel isim manası da çok güzelmiş.adıyla büyüsün..değerlerinin düzelmesine çok sevindim canım 0 dan 4 e çok iyi bir gelişme
kuzum hadi hayırlı olsunnn tedavin inşallah güzel haberler vereceksin bizee senin için coşacağız hadeeeeeselamınaleyküm bengeldim hoşgeldim
ama yine elim boş geldim
ama 2 tane nur topu gibim kist getirdim
nasılsınız kızçeler ne var ne yok
hamile kalan doğuran tedavide olan takipte olan varmidur
neyse kendimden kısa bi özet geçeyim
2gün önce genart ile görüştük (ANKARA)
karyotip için kan aldılar
15 gün sonra çıkar dediler aynı zamandan dna sonucumuzda tabi
tüp için başlayacağız inşallah
eşime neofortil adında b ilaç verdler
onu kullanacak 1 ay
bu arada benim 35.günüm hala gelen giden yok idrar negatif
3 YASİN 707 YA VARİS 100 ENBİYA OKUDUM
BU HAFTA 3MÜ OKUYORUZ 4MÜ
TAMAMLAYAM İNŞALLAH
BU ARADA
HAYIRLI CUMLAR 3 AYLARIMIZ MUBAREK OLSUN YARN BAŞLIYOR İNŞALLAH
az kaldı tatlımmm geliyor yoldaaaaEvet canım yoktun ya bi süredir farketmemişsindir,kızlarla epey bilgi alışverişi yaptık bu konuda sağolsun çok yardımcı oldular...Tüp bebek uzmanıyla görüştüm bazı testler istedi,adetimin 3.günü gidip yaptırcam...Ramazan Bayramından sonra olur heralde büyük ihtimal,o zamanki adetimde de İstanbul Hisar Hastanesinde başlıcaz bakalım nasipse...Dayanılmaz oldu artık Seyyancım,çok güçsüz hissediyorum kendimi...İnanır mısın hala her wcden çıktığımda şükrediyorum Rabbime.Ben hala adet olmadım,bi süre önce yine test yaptım yine negatif çıktı ama,yine yapayım bakalım bugün...Umut hala var ama gücüm yok sanırım.Hayırlısı olsun hakkımızda,zaten dualarımdaydın ama bu mesajını gördüm ya o içten desteğini,nasıl dua aldın benden bilemezsin,Rabbim tez zamanda kabul eylesin...Özledim seni,çabuk bitir artık temizliğini canım
Sen mucizenin adı olacaksın inşaallah Nurusima...Ezan-ı Muhammedi okunuyor yine,Rabbime duamdır ki inşaallah hayırla sağlıkla kavuşursun bebekleirne bu sefer,Rabbim yüzünüzü güldürsün,sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin eşinle evlatlarınla birlikte
Ayy maşaallah Sibelcim nasılda yakışmış çizelge,Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni hayırlısı ile de kucağınıza almayı nasip etsin
Aleykümselam canımcım,umut var bebek yok halaŞaka bi tarafa hamdolsun ya iyilik diyelim iyilik olsun,sen nasılsın canım benim
Aminnnn ecmain,Rabbim razi olsun
Evet canımıniçi az kaldı Allahın izniyle yazıcaksın sende bende hepimizde,bak gör Rabbim nasip edecek inşaallah
Benim hakkımda bişeyler doğmuyo mu canımcım yaaa
Aminn Baharcım...Hamdolsun iyiyim canım,sen nasılsın Nehirimiz nasılÖpüyom ikinizi de,eksik etme dualarından
Amin canım ecmain inşaallah,adet olabilsem de bi gidebilsem,adette bebekte gelmiyo,ben delirmiyim de kimler delirsin söyleyin bana
Allahın izniyle mucizen seninle olacak hep canım,Rabbim yardımcınız olsun,sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
Aminn ikinizinde olsun böyle bebekleri,herkesin olsun...Bende bilgisayarı açar açmaz,ikiz bebekler karşılıyo beni,ay öyle güzeller ki,birazdan fotolarını koyayyım,ay unutmam inşaallah
Aminnn ecmain canım,sana da Hayırlı Cumalar
Hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin
Canım inşaallah herşey yolunda gider ve sende sağlıkla hayırla kavuşursun meleğine,Rabbim yariniz yardımcınız olsun
Muhattt rüyan hayırlara çıksın,inşaallah tez zamanda gerçek olsun...
Ayakkabı anınızda çok güzelmiş,inşaallah yakında anne ayakkabılarından olur seninde
Ve aleykümselam canım...Senin yerine okuruz canım,Seyyan silmez hem sen bunları düşünme şimdi....Ne ameliyatıymış canım bu,bizler burdayız canım hep,dualarımız seninle,inşaallah herşey yolunda gider...Herneyse bu ameliyat inşaallah bebeğinle senin arandaki son engel olur,tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size...Sende çok seviliyosun çokkk
Canım sen nerlerdesin yaaaa,gözükmüyosun nasılsın napıyosun,özlendin
amin canım amin inşallahhhhhinş canım güzel haberlerini alırız bebeğin gelir hayırlısıyla yüzün güler..
hadi yaaa aay ne güldüm kıızzzz benim ailemin bilmesinden rahatsız sadece eşim benim bilmesin istiyorüzüldüm yaa( ama dediğin gibi siz bu konuda tecrübeli oldunuz en azından böyle bir şansları var konuşup bilgilenir rahatlar.Eşine helal olsun bizimki hala alışamadı "sakın bebek olursa tüp bebek olduğunu söyleme okulda dalga geçiyorlarmış aygaz diye".diyor
meraklardayımmmmerak et söylemicemmm
Canım biliyom evet dikkat ediyorum normalde,ama dayanamıyorum şimdi çok uykum var yaa
Yok canım;benim eşim,özel bir yurtta din görevlisi
İnşaallah bizim burdakinde de bi değişme olmamıştır :26:
Ay kızlar,rahimde ağrı neye işaret acaba :26: Bide onu araştırayım bakalım
canım zümra :) zümre diğil
6 aydır ilaç kullanıyor canım madden batırdı bizi ama şükürki düzelme var sayıda harekette morfolojide
dna da iyidir inşallah
karyotiplerle
nerde oturuyorsun canımcım sen eğer ankaraysa yada yakınsan çok araştırıyorlar
belkide şifan olur
gerçi ben daha dün bir bugün 2 sonuçlara bakcaz bakalım çokta erken çok iyi demek istemyorum
kuzum hadi hayırlı olsunnn tedavin inşallah güzel haberler vereceksin bizee senin için coşacağız hadeeeee
:
dualarım senle tatlımcanım ben kocaelideyim..ama şu endo.sorunumu çözsünler yeterki fizana bile giderim..dna da iyi çıkar merak etme inş.kolay değil canım biz 3 denemede bütün birikimimizi harcadık..morfoloji inatçıdır normalde kolay kolay düzelmez siz şanslıymıssınız daha da iyi olacak inşallah.Allaha emanet ol canımcım ben çıkmaz zorundayım
O NASIL OLUYOR AYYY BİZDE GELELİM :d
YOKSAM HEP KÖYDE OLCAZ BU GİDİŞLEN
İNŞALLAH OLMAMIŞTIR CANIM YAPTIRABİLİRSİN
KALK ÇAY DEMLE BİDE TOST YAP BENDE GELEYİM ÇOK AÇIMMM
BENİM HOCA AŞAĞI KÖYE GİTTİ
Çok içten söylüyorum inşaallah gelirsiniz
Bizde kasabadayız canım,köy kasaba demeye bin şahit ister ama
Tamam çay koyayım hemen gel sende,keşke gelsen ne güzel olurdu
Tevafuğa bak ya,benim hocada başka köye gitti,akşama gelcek nasipseBugünde hep tevafukları yaşadık
Özel mesaj atıcam sana şimdi canım,çıkayım sonrada görüşmek üzere,Allaha emanetsiniz
Ayyyy inşallahhhhhh canımcım
dün bi iki yazlık aldım
2 si hamileler içinmiş ben dökümlü bol olsun diye almıştım
sona baktım kartların üstünde hamile resmi var
Artı bide büyük bi rezalet yaşadım kocam delüsünün yüzünden dünden beri bide dalga geçiyo utanmadan en sonunda tehdit ettim sustuutancımdan ölmek istedim
Ama şükürkü ben beni biliyorum
demekki bebekler şimdiden hazırlık yaptırıyor annelerineeeee
canlarım daha haftalıkları maaşları dağıtacağım ancak bitiriri 8-8,30 gibi çıkarım öptüm sizi Allaha emanet olun
öyle düşünüyor hemen zaten şimdi eşine anlattım ki birazcık anlasın durumu ve destek olsun kıza diye yeni öğrendi ya sorun odaklı düşünüyor şu anda zamanla o da alışacak bir daha ki ay aşılamaya başlayacaklar bakalım inşallah ilk denemede tutar da rahat ederler
iyi aksamlar kizlar..
bugun sonunda doktora gidebildim.bebegim kilosu 1950 olmus doktor biraz zayif bebek olck dedi zaten basindan beri soyluyodu ouzden pek takilmadim insallah vaktinde dogarda 3000 kiloyu bulur..rahimdede acilma yokmus sukur..yanibugun bizde iyi haberler var..rabbim herkeze nasip etsin insallh
canımcım
fsh 9,04 ( bu değerle bile adet miktarım çok az )
e2 34
Yanı sıra endometrium ince 6mm tüpler tıkalı kanımda pıltılaşma var.3 kez tüp bebek denedim.
Sende neler var canım?
Cumanız mübarek olsun . bu mübarek gün ve Kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine ALLAH dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
ALLAH’ım Senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum….
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver…
ALLAH’ım dertli olanların derdine derman ol…
Hasta olan tüm kullarına şifalar ver…
Borçlu olan kullarına edalar nasip eyle…
Rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver…
Senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et…
Sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur….
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var ALLAHım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine “Vedud” ismin hürmetine sevgi ver….
Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları…
Okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver…
Şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver….
Kötü alışkanlıkları olan kulların var ALLAHım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar…
ALLAHım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et ALLAH’ım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..Bize sonsuz sevgini ver ALLAH’ım..
Bizleri senin yolundan ayırma,Senin rızanı kazandır…
Bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden Sana sığınıyoruz…. Amin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?