Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ikindien sonrauyumasan keşke
efendimiz sav vucuda astalık uzveder buyurmuş
neyseee

kız senin kocan sağlıkcı değilmi :26:

Imammı yoksam
Canım bizim burda neredeyse 2-3 yıldır ölye
başka yerlerin acillerinde yapıyolarmış burda yapmıyolar gıcccıklar

amin canımmm hep baraber..bizler elimizden geleni yapalım takdir Allahın..hiç birşey yapmadan beklemekte olmuyor napalım

Canım biliyom evet dikkat ediyorum normalde,ama dayanamıyorum şimdi çok uykum var yaa

Yok canım;benim eşim,özel bir yurtta din görevlisi

İnşaallah bizim burdakinde de bi değişme olmamıştır :26:

Ay kızlar,rahimde ağrı neye işaret acaba :26: Bide onu araştırayım bakalım

Son düzenleme:
zümre mi oldu bebişin adı güzel isim manası da çok güzelmiş.adıyla büyüsün..değerlerinin düzelmesine çok sevindim canım 0 dan 4 e çok iyi bir gelişme

canım zümra :) zümre diğil

6 aydır ilaç kullanıyor canım madden batırdı bizi ama şükürki düzelme var sayıda harekette morfolojide

dna da iyidir inşallah
karyotiplerle

nerde oturuyorsun canımcım sen eğer ankaraysa yada yakınsan çok araştırıyorlar
belkide şifan olur
gerçi ben daha dün bir bugün 2 sonuçlara bakcaz bakalım çokta erken çok iyi demek istemyorum

kuzum hadi hayırlı olsunnn tedavin inşallah güzel haberler vereceksin bizee senin için coşacağız hadeeeee

az kaldı tatlımmm geliyor yoldaaaa
inş canım güzel haberlerini alırız bebeğin gelir hayırlısıyla yüzün güler..
amin canım amin inşallahhhhh

hadi yaaa aay ne güldüm kıızzzz benim ailemin bilmesinden rahatsız sadece eşim benim bilmesin istiyor

merak et söylemicemmm
meraklardayımmm

O NASIL OLUYOR AYYY BİZDE GELELİM :d

YOKSAM HEP KÖYDE OLCAZ BU GİDİŞLEN

İNŞALLAH OLMAMIŞTIR CANIM YAPTIRABİLİRSİN

KALK ÇAY DEMLE BİDE TOST YAP BENDE GELEYİM ÇOK AÇIMMM

BENİM HOCA AŞAĞI KÖYE GİTTİ

canım ben kocaelideyim..ama şu endo.sorunumu çözsünler yeterki fizana bile giderim..dna da iyi çıkar merak etme inş.kolay değil canım biz 3 denemede bütün birikimimizi harcadık..morfoloji inatçıdır normalde kolay kolay düzelmez siz şanslıymıssınız daha da iyi olacak inşallah.Allaha emanet ol canımcım ben çıkmaz zorundayım

kuzum hadi hayırlı olsunnn tedavin inşallah güzel haberler vereceksin bizee senin için coşacağız hadeeeee
:

Ayyyy inşallahhhhhh canımcım

dün bi iki yazlık aldım
2 si hamileler içinmiş ben dökümlü bol olsun diye almıştım

sona baktım kartların üstünde hamile resmi var
Artı bide büyük bi rezalet yaşadım kocam delüsünün yüzünden dünden beri bide dalga geçiyo utanmadan en sonunda tehdit ettim sustu utancımdan ölmek istedim

Ama şükürkü ben beni biliyorum

dualarım senle tatlım
ALLAH cc emanet ol
tahmin ederim madden manen bitiriyor insanı
aslını istersen korkuyorumda biliyomusun

inşallah bi çözümü vardır tatlım ben gittiğimde sorarım inşallah

senin için

Çok içten söylüyorum inşaallah gelirsiniz

Bizde kasabadayız canım,köy kasaba demeye bin şahit ister ama

Tamam çay koyayım hemen gel sende,keşke gelsen ne güzel olurdu

Tevafuğa bak ya,benim hocada başka köye gitti,akşama gelcek nasipse Bugünde hep tevafukları yaşadık

Özel mesaj atıcam sana şimdi canım,çıkayım sonrada görüşmek üzere,Allaha emanetsiniz

ALLAH razı olsun kuzucumm
önceden bizde kasabadaydık şimdiki aklım olsa asla ve katt a gelmezdim
memleket memleket dedim geldim suyunu çıkardı herkes

sende ALLAH CC emanetsin tatlım bekliyom mesajı

Son düzenleme:

demekki bebekler şimdiden hazırlık yaptırıyor annelerineeeee

canlarım daha haftalıkları maaşları dağıtacağım ancak bitiriri 8-8,30 gibi çıkarım öptüm sizi Allaha emanet olun

iyi aksamlar kizlar..
bugun sonunda doktora gidebildim.bebegim kilosu 1950 olmus doktor biraz zayif bebek olck dedi zaten basindan beri soyluyodu ouzden pek takilmadim insallah vaktinde dogarda 3000 kiloyu bulur..rahimdede acilma yokmus sukur..yanibugun bizde iyi haberler var..rabbim herkeze nasip etsin insallh

inş canım olur zamanla kendisini toparlar..allah çekemicemiz dertler vermezmiş inş bu kötü günler geçicek hepimiz için..allah hiçkimsenin emeklerini hayallerini boşa gidermesin..

maşallh canm ne güzel sağlıklı olsunda doğuncada kilo aldırırsın..hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inş..

canımcım

fsh 9,04 ( bu değerle bile adet miktarım çok az )
e2 34

Yanı sıra endometrium ince 6mm tüpler tıkalı kanımda pıltılaşma var.3 kez tüp bebek denedim.

Sende neler var canım?

Canım benim fsh 20,17 ,13 takılıyor işte e2 10,15 civarı çıkıyor bende 6 kez dendim bazıları yarım kaldı bazıları negatif oldu çok şükür tüplerimde sorun yok ama pek yumrutam da yok keşke yumrutam olsaydı da tüplerim tıkalı olsaydı istediğim kada rtüp denyim dondurlulmuş embiryo tedavisi yaptırabilirdil.Benimde pıhtılaşmam var bir kez kendiliğinden gebeliğim oldu kalp atışını alamdık ve kürtaj olmak zorunda kaldım.İşt şu an mücadele ediyorum tek güveneim Allahıma o isterse olur diyorum.

amin çok güzel bir dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…