- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Canım biliyorum Allah istedikten sonra herşey olur.Herşeyi bi anda düzeltir ve bir bebiş nasip eder.İnaşllah bu mübarek üç aylar başlangıcında dualarımız kabul olur.Senin için de çok ama çok dua ediyorum.Bebişine güven ve onunla konuş imkanlarını anlat onu çok sevecek anne ve babası olcağını söyle.
maşallh canm ne güzel sağlıklı olsunda doğuncada kilo aldırırsın..hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inş..
olur canım neden olmasınşu içine öylesende listeyi şöyle sıradan bi hamile düşünse olma mı
liste hazır var elimizde:)
devamlı dua ediyosun canım tabiki içine dogacak:)
hep içine doğuyo hadi bakalım 9 ay sonra da dışına doğsun inşaallahhhhhhh
ay inşallah canım benim.içini severim senin ben .........
[QUOTE=asbelove;30294437
ohhhh artık son noktaya geldik hayırlısıylaaa canımcım çok az kaldı senden de bebişlerin haberini alacağız bebiş deme alınır diğer minikler
evet canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısı olsun canım haklısın bebişler demeliyim çoğul konuşuncada daga geçiyorlar bebişlerim dediğim için tekilde konuşmuyorsun diyorlar
kuzum hadi hayırlı olsunnn tedavin inşallah güzel haberler vereceksin bizee senin için coşacağız hadeeeee
az kaldı tatlımmm geliyor yoldaaaa
amin canım amin inşallahhhhh
hadi yaaa aay ne güldüm kıızzzz benim ailemin bilmesinden rahatsız sadece eşim benim bilmesin istiyor
meraklardayımmm
Ayyyy inşallahhhhhh canımcım
dün bi iki yazlık aldım
2 si hamileler içinmiş ben dökümlü bol olsun diye almıştım
sona baktım kartların üstünde hamile resmi var
Artı bide büyük bi rezalet yaşadım kocam delüsünün yüzünden dünden beri bide dalga geçiyo utanmadan en sonunda tehdit ettim sustuutancımdan ölmek istedim
Ama şükürkü ben beni biliyorum
Demek ki bizim kızında regl miktarının az olması fsh değerinin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş yavaş yavaş çözüyorum olayııııcanımcım
fsh 9,04 ( bu değerle bile adet miktarım çok az )
e2 34
Yanı sıra endometrium ince 6mm tüpler tıkalı kanımda pıltılaşma var.3 kez tüp bebek denedim.
Sende neler var canım?
inşallahhh tostoparlak ol 2-3tane birden gelsindeiyide analarına şimdi anca geliyor
gel bacım gelll istediğin maaş olsunnnnaneeeeeeeeeemm pek havalı
bende geliyom patron kaç lira veriyosun maaş
amin canım aminnnnnn dün regl miktarının azaldığını görünce menopoza girdiğini düşünmüş akıllı şeyinş canım olur zamanla kendisini toparlar..allah çekemicemiz dertler vermezmiş inş bu kötü günler geçicek hepimiz için..allah hiçkimsenin emeklerini hayallerini boşa gidermesin..
olur canım neden olmasın
abdala malum olurmuş derlerya
birde içime yeterin hamiş olacağı doğdu şimdilik
bana iyi davranın belki sizde doğarsınız içime ne biliyim yani
ay canım inşallah dokuz ay sonrada dışıma doğsun Rabbim duysun sesini
demek rüyanda annen hamiş olduğunu söylüyordu inşallah gerçek olacak rüyan
az kaldı tatlımmmmmm ohhhh onlara inat BEBİŞLERRRR geliyorrrrrrr
evet artık o kadar olağan geliyor ki bana da hiç sorun değil herkesle paylaşabilirim ama onlar biraz daha zor kabulleniyorlar sanırımmmmmmBizimki takıntılı tüp müp bebek bizim değil mi diyorum ama nafile çok şükür sorun bende yoksa onunla işimiz zordu.Babaannesine söyledim diye olay çıkardı..oohoo ben hastanede sıra beklerken tanıştığım insanlarla bile paylaşıyorum..Zaten kadındoğum sırası beklerken selamlaşmadan sonra ilk soru çocuk var mı oluyor yok diyoruz kaç yıllık evlisin diyorlar.eee gelde açıkla 9 yıldır niye çocuk yapmadığını..Olmuyo be ablamm demek olayı özetliyor.Daha gençsin olur diyorlar bilmiyorlar ki yaş kemale erdi....
Minnağız kuuzm bizzzzzzzzz minnaakkkk
Demek ki bizim kızında regl miktarının az olması fsh değerinin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş yavaş yavaş çözüyorum olayıııı
inşallahhh tostoparlak ol 2-3tane birden gelsinde
Ezan okunuyor heee dua ettim bilgine
gel bacım gelll istediğin maaş olsunnnn
tam 21,30da çıktım akşammmmm
amin canım aminnnnnn dün regl miktarının azaldığını görünce menopoza girdiğini düşünmüş akıllı şey
olur canım neden olmasın
evet artık o kadar olağan geliyor ki bana da hiç sorun değil herkesle paylaşabilirim ama onlar biraz daha zor kabulleniyorlar sanırımmmmmm
nerden baksan 22 varızama asla daha fazla değil
canlarım daha haftalıkları maaşları dağıtacağım ancak bitiriri 8-8,30 gibi çıkarım öptüm sizi Allaha emanet olun
hiiiii zalım muhasebeci geçirtirmiş ya maaşları.... yatcak yerin yok as belove
Demek ki bizim kızında regl miktarının az olması fsh değerinin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş yavaş yavaş çözüyorum olayıııı
amin canım aminnnnnn dün regl miktarının azaldığını görünce menopoza girdiğini düşünmüş akıllı şey
olur canım neden olmasın
evet artık o kadar olağan geliyor ki bana da hiç sorun değil herkesle paylaşabilirim ama onlar biraz daha zor kabulleniyorlar sanırımmmmmm
evet evet fsh tan dolayı azalıyor malesef..fsh için bir kür var canımcım görümcene bir söyle istersen
nerden baksan 22 varızama asla daha fazla değil
olur canım neden olmasın
evet evet fsh tan dolayı azalıyor malesef..fsh için bir kür var canımcım görümcene bir söyle istersen
nasıl bir kür hayatımmm aslan pençesi çayını duymuştum onun söyledim bi el atsan abla yaaaa
bende dün aldımmmmmmmmm amaaaaaa
nasıl bir kür hayatımmm aslan pençesi çayını duymuştum onun söyledim bi el atsan abla yaaaa
atam canım insanlık görevimizcivan perçemi+aslan pençesi(testere dişli)+çoban çantası+hayıt 3 ay boyunca sabah akşam aç karna 1 er su bardağı demlenip içiliyor canım.Eğer mide rahatsızlığı varsa tok karna içsn çünkü hayıt mide ağrısı yapıyor biraz
bizde bu ara biraz büyüdük canım 3.dükkanı falan açtık bi de bu ay iş yok durulma dönemine geçtik 7aya kadar böyle gider çeklerin ödemeleri bile gecikti o yüzden biraz sıkışığız bunları bile bile de adama nasıl maaş diyeyim ki yani yazık zaten uyku uyuyamıyor adam. Toparlanırız inşallah canım tez zamanda hayırlısıylaaa sizdeeeeo zaman başka tabiiiiisizde durum ne bilmiyorum ama inşaat sektöründe nakit dönmüyor bu aralar bende geçiktirdim hatta dün yarısını dağıttık maaşların..tahsilat yok eşim hindi gibi düşünüyor..Birde biliyorsun elimde olanı gümrüğe yatırdım
atam canım insanlık görevimizcivan perçemi+aslan pençesi(testere dişli)+çoban çantası+hayıt 3 ay boyunca sabah akşam aç karna 1 er su bardağı demlenip içiliyor canım.Eğer mide rahatsızlığı varsa tok karna içsn çünkü hayıt mide ağrısı yapıyor biraz
hepsini ayrı ayrı mı içiyor canım sabah akşam yani 4bardak çay içecek öylemi:44:
canım yine çıkmak zorundayım bir daire var ona bakcaz daha karar veremedi bizimki..iyi bak kendine ha bir de artık dikkat et ağır falan kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?