Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

saol canım allahım dualarını kabul etsin inş.benim duamdada sizler varsınız tüm arkadaşlar için dua ediyorum..hep konuşuyorum bebeğimle anlatıyorum herşeyi seviyorum onu hayalini kuruyorum sanki kucağımdaymış gibi..senide çok iyi anlıyorum beklemek çok zor sankihiç olmıcakmış gibi imkansız gibi geliyo insana biran için ümitsizlik oluyo kendini yorgun bitkin hissediyosun..inş geçicek bu günler senin bebeğinde gelicek..

olur canım neden olmasın
abdala malum olurmuş derlerya
birde içime yeterin hamiş olacağı doğdu şimdilik
bana iyi davranın belki sizde doğarsınız içime ne biliyim yani
ay canım inşallah dokuz ay sonrada dışıma doğsun Rabbim duysun sesini
demek rüyanda annen hamiş olduğunu söylüyordu inşallah gerçek olacak rüyan

kızlar gebeliğinz bebişleriniz ayırlı olsun MEVLAM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah BU GÜZEL SABAH VAKTİNDE.....

ESMACIM inşALLAH çok sevindim o daha alır annesi SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞALLAH

Bizimki takıntılı tüp müp bebek bizim değil mi diyorum ama nafile çok şükür sorun bende yoksa onunla işimiz zordu.Babaannesine söyledim diye olay çıkardı..oohoo ben hastanede sıra beklerken tanıştığım insanlarla bile paylaşıyorum..Zaten kadındoğum sırası beklerken selamlaşmadan sonra ilk soru çocuk var mı oluyor yok diyoruz kaç yıllık evlisin diyorlar.eee gelde açıkla 9 yıldır niye çocuk yapmadığını..Olmuyo be ablamm demek olayı özetliyor.Daha gençsin olur diyorlar bilmiyorlar ki yaş kemale erdi....

Boşuna değil belki çok yakın zamanda alman gerekecek o kıyafetleri nerden biliyooonn

canımcım

fsh 9,04 ( bu değerle bile adet miktarım çok az )
e2 34

Yanı sıra endometrium ince 6mm tüpler tıkalı kanımda pıltılaşma var.3 kez tüp bebek denedim.

Sende neler var canım?
Demek ki bizim kızında regl miktarının az olması fsh değerinin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş yavaş yavaş çözüyorum olayıııı

iyide analarına şimdi anca geliyor
inşallahhh tostoparlak ol 2-3tane birden gelsinde
Ezan okunuyor heee dua ettim bilgine

aneeeeeeeeeemm pek havalı

bende geliyom patron kaç lira veriyosun maaş
gel bacım gelll istediğin maaş olsunnnn
tam 21,30da çıktım akşammmmm
inş canım olur zamanla kendisini toparlar..allah çekemicemiz dertler vermezmiş inş bu kötü günler geçicek hepimiz için..allah hiçkimsenin emeklerini hayallerini boşa gidermesin..
amin canım aminnnnnn dün regl miktarının azaldığını görünce menopoza girdiğini düşünmüş akıllı şey

bende dün aldımmmmmmmmm amaaaaaa

o zaman başka tabiiiii sizde durum ne bilmiyorum ama inşaat sektöründe nakit dönmüyor bu aralar bende geçiktirdim hatta dün yarısını dağıttık maaşların..tahsilat yok eşim hindi gibi düşünüyor..Birde biliyorsun elimde olanı gümrüğe yatırdım

canım yine çıkmak zorundayım bir daire var ona bakcaz daha karar veremedi bizimki..iyi bak kendine ha bir de artık dikkat et ağır falan kaldırma

bizde bu ara biraz büyüdük canım 3.dükkanı falan açtık bi de bu ay iş yok durulma dönemine geçtik 7aya kadar böyle gider çeklerin ödemeleri bile gecikti o yüzden biraz sıkışığız bunları bile bile de adama nasıl maaş diyeyim ki yani yazık zaten uyku uyuyamıyor adam. Toparlanırız inşallah canım tez zamanda hayırlısıylaaa sizdeeee

canım yine çıkmak zorundayım bir daire var ona bakcaz daha karar veremedi bizimki..iyi bak kendine ha bir de artık dikkat et ağır falan kaldırma

Canım benim hayırlısıyla bulursunuz inşallah kafanıza uyan bir daire
Sağolasın canımmm ne diyorsun uzanmıyorum bile
Allaha emanet ol tatlımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…