Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin inşALLAH. ALLAH razı olsun canım güzel dileklerin içiiiiinnn

inşaALLAH

amiiiiiiiin canım inşallah

aamiin canım sağolasııııın güzel dileklerin için. RABBim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşALLAH

teşekkür ederim canım ALLAH razı olsuun

arkadaşlar değerimiz artıyo allaha şükür 279.27 olmuş inş hep böle sonuna kadar güzel artmaya devam eder.çarşamba tekrar gidicez böle olursa keseyide görürüz inş çarşamba günü.

ihihihiihiiii sua edin de aygaz olsun :)
doğal gaz olursa artık faturayı öde öde bitiremezsizniz:)

ayyyyy hamişlik mi aldın :)
bi iki lazım olacaktı zaten demi
canım çoook sevindim :)
zaten son ayda çok alıyolarmış kiloyu:)
çok az kaldı doğumuna, inşaallah kolay doğumun olur

seyyannnnnnnnn, kız bitir artık şu temizliğiiiiiiiii
nekadarzor, canım umarım kolay atlatırsın bütün sıkıntılarını
ssönmez, nerdesin hocam sen ya!!!!!
eslemliva, canım inanki dayaklıksın, git yaptır şu kan testini. yumurtalıkta hastalık varsa ilerlemeden tedavi olursunn işte.
ayşe035, ayşeeeeeeee hem teyze oluyormuşsun hemde prenses annesi tebrik ederim canımmm =)=)=)
ecrin007, nerdesin kız sen!!!1
piedra, hocam buldun mu güzel bi tunik ya da sen nasıl bişi tavsiye edersin. ben pek yakıştıramıyorum

he vallla gidipde muhabbet kumamak münkünmü hele geçen ablanın biriyle uzun uzadıya konuştyk
birini anlattı tüpleri tıkalıyken gebe kalmış
RABBİM yeterli ol desin

biridaha vardı yumrtalarını dondurmak için gelmiş
kemoterapi alacakmış o yüzden dondurmış
zarar görmesin diye inşallah tez zamanda gelir şifası

erkeklere gelince ite ite yaptıracan bi işi zaten tatlım
ama bizimki bu sefer benden hevesli
Boşuna değil belki çok yakın zamanda alman gerekecek o kıyafetleri nerden biliyooonn
belkimde canım ama şaşırdım hatta öncesinde böyle yumurtanın içinden bebek çıkan var dı onu aldırmadı eşim
hatta hamileykende almam herkes direkt göbeğine bakar dedi
sonra eve geldik kartlarını alayım dedim bi baktım hamile resmi var
halbuki o kadar fiyatına bkarken farketmedim
inşallahhh tostoparlak ol 2-3tane birden gelsinde
Ezan okunuyor heee dua ettim bilgine

gel bacım gelll istediğin maaş olsunnnn
tam 21,30da çıktım akşammmmm

:
aminnn canımmm hayırlısı hepimize tezzamanda inşallah

kaç lira vercen

ay varya böyle oturduğum yerden maaş verseler ne iyi demiiiiiiii
huhuu kızlar nabersiniz
iyidir yavrucan senden
amin inşALLAH. ALLAH razı olsun canım güzel dileklerin içiiiiinnn
aminnnnnnnnnn

arkadaşlar değerimiz artıyo allaha şükür 279.27 olmuş inş hep böle sonuna kadar güzel artmaya devam eder.çarşamba tekrar gidicez böle olursa keseyide görürüz inş çarşamba günü.
maşallahhhhhh
ihihihiihiiii sua edin de aygaz olsun :)
doğal gaz olursa artık faturayı öde öde bitiremezsizniz:)

ayyyyy hamişlik mi aldın :)
bi iki lazım olacaktı zaten demi

hhe öyle yapmışım bilmeden
eve gelince farkettim
göbek benim normalde 3-4 aylık hamiş göbeği gibi saklayım diye almıştım

senide duydumm
anne ayakkabıları falan inşallah tez zamanda

kzıçeler 4 yasin 100 enbiya 707 ya varis bitti inşallah ALLAH cc kabul buyursunn tezz zamanda okuduğumuz arkadaşlara bebişler versin inşALLAHHHHHHHHHHH

BU ARADA BEN LİSTEYİ GÖRMEDİM BU HAFTA HİÇ KİME OKYORUZ HİİİİÇ BİLMİYORUM:44:

Canım benimmmmm hep böyle devam edecek ve sonunda nazlı mı nazlı bir bebiş alacaksın kucağına bak gör daha şimdiden naz yapıyor baksana annesineeee

Keşke öyle bir iş bulsak var yaaaaaa otur otur git al maaşııııı
gerçi benimki bu ara biraz öyle oluyor ama işe gidip oturuyorum pc başında 2gündür

evet canım çok nazlı olcak bebeğimde ben gibi..:)

seyyan yeni listede kardeşimi göremedim. emel_k yi??? önceki listede okumuştu dualarını.haber vermedi diye mi sildin canım?

Merhaba arkadaşlar oncelikle seyyancim 6 yasini 707 ya varisi ve 89. Ayeti okudum.mevlam kabul etsin.
Arkadaşlar ir surece girdim.bugun 10 yumurtam toplandi.duaniza ihtiyacim var.insaallah 5. Gune kadar gelir embriyolar transferi olur hayirlisiyla ve tutar.bugun uc aylarjn baslangici.dualarinizda beni de unutmayin.ALlah a emanet olun.

evet canım çok nazlı olcak bebeğimde ben gibi..:)
analı kızlı yatarsınız artıkkk aaaaa kız mı dedim neee

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirip bebişini bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallhhhhhhh

iyi akşamlar kızlar yeni liste de neler okuyacaz bilen var mı:26::26:

nasılsınız gecekuşları benim kociş yok sohbete geldim herhalde hepiniz iş başındasınız:123::123::123::123::123::123:.hemen buraya gelin yoksa telefonla arar saatlerce konuşurum ona göre kontörlerimi yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…