Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inşALLAH evet ya çok heyecanlı.bende acayip heyecanlıyım ya.nasıl sabah olcak bilmem

Çalıştığın ortam bile yeter bütün gün bebişi hatırlatmaya..ne güzel bebişler süslesin rüyalarını daha ne istiyon arada benim rüyalarımı da süsleseler nolurdu..

öğretmenlik kıyak meslek işte bak bizim kızın dersi bitti hoop gezmelere biz sabah 8 akşam 8 çalış babam çalış ama napacan mecbuuuur

kızlarrr sizden dua rica ediyorummm
Eniştem şu anda yoğun bakımda dr. artık her an herşey olabilir hazırlıklı olun demişşş.
Bir senedir bakımlı hastaydı zaten Rabbim emanetini çok çektirmeden alsın hayırlısıylaa

hemde nasıllll gözünün içine bakacağız hepimiz olunca ayağı takılıp düşse içimiz parçalanacak elimizden gelse pamuklara sarıp saklayacağızzz

evet canım dışardan bakanlar yıllaaar sonra bi çocuğu oldu havasından geçilmiyor diyeceklerde umrumuz olmayacak nasıl zorluklarla sahip olduğumuzu bilmediklerinden diye düşünüp gülüp geçeceğiz ve bağışlayana şükredeceğiz

evet yaaaaa gece gündüz bebişle dolu olunca beyin kayıyor ama otomatik olarak gülümmm onu napcaazzz
evet yaa napcazzzz mecburrrrrr

aynen öylee canım hiç umurumuz olmayacak hatta biz onların yaptığını yapmayıp olmayan arkadaşlarımıza kol kanat gerip dualar edeceğiz

canımcım ne demek elbette dua ederiz Allah şifa versin inşallah.Ailesine de sabır versin ne kadar zor birşey olduğunu tecrübe etmiş oldum.Hasta yakını olmak çok zor heran yürekler ağızda...

canımcım ne demek elbette dua ederiz Allah şifa versin inşallah.Ailesine de sabır versin ne kadar zor birşey olduğunu tecrübe etmiş oldum.Hasta yakını olmak çok zor heran yürekler ağızda...

her telefonu korkarak açıyorum canım yaa bir de ellerinde büyüdüm ben onlarınnn. Rabbim yar ve yardımcısı olsunn

canım mesajını aldım.4 er yada 5 er meryem okuyalım demişsin ama bak çarşamba gecesi oldu daha 5 kişi okudu.bakalım duruma göre hareket edeceğiz canım.

bu arada dualarını okuyanlar
gurbetkız
esmacvs
piedra3321
bahar35baha
sibelkoçak
okuyupta gözümden kaçan varsa yazsın lütfen

hadi gel canım ya biraz konuşuverek.kız esleeeeeeeeeeeem nerdesin sen bakem

saol canım amin inş mucizem benimle kalabilir sonuna kadar..
İnşallah canım.
kızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah
inşallah rüyandaki gibi hamile olursun kısa sürede
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin umarım iyi olursun
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun yiğenineUmarım inşallah kısa sürede bu kötü olayı atlatır kolay değil tabiki Allah böyle kötüleri bildği gibi yapsın hem bu dünyada hem ahirette cezaların en büyüğünü tattırsın,Adi ruh hastaları çok Allah karşılaştırmasınİnşllah atlatırsınız bu durumu canım

Canım sende inşallah o annelik duygusunu tadarsın,Allah büyüktür umut kesilmezAminn inşallah hepimiizn duaları kabul olsun,bu arada bu hafta benim için okunuyormuş sanırım eğer okunması gereken arkadaş varsa benim yerime onun adına bağışlanma olabilir.Ben esikisi gibi giremiyorum fazla vaktim olmuyor kızımdan dolayı,kusura bakmayın.Gündüzleri yemek temzlik bile zor yapıyorum sürekli yanında olmamı istiyor.Dua cumaya kadardı değilmi?
Hepinizin Regaip Kandili şimdiden mübarek olsun,Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul günahlarımızı affetsinAllah'a emanet olun,iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…