evet evettt nasıl sevindim çok şükürrrr Rabbim annesine bağışladı miniğimizi
Böyle zorluklarla olunca daha bir özel oluyor değilmi ya...Ümitleri artıyor insanın...
bir daha ki kontrol ne zaman bakayım
yarın gidicez eşimle :) belki ultrasonda görebiliriz
görürsünüz tabi ki kuzumm ben 5haftalıkta görmüştüm hemde abdominal ultrasonografiyle
Ay yarın meleğinizimi göreceksinizz belki kalp atışını da görürsünüzzzz çok heyecablıııı
inşALLAHevet ya çok heyecanlı.bende acayip heyecanlıyım ya.nasıl sabah olcak bilmem
düşünmemeye çalışıyorum canım ama en ufak şey hatırlamama yetiyor zaten bu ara maaşallah bebişler rüyalarımı süslüyor
Gecem gündüzüm düşünmekle geçiyor yanee
dedim beni de at çantana ama olmadı yaa kaçırmışım
olacak olacak canım benimmm bu zamana kadar geldi yarın sabahta olacak Allahımın izniyle hatta sen buraya gelip herşeyimiz normal kalp atışlarını bile gördük diyeceksinnnn
hemde nasıllll gözünün içine bakacağız hepimiz olunca ayağı takılıp düşse içimiz parçalanacak elimizden gelse pamuklara sarıp saklayacağızzz
evet yaaaaa gece gündüz bebişle dolu olunca beyin kayıyor ama otomatik olarak gülümmm onu napcaazzzÇalıştığın ortam bile yeter bütün gün bebişi hatırlatmaya..ne güzel bebişler süslesin rüyalarını daha ne istiyon arada benim rüyalarımı da süsleseler nolurdu..
öğretmenlik kıyak meslek işte bak bizim kızın dersi bitti hoop gezmelere biz sabah 8 akşam 8 çalış babam çalışama napacan mecbuuuur
evet canım dışardan bakanlar yıllaaar sonra bi çocuğu oldu havasından geçilmiyor diyeceklerde umrumuz olmayacak nasıl zorluklarla sahip olduğumuzu bilmediklerinden diye düşünüp gülüp geçeceğiz ve bağışlayana şükredeceğiz
kızlarrr sizden dua rica ediyorummm
Eniştem şu anda yoğun bakımda dr. artık her an herşey olabilir hazırlıklı olun demişşş.
Bir senedir bakımlı hastaydı zaten Rabbim emanetini çok çektirmeden alsın hayırlısıylaa
canımcım ne demek elbette dua ederiz Allah şifa versin inşallah.Ailesine de sabır versin ne kadar zor birşey olduğunu tecrübe etmiş oldum.Hasta yakını olmak çok zor heran yürekler ağızda...
beni de götür beni deeeee
maaşallah subhanallah canımmmm salı günü mü göreceksin meleğiniiiiiii
ben burdayım kuzu yalnız bıraktılar bizi yaaa
nasipse salı günü görcez inş bebeğimi..:)
İnşallah canım.saol canım amin inş mucizem benimle kalabilir sonuna kadar..
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallahkızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm
inşallah rüyandaki gibi hamile olursun kısa süredeiyiyim canım çok şükür :)
bugün rüya gördüm riyamda eşimle tartışıyodum daha doğrusu ona karşı çok s,nirliydim tam laf söyliycem annem h.... 1,5 aylık hamile dedi:)
rüyamda bile şok geçirdim :)
hehehehehh az kaldı o habere de inşaallah :)
piedra benim de olsun :)
çok şekerler maşaallah :)
dün ayakkabı almaya gittik.
eşim gitti kapalaı ayakkabılara bakıyodu.
bi ayakkabı begendi bana(çok kötüydü )
adam dediki onlar anne ayakkabısı. eşimin cevabı çok hoştu:)
o da anne olacak =) hihihihiiihihihihi
yok canım daha ben değilim :)
baharmış yeni hatırladım =)
ayyy çok sevindim, anneler günü hediyesi olmuş :)
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin umarım iyi olursunselam kizlaaarr...nasilsiniz,seyyancim cnm beni listeden silermisin simdilik,kendimi hiic iyi hissetmiyorum dualarimi okuyamiyorum ne zamandir..en iyisi beni sil..benim yine ameliyat olmam gerekiyormus,hayirlisi bakalim nereye kadar goturebilirim..hepinisi cok seviyorum opuldunuz
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktıeşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.
Canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun yiğeninesibelcim hayırlııı ugurlu olsun bebegin canımmm sağlıklaa kucagına alll inşallah dularını bizlerden esirgeme :)
canım inşalla hayırlı haberlerini verirsinnn bir değil belki ikiz haberi verirsin bize kim bilirrolumlu düşün olumlu olsun önümüzdeki ay bu zamanlar hamişşş olacaksın:)
,
aminnn amacımm aminnnn güzel arkaadaşım
canı agzına sağlıkkk seninde analar günün kutlu olsunn canımmm
oyyy canım benimmm o leylek nihayet getirdi ve kondurdu göbişine bebegini:)))sağlıkla sıhatlaa al kucagına sizle birlikde büyüsün bebeginizz inşallaa
BANA GELİNCE GÜZEL ARKADAŞLARIM NEDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUMMM BİLEMEZSİNİZZ.DULARINIZA HİÇ OLMADIGI KADAR İHTİYACIM VAR..BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİİ BU DÜNYAYA COCUK GETİRMENİN ZORLUGUNUN YANI SIRA BÜYÜTMENİN ZORLUGU ÇOK DAHA ZORR(
PERİŞANIZZ KELİMELER ANLAMSIZZ KALIYOR İÇİM PARÇALANIYOR DOSTLARIMMM İÇİMDEN BİŞELER AKIP GİDİORR VEEE İNSANIN NASIL OLURDA BİRİNİ ÖLDÜRME NOKTASINA GELİRR ANLADIMMM((
YEGENİMM HENİZZ 7 SIINIF ÖĞRENCİSİ DÜNYA EFENDİSİİ HİÇ BİR ZAMAN BİZİ ÜZMEDİİ AMA DIŞARI ŞEREFSİZ İNSANLARLA DOLUUU VE MALESEF ŞEREFSİZİN BİRİNİN TACİZİNE UGRADI ÜSTÜNE YEGENİM ERKEK VE YAPAN ADAM 50 YAŞINDA GEBERESİCEEE ŞUANNN HİÇ BİŞEE DÜŞÜNEMİYORUMM 2 GÜNDÜRR MAHVOLDUKK..İLERİSİ OLMAMIŞTIR UMARIMM TEK DUAMIZ BU RAPOR SONUCU BEKLİYORUZZ ..AMAN EN AZ 30 YIL YER DİO AVUKAT AMA BU BİZİ İÇİMİZİ SOĞUTMUYORR ALLAH BELASINI VERSİNNNNNN İNŞALLA BU GÜNLERDEKİ DUAMM BUUU
NASILLL İNSANLAR VARR ANLAMIYORUMMM NASIL SAPIKLIKDIR BUUU İZLERDİM TVDE İÇİM PARCALANIRDII KIYAMAZDIM O ÇOCUKLARA GÜNÜN BİRİNDEE NERDEN BİLEBİLİRDİMM BENİM CANIMIN İÇİ YEGENİMİN BAŞINADA BÖLE BİŞE GELECEKKK...ANLADIMKİİ BİR KEZ DAHA BENİM BAŞIMA GELMEZ DİE BİRŞEY YOKKK HERSEY İNSANLAR İÇİNN
ÇOK ÜZÜLÜYORUMMM DOSTLARIMMM AKLIMDAN SN CIKMIYORRRR UMARIM İLERİSİ OLMAMIŞDIRR VE UMARIM O ADAMMM BENİM ELİME GEÇMEZZZZ((GEBERSİNNN BİRAN ÖNCEE KİM BİLİR KAÇ KİŞİNİN CANINI YAKTIII MİKROPPP
DUALARINIZA COK İHTİYACIMIZ VAR GÜZEL ARKADAŞLARIM HEMDE HİÇ OLMADIGI KADARRR UMARIM BU OLAYI HEPİMİZ UNUTURUZ AMA EN ÖNEMLİSİ YEGENİM ATLATABİLİR
DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN DOSTLAR ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH
Hayatımda tanıdığım en güzel anne ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun.aslında anneler gününü her ne kadar sevmesemde sizin bu gününüzü kutlamadan geçemedim.hepinizi çok seviyorum.mübarek üç aylarınızıda kutluyor ve rabbimden bu mübarek aylarda ibadetlerinizin makbul,dualarınızı kabul olmasını diliyorum.dualarda buluşalım..............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?