İnşallah canım.
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah
inşallah rüyandaki gibi hamile olursun kısa sürede
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin umarım iyi olursun
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun yiğenineUmarım inşallah kısa sürede bu kötü olayı atlatır kolay değil tabiki Allah böyle kötüleri bildği gibi yapsın hem bu dünyada hem ahirette cezaların en büyüğünü tattırsın,Adi ruh hastaları çok Allah karşılaştırmasın İnşllah atlatırsınız bu durumu canım
Canım sende inşallah o annelik duygusunu tadarsın,Allah büyüktür umut kesilmezAminn inşallah hepimiizn duaları kabul olsun,bu arada bu hafta benim için okunuyormuş sanırım eğer okunması gereken arkadaş varsa benim yerime onun adına bağışlanma olabilir.Ben esikisi gibi giremiyorum fazla vaktim olmuyor kızımdan dolayı,kusura bakmayın.Gündüzleri yemek temzlik bile zor yapıyorum sürekli yanında olmamı istiyor.Dua cumaya kadardı değilmi?
Hepinizin Regaip Kandili şimdiden mübarek olsun,Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul günahlarımızı affetsinAllah'a emanet olun,iyigeceler
canım mesajını aldım.4 er yada 5 er meryem okuyalım demişsin ama bak çarşamba gecesi oldu daha 5 kişi okudu.bakalım duruma göre hareket edeceğiz canım.
bu arada dualarını okuyanlar
gurbetkız
esmacvs
piedra3321
bahar35baha
sibelkoçak
okuyupta gözümden kaçan varsa yazsın lütfen
kızlar günaydınnn ben geldimmmm...nasılsınız....gelin de hasret giderelim...
ben biraz geçmişi okuyayım...
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmm
hoşgeldin canımcım.nasılsın işler nasıl yoğun mu bugün...2 gün kaldı senin batına belirti var mı..
hoşgeldin canımcım.nasılsın işler nasıl yoğun mu bugün...2 gün kaldı senin batına belirti var mı..
valla işler var ama ben yapmayacağım protesto ediyorum canım dün 9du çıktım işten sinir oluyorum şu duruma zaten psikolojim hepten bozuldu şu bi kaç gündür
bilmiyorum ki bi sürü şey sayabilirim ama bunlar psikolojikte olabilir genelde vücudum bana oyun oynar çünkü beklenti içine girdiğim aylarda:18:
sen nasılsın tatlım bugün burdasın dimi desteğinize ihtiyacım var acaip
Rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın
kandiliniz mübarek olsunnnhayırlı günlerr Rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ben dün kan sonucumu aldım bu arada yazamadım sizlere değerimiz yükselmişçok şükür 985.94 olmuşşş rabbim szlerede nasip eder inşallah her zaman dualrımdasınız canlarımmm
Rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın
canim bozma boralini gecmez insallah bebegine..rabbim korusun bebegini cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?