allah razı olsun canım keske elımde olsaamin canım hepimizin regaip kandili mübarek olsun....bu hayırlı günde dualarımız kabul olsun inşallah..canım moralini bozmamayaçalış.stres hormonu salgılamamaya çalış...hayırlısıyla inşallah bebeğine geçmez....
canım çok sukur ..rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınskandiliniz mübarek olsunnnhayırlı günlerr rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben dün kan sonucumu aldım bu arada yazamadım sizlere değerimiz yükselmişçok şükür 985.94 olmuşşş rabbim szlerede nasip eder inşallah her zaman dualrımdasınız canlarımmm
kandiliniz mubarek olsun kizlaar..rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..
Rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın
benimlesin desene bugün dukan diyetini kardeşimde yapmıştı bir ara ama bırakınca verdiklerini geri aldı hemen çok dikkat etmek gerekiyor onun için inşallah işe yarar ben 3gündür ne bulsam yediğim için tartıyla aram kötü bu araCANIM BENİM.sıkma kendini pozitif olmaya çalış bugün 6,30 kadar burdayım bütün gün .....belirtileri boşver ozaman ...keyfimize bakalım...
bu arada ben dukan diyetine başladım...
Canımmm geçmiş olsunnnn inşallah hiç bir sorun yaşamadan iyileşirsin bir an önceRabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın
hadi yaa benimde normalde 1hafta öncesinden başlardı göğüs ağrılarım şu anda tık yok Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bende aynısını düşünüyorum yaa acep yarın sabah test yapsam çıkarmı ki denemekten ne çıkar diyorum ama negatif çıkarsa ya gerçi en azından ne olduğunu görürüm dimikuzum neyapıyorsun...benimde batım 22 si...ve adet belirtilerim başladı...sen test falan yapsan yarın olur mu ki acaba...beklemek daha zor...
bence yap testi rahatla...bu stresi yaşamaktansa....en azından hamileysen böyle strees yapmazsın...benimlesin desene bugün dukan diyetini kardeşimde yapmıştı bir ara ama bırakınca verdiklerini geri aldı hemen çok dikkat etmek gerekiyor onun için inşallah işe yarar ben 3gündür ne bulsam yediğim için tartıyla aram kötü bu ara
kardeşim demişken bugün kandil dedeme gideceğiz akşama ve o da muhtemelen orada olacak yaaaa:44:
ben 6 kilo vereyim ondan sonra yapmayacam sadece dikkat edecem...
Canımmm geçmiş olsunnnn inşallah hiç bir sorun yaşamadan iyileşirsin bir an önce
Rabbim ikinizi de korusun tatlımmmmm
hadi yaa benimde normalde 1hafta öncesinden başlardı göğüs ağrılarım şu anda tık yok Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bende aynısını düşünüyorum yaa acep yarın sabah test yapsam çıkarmı ki denemekten ne çıkar diyorum ama negatif çıkarsa ya gerçi en azından ne olduğunu görürüm dimi
patronum başıma su arıtma cihazını sardı bugünde yaa adamı bana yönlendirmiş 2saattir onu dinliyorum tövbe tövbe yaa
Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızın kabul olması dileğiyle.
bence yap testi rahatla...bu stresi yaşamaktansa....en azından hamileysen böyle strees yapmazsın...
su arıtmamı satıyorsunuz
Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızın kabul olması dileğiyle.
Söyledim mi bilmiyorum kızlar tekrarlıyorsam kusuruma bakmayın artık
Rabbim bu gece ki regaib kandilimizi hayırlara vesile eylesin dualarımızı kabul eylesinnnn
amin canım Allah dualarımızı kabul buyursun bu mübarek günlerde..postaladın mı su arıtmacısını
inşallah canım inşallah çıkar akşam eve giderken alayım o zaman test yapayım bakalım 1gün önce çıkar mı çok emin değilim ama çıkmasa da en azından yaptım derim
yok be gülümmm tanıtım için geldiler 2saat kafa ütüleyip gittiler biz çocuk çorap-çamaşırı satıyoruz
anladım canım postalamışsın onları...dafni gelmiş ya ve gitmiş...
erken gebelik testlerinden al canım onlar çıkarrır...
anladım canım postalamışsın onları...dafni gelmiş ya ve gitmiş...
erken gebelik testlerinden al canım onlar çıkarrır...
e şimdi burdaydı yaaa yüzünü gören cennetlik zaten bi ce-e yapıp kaçıyor bu hafta
ay şimdiden heyecan yaptım iyi mi
sen napıosun kuzum anlat bakalım dert yanmaktan halini hatrını soramadım
canım birşey soracam...acaba bugün benden süt gibi akıntı geldi...sonra kesilmiş yoğurt gibi...şimdi baktım yok sabah geldi sadece...herhalde erken gelecek benim kırmızılar...
tekrar geldim canım neler yaptın bakalım? dün firar etmişsin söööyle bir stres attın mı bari..as belove çok merak ettim testi yapta rahatlayalım..kızlar bu arada ben apar topar damdan düşer gibi bir tüp bebek macerasına başlarsam ahandaböyle olmayın önceden çıtlatayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?