Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evett çetvelsiz kimse kalmaaasın bizceee

a.s iyi canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır yolunda da gider inşallah..allah hepimizin sıkıntılarını hayra çıkarsın....kolay günlerimiz hiç olmadı halende öyle....inşalalhh geçicidir...allah hepimizin yardımcısı olsun...muhat ankaraya gelceğini söyleyip buluşalım dedi...bilgine umarım okuma fırsatını yakalarsın...

amin amin taaa gönlümün diplerinden amin diyorum canım.ağzın bal yesin inşallahh.

canım morfolojide,sayıda,hareketlilikte,şekilde malesef bunların hepsi varrr

kızlar benim fikrim atınpark hem tenha hem güzel biyer ulusa on dakika keçiörene daha yakın kızılayda ulustan tek vesaitle gidilir yörük çadırında okururuz semaver yaktırırız oh beee....ayyy moralim yerine geldi snki..... Iki ündür ağlamaktan harap olmuştum....

Kays canım arkadaşım burdayım ben,özel mesaj attım yeniden sana,nasıl sevindim mübarek gün,bekliyorum mesajını,hayırlara vesile olsun inşaallah

a.s canım bizlerde iyiyiz .seninde kandilin mübarek olsun.liste deki dualar değişti.2 Meryem suresi,488 ihlası şerif,ve yine 100 enbiya suresi 89.ayeti okunacak.bu sefer böle olsun dedik.neyse canım görüşmek üzere.sende bizleri unutma dualrında.Allaha emanet ol.bizde seni çok seviyoruz.kays nolur muhatlar buluşacak ya sen gitmeeeeeeeeeeeeeeee nolurrrrrrrrrrrrrrr

bu mübarek günde böle nispet yapar gibi günah değilmi banayaaaaaaaaaaaaaaaa

muhaaaaaaaaaaaat bunun müsebbibi sensin.küs........

Kays canım gelmedi mesajın,benim gidenlerim dolmuş sildim,sende seninkileri silde gönder,ayy çatlıcam meraktan

ayyy canım ya yarın yapıcam söz ama okadar çok alıştım ki negatiflere o yüzden cesaretim kırık.
yılmak yok yola devam bebek olana kadar...
canım morfolojide,sayıda,hareketlilikte,şekilde malesef bunların hepsi varrr
aynı bizde de bu sorunlar var..bende de sorun var...hepsi birleince imkansızlaşıyor bebk ihtimali..birşey yapmalıyım diyorum ama böyle beklemek de geliyor içimden..ama bu ay ilaçlara falan başlayacağız..soğan kürü falan...canım siz hep gidip geliyormusun kaan aydosa memnunmusunuz..dna testi nasıl çıktı...
kızlar bankaya gitmek zorundayımmmmm öpüyorum siziii
ben gelene kadar bi yere gitmeyin heeee

çabuk git gel canım burdayız seni bekliyoruz..bir tane de gebelik testi al...

eee iyi olmuş gitsin o..sen de rahat rahat sohbete devam...

hemen koştum geldim yanınıza bende valla bi sürü iş var beni bekleyen ama ben hiç oralı değilimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…