daha biz gitmedik canım..mail attık oda test istedi dna hasar analizi..onu yaptıracaz bu hafta ve genetik testi yaptırdık onun sonucuna göre bizi yönlendirecek...sizin problem neydi..testi yaptınız mı...
Allah hepimize o cetveli koymayı nasip etsin...
sa arkadaşlar nasılsınz.... uzun bi aradan sonra merhaba hepinize.. sibelim tebrik ederim hayrlı olsun hayırlı evlat olsun bereketle gelsin inş.... seyyan, sönmez, muhat. ecrin sürpriz, dafniya, balah, krizantem, asbe, eslem , ismini atırlayamadığım can arkadaşlarım nasılsınz... inşaallah hepiniz iisinzdir... hepinizi özledim ve çok seviyorum.... bu aralar böle olcak benm burdaki durumum hepiniz Allaha emanet olun kandilinz mübarek olsun bu aciz arkadaşınıza da dua ediverin inş. hepinizi Rabbim korusun amin.... dualarınıza çok çok muhtacım.... bu haftanın listesi kaçıncı sayfada kızlar yada ne okunuyo bi bilgi verebilirmisinz on dakika daha burdayım çok kalamayacağım.... emri vaki gibi oldu ama kusura bakmayın.... saçma sapan bi halde olduğum için saçma sapan devrik oldu cümlelerimde siz anlayı verin inşaallah..........ESLEM İNŞAALLAH Bİ ARA AYNI ANDA BURADA OLURUZ HER ZAMAN GİREMİYORUM NETE..... HANİ Bİ ARA KONUŞMUŞTUK YA O KONU İLE İLGİLİ HEMEN Bİ MESAJ GÖNDERMEM LAZIM SANA VE BEKLEMEDEN SİLİNMESİ LAZIM.... SEN ANLADIN ONU....
inşallah esmer bir bebişin olur canımcım öpe koklaya seversin onu..karşı apartmanda var bitane zeytin bende onu seviyorum uzaktan ayrı bir güzelliği oluyor onların daha minik ama saçlar simsiyah yüzüne dökülüyor maşallah
daha biz gitmedik canım..mail attık oda test istedi dna hasar analizi..onu yaptıracaz bu hafta ve genetik testi yaptırdık onun sonucuna göre bizi yönlendirecek...sizin problem neydi..testi yaptınız mı...
Allah hepimize o cetveli koymayı nasip etsin...
evet buluşalımda yeride ankrayı bilen arkadaşlar destek olsun...muhatın dediği gibi kolay tarafından...buraları çok iyi bilmiyorum ama taksi tutar yine gelmeye çalışırım allahın izniyle bişeyde çıkmazsa..top sizde kızlarrr
sa arkadaşlar nasılsınz.... uzun bi aradan sonra merhaba hepinize.. sibelim tebrik ederim hayrlı olsun hayırlı evlat olsun bereketle gelsin inş.... seyyan, sönmez, muhat. ecrin sürpriz, dafniya, balah, krizantem, asbe, eslem , ismini atırlayamadığım can arkadaşlarım nasılsınz... inşaallah hepiniz iisinzdir... hepinizi özledim ve çok seviyorum.... bu aralar böle olcak benm burdaki durumum hepiniz Allaha emanet olun kandilinz mübarek olsun bu aciz arkadaşınıza da dua ediverin inş. hepinizi Rabbim korusun amin.... dualarınıza çok çok muhtacım.... bu haftanın listesi kaçıncı sayfada kızlar yada ne okunuyo bi bilgi verebilirmisinz on dakika daha burdayım çok kalamayacağım.... emri vaki gibi oldu ama kusura bakmayın.... saçma sapan bi halde olduğum için saçma sapan devrik oldu cümlelerimde siz anlayı verin inşaallah..........ESLEM İNŞAALLAH Bİ ARA AYNI ANDA BURADA OLURUZ HER ZAMAN GİREMİYORUM NETE..... HANİ Bİ ARA KONUŞMUŞTUK YA O KONU İLE İLGİLİ HEMEN Bİ MESAJ GÖNDERMEM LAZIM SANA VE BEKLEMEDEN SİLİNMESİ LAZIM.... SEN ANLADIN ONU....
Kays canım arkadaşım burdayım ben,özel mesaj attım yeniden sana,nasıl sevindim mübarek gün,bekliyorum mesajını,hayırlara vesile olsun inşaallah
kızlar bankaya gitmek zorundayımmmmm öpüyorum siziii
ben gelene kadar bi yere gitmeyin heeee
kızlar benim fikrim atınpark hem tenha hem güzel biyer ulusa on dakika keçiörene daha yakın kızılayda ulustan tek vesaitle gidilir yörük çadırında okururuz semaver yaktırırız oh beee....ayyy moralim yerine geldi snki..... Iki ündür ağlamaktan harap olmuştum....
git gel canım biz burdayız
yılmak yok yola devam bebek olana kadar...ayyy canım ya yarın yapıcam söz ama okadar çok alıştım ki negatiflere o yüzden cesaretim kırık.
aynı bizde de bu sorunlar var..bende de sorun var...hepsi birleince imkansızlaşıyor bebk ihtimali..birşey yapmalıyım diyorum ama böyle beklemek de geliyor içimden..ama bu ay ilaçlara falan başlayacağız..soğan kürü falan...canım siz hep gidip geliyormusun kaan aydosa memnunmusunuz..dna testi nasıl çıktı...canım morfolojide,sayıda,hareketlilikte,şekilde malesef bunların hepsi varrr
kızlar bankaya gitmek zorundayımmmmm öpüyorum siziii
ben gelene kadar bi yere gitmeyin heeee
eslem mesajımı aldınmı bende gidenlerde görünmüyo bişey
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
şaka bi yana gidemedim patron ben gideyim hem hava alayım biraz didiiiii
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
şaka bi yana gidemedim patron ben gideyim hem hava alayım biraz didiiiii
hay Allah razı olsun ondan gitsin hava alsın bir çay falan da içsin hatta
yılmak yok yola devam bebek olana kadar...
aynı bizde de bu sorunlar var..bende de sorun var...hepsi birleince imkansızlaşıyor bebk ihtimali..birşey yapmalıyım diyorum ama böyle beklemek de geliyor içimden..ama bu ay ilaçlara falan başlayacağız..soğan kürü falan...canım siz hep gidip geliyormusun kaan aydosa memnunmusunuz..dna testi nasıl çıktı...
çabuk git gel canım burdayız seni bekliyoruz..bir tane de gebelik testi al...
eee iyi olmuş gitsin o..sen de rahat rahat sohbete devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?