Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyan cığım canım tebrik ederim. Allah nice nice 12 seneler geçirmeyi nasip etsin. Çok duygılandım yazdıklarını okuyumca. Ne mutlu ki size böyle bir evliliğiniz var. Sllah ım gönlünün muradını da versin te zamanda inş.
Darısı benim başıma inş.
Öpüyorum çok seni.

iyi iyi hastalanmamana çok sevindim inşallah bu ay senin yerine ben olurum kimimiz gelmesini istemezken kimimizde gelmesi için can atıyoruz
Amin canım amin inşallah sende bende ve bekleyen tum kardeşlerimizde bir an önce saglikli hayırlı evlatlarimizi kucaklarimiza almamizi nasip eder

Aminnnnnnnn

amin canım.teşekkür ederim.RABBim tez vakitte hepinize nasip etsin inşALLAH

arkadaşlar benim yumurtalamam biteli baya oldu dün yumurtalama testi yapayım dedim öylesine çift çizgi bugünde yaptım daha belirgin yine aynı bu ne demek kafam karıştı arkadaşlar.

İyi geceler kızlar
sizinle birşey paylaşmak ve yardım istiyorum
Dün gece kendi evine taşınan bir arkadaşım aynı zmanda kuran kursunda usta öğretici beni rüyasında çok güzel kuran okurken görmüş ve kuran okuymayı öğrendin senin hatim indirmen lazım demiş ve bugün bana telefon açtı böyle böyle dedi sana hatim indiremk isitorum dedi ama ben ben onun sırtına tüm yükü bindimek istemiyoru ben de okıcam sizden ricam yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar benim yumurtalamam biteli baya oldu dün yumurtalama testi yapayım dedim öylesine çift çizgi bugünde yaptım daha belirgin yine aynı bu ne demek kafam karıştı arkadaşlar.

senin bat ne zamandı canım geçtiyse eğer bir gebelik testi yapmanı öneririm gebelik varsa ovu testi çift çizgi çıkabiliyor

günaydın kızlar güzel bir gün güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş rabbim hiç beklemediğmiz yerlerden kapılar açsın gönülümüzde olanlarla buluştursun bizleri inş

örgün öğretimler nerdesiniz yaaaaaa
ben daha regl olmadım ancak sabah test yaptım yine negatifi gördüm yeaaaaa

günaydın canım. Ben cumartesi oldum valla ama sen hep aklımdaydın.

Canım benim hoşgeldin ben daha olamadım dr.umu aradım daha 16.günün henüz çıkmayabilir testte dedi umutlandırdı beni yine bu haftayı geçir hala olmadıysan ve pozitifi görmediysen gel dedi bakalım bekleyelim ve görelim:18:
En azından bekletmedi seninkiler canım ne güzel bebiş yoksa benimkiler de gelse de rahatlasam

örgün öğretimler nerdesiniz yaaaaaa
ben daha regl olmadım ancak sabah test yaptım yine negatifi gördüm yeaaaaa

Ben geldim canım test yine negatif demek:44: senin canın sağolsun önümüzdeki maçlara bakacağız artık.Regl ilaçlardan mı geçikti acep bende cumartesi oldum canım

eeee o zaman biz niye karalar bağlıyoruz ki dr erken dediyse daha erken demektir.Bu maç daha bitmemiş hala ümit var yaşasın.Yok öyle gelse de rahatlasam falan belki de gelmiyorsa sebebi var dimi

Ben geldim canım test yine negatif demek:44: senin canın sağolsun önümüzdeki maçlara bakacağız artık.Regl ilaçlardan mı geçikti acep bende cumartesi oldum canım

eeee o zaman biz niye karalar bağlıyoruz ki dr erken dediyse daha erken demektir.Bu maç daha bitmemiş hala ümit var yaşasın.Yok öyle gelse de rahatlasam falan belki de gelmiyorsa sebebi var dimi

Valla hiç bilmiyorum canım yaaa umutluyum ama yine de bakalım Rabbim yazmıştır hakkımızda hayırlı olanı napalım
Rabbim neylerse güzel eyler

canım okumayanlar listesin de ismimi gördüm ancak ben okudum canım bneim gözünden kaçtı galiba
Bu haftanın listesine başlamadım daha bitince haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…