Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aleyküm selam tatlım hoşgeldin aramıza demek eşin azospermli Rabbim bu dertten biran evvel kurtarsın sizi inşallah.canım Rabbimden ümit kesme biim azolular topiğimize gel orda daha çok bilgi sahibi olursun .bu arada birinci mikrotese sperm çıkmadı diye üzülme bildiğim birkaç arkadaşımın eşinin 3. ameliyatında sperm bulundu önemli olan doktorum tecrübesi benim eşimin doktoru umut tüpbebekten emre bakırcıoğlu.bizim doktorumuz kesinlikle ilaç tedavisi uygulamıyor direkt mikrotese yapıyor ben 9 sene boyunca eşime birsürü kürler kullandırdım.aynı zamanda ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullandı son 1 yıldır. sana doktor tavsiyesinde bulunucam özeline yazarım şimdi inşallah sizlerde birgün hamileyim diye yazarsınız Rabbim hiç bir kucağı evlatsız bırakmasın inşallah

hazır kimse yokken dağıtayım ortalığı biraz

nerelerdesiniz be kızçeler

neyse çabucacık gelin buralar ıssız çekilmiyor hiç

neyse geçenlerde bi doktorla görüştüm

teseyi hiç önermiyor büyük sakıncaları varmış

hoş geldin.nasılsın canım.? tese ne tatlım?

canım bu tevekkülüne hayran kaldım RABBİM den ümidini kesmeden ne güzel mücadele ediyorsun
MEVLAM inşallah sabrının mücadelenin mükafatını tez zamanda verir
çok duygulandım yazdıklarını okurken
bana ve burdaki bi çok arkadaşa ümid oldun
selametle kal

canım çok geçmiş olsun MEVLAM büyüğünden esirgesin
cana gelmesinden mala gelsin
siz iyisinizya gerisi boş
bide baharcım
sen 6 ay olana kadar hiç
kanda geb.testi falan yaptırmışmıydın ????????

Son düzenleme:

ben burdayım tatlım hazır eşim yokken takılayım dedim.canım insan mecbur kalınca evlat için yaptırıyor vallahi
benim eşimde 2 ay önce mikrotese oldu şükürler olsun sperm bulundu bebişimede kavuşurum inşallah
eğer eşim ameliyat olmasaydı ömür boyu bu sıkıntıyla ve evlatsızlıkla başbaşa kalacaktım
elbette sakıncaları var yaptırdığımız tüpbebeklerinde sakıncası var bizler nasıl kendimizi tehlikeye atıyorsak eşlerimizde biraz fedakarlık yapmak zorundalar bence

hoş geldin.nasılsın canım.? tese ne tatlım?

canım sperm çıkışı olmayan birelerde ameliyat ile alıyolarmış
tam olarak bilmesemde
bizim çıkış var sadece dna sorunluydu 2.testte biraz düzelme vardı
şimdi 3.test sonucunu bekliyoruz

eğer çok iyi bi düzelme olmazsa tese denmişti
ancak görüştüğüm doktor
hiç gerek olmadığını
yapıldığı zaman bi çok eksi yanı olacağını anlattı

tabiide canım

eğer gerklilik olduktan sonra
bende bilmiyordum
doktor anlatınca baya şaşırdım
ki zaten kendisi çok gerekli olmadıktan sonra diye belirtti

ayrıca yukarıyada yazdım tevekkün çok güzel
ezanlar okunurke
MEVLAM versin bu ay meleklerini inşallah.........

iyi akşamlar kızlar...............
canım siz emre bakırcıoğluna mı gidiyosunuz:26::26:
benim eşimdede sperm sorunu var ama bizim sperm var hareket ve sayı sorunu var
bizim durumda olanları sence faydası olurmu bu doktorun:44::44::44:

[/QUOTE]teşekkür ederim birtanem Rabbimden hiç bir zaman ümidimi kesmem benim hakkımda hayırlısı neyse o olsun hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun inşallah
amin inşallah cümlemizin mükafatını versin en yakın zamandaevet şükürler olsun Rabbime ben şanslıyım çünkü derdini veren mevlam dermanımıda verdi umutsuz değilim olmadımda hiçbir zaman evet yıkımlar yaşadım çok olumsuzluklar yaşadım anlatsam roman olur derlerya öyle işte ama yaşadıklarımda beni olgunlaştırdı inşallah meleklerimin gelmesiylede yüzüm gülecek inanıyorum ve Rabbim nasip edecek inşallah herkese umut olmaya devam edicem Allah güç ve sağlık versin gerisi boş[/QUOTE]

yani çok zaruri durumlar hariç tabiki hem testis açılıyor hemde parçalar alınıraka zedeleniyor zararlı olduğu kesin
ama bebeklerimiz için seçilen bu yol kutsal bence şükürler olsun ki böyle bir tedavide var seneler önce hiç spermi olmayan erkek baba olamazken
şimdi yapılan ameliyatlarla biz ve bizim gibi binlerce kişi evlatlarına kavuşuyorlar bence bu büyük bir nimet sadece derdi çeken bilir
teşekkür ederim birtanem teveccühünüz siz nasılsanız karşınızdakinde öyle görüyorsunuz Allah razı olsun sizlerin destek ve dualarıyla buralara geldim asıl ben size teşekkür ederim
amin birtanem Rabbim nasip eder bende hamile kalırım inşallah Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın biran evvel

arkadaşım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Rabbim esirgesin kazalardan belalardan çok fazla stres yapma bebeğinde etkilenir Allah'a emanet olun

canım meryem suresini kendinde pek tabi okuyabilirsin.adet olduğun dönemlerde eşine yada annene yada başka bir yakınına okutabilirsin.biz burda her hafta iki kişi için okuyoruz şimdilik.sayı atabilir.sende istersen katılabilirsin.
candan ablacığım,evet üzülmüşsün ama liste zaten maalesef daha tamamlanamadı.
canım çok çok geçmiş olsun.Allah birdaha yaşatmasın.küçük kazalar büyükleri korurmuş.Rabbim yinede küçüğünüde ,büyüğünüde yaşatmasın canım.

sen nerelerdesin kızım ya...ceh yapıp gidiyosun.tese konusunda da bir şey diyemeceğim ama eşinde zaten sperm varsa gerek yok bencede canım.genede yaptım yorum bak görüyonmu tutamıyom kendimi

sen nerelerdesin kızım ya...ceh yapıp gidiyosun.tese konusunda da bir şey diyemeceğim ama eşinde zaten sperm varsa gerek yok bencede canım.genede yaptım yorum bak görüyonmu tutamıyom kendimi

canım pek duramıyorum başında...ne zaman dursamda siz yoksunuz

bugün biraz oturdum işte
yalnız gidiyom şimdi

dee niye yorum yapmayacaktın ki anlamadım ki niye ki:44::44::44:

canım pek duramıyorum başında...ne zaman dursamda siz yoksunuz

bugün biraz oturdum işte
yalnız gidiyom şimdi

dee niye yorum yapmayacaktın ki anlamadım ki niye ki:44::44::44:

ya canım bu konular hassas konular.bazen yorumlar kafa karıştırabiliyor.bende yanlış yönlendirmekten korkuyorum.herkesin durumu farklı ya o açıdan.ama tutamadım ya yine kendimiiiiiiiiiiiiiiiiii

eşim okurum demişti, ama devam edememişti şehir dışına gitmiştik o aytabiki katılırım neden olmasın..başka ne dualar yapıyorsunuz:13:

herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun ATAMA BİZE BIRAKTIKLARINA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

canım sa. kızlar hakkınızı helal edin ben bu hafta okuyamadım duaları.... ama cumaya kadar iki katı okuyup telafi ederim inşaallah.. anlayışınız için tşekkür ederim aeo hepiniz

evliliğimin 12.yılını doldurduğum bugün eşime teşekkür borçluyum.Her zaman yanımda olduğu için,beni bu 12 yılın her anında hep mutlu ettiği için,onca yaşadığımız acılarda başımızı birbirimizin omuzuna dayayıp,sırtsırta vererek zorlukların üstesinden gelebildiğimiz için,sevgin için,ilgin için,onca yıl geçmesine rağmen herşeyin ilkgünkü gibi kalmasını sağladığın için,benim nazımı çektiğin için............saymakla bitmezki herşey için.Rabbimden tek bir şey istiyorum ;senden bir çocuğum olsun istiyorum ve seni çok seviyorum canım...

hayatımı güzelleştiren insan iyiki varsın ve hep ol..........

iyiyiz elhamdülillah canım.nerelerdesin sen.evet canım hamişim çok şükür.saçını mı boyadın hangi renge boyadın canım.
Canım rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin,sağlıcakla ve hayırla kucağına al....darısı başımızaaa.....hepimizin. tüm isteyenlerinnnn....
tebrik ederim çooooooooook sevindim adınızaaa....

Canlar az önce dedemiz vefat etti. 10000 ihlas hatlı yapcaz topiginde duaları olsun istedim. Her arkadaşım 1 ihlas okur ku? Topikte icin 20 ihlas yazdım.duaniza muhtaç merhumebicin dua eder misiniz.

muhatcım canım başınız sağolsun...rabbim dedenize rahmet eylesin.....canım 1 ihlas mı 20 ihlas mı okuyacaz okurum tabikiiii...rabbim kabul etsin dualarınızı......

seyyannnnnnnnnn seyyannnnnnnnnnnn nasılsın ne güzel şeyler yazmışsın öyle inşallah rabbim sana sevdiğin insandan çocuk sahibi olmayı nasip eder......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…