Canlar az önce dedemiz vefat etti. 10000 ihlas hatlı yapcaz topiginde duaları olsun istedim. Her arkadaşım 1 ihlas okur ku? Topikte icin 20 ihlas yazdım.duaniza muhtaç merhumebicin dua eder misiniz.
canım keşke o bayana beni örnek verseydin belki umut olurdu benim eşimde azolu hemde genetik sanırım aynı problemden muzdaripti kendisi keşke aklına gelseydide bir nebze olsun içine su serpseydin
saol canım inş kalabilir bebeğim buraya kadar mücadele etti ne zorluklarla geldik allahım burdan sonra bizi yarı yolda bırakmaz inş..bu duayı okuyorum ilk kan testi yaptırdığımızda değerimiz çok düşüktü artmayabilir sıfırlanabilir bu değer demişti doktor bende o günden beri çekiyorum eşimle beraber allahım kabul eder inş..
Canım benim bizim yeğenimiz çok inatçı bugünlere geldi o inadıyla bundan sonrasında da Rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek ve sen meleğini kucağına alacaksın Allah razı olsun kayınvalidenden de böyle kayınvalidelerin oluşu beni çok mutlu ediyorrramin canım inş..yatıyorum hiç kalkmıyorum bi tuvalete kalkıyorum kayınvalidemde kalıyorum o ilgileniyo saolsun allahıma emanet artık bebeğim inş korur bebeğimi..
Ben bir tane okudum canım benim eğer zamanı varsa daha fazla okuyalım canım benimmmmmCanlar az önce dedemiz vefat etti. 10000 ihlas hatlı yapcaz topiginde duaları olsun istedim. Her arkadaşım 1 ihlas okur ku? Topikte icin 20 ihlas yazdım.duaniza muhtaç merhumebicin dua eder misiniz.
İnşallah canım ama hiç umudum yok valla bakalım hayırlısı hakkımızdainşallah sen bir süpriz yaparsın bize pazartesi günü benim hala ümidim var canımcım..
Canım nurusimanın eşinde de azosperm vardı ancak tedaviyle hücre bulunup yumurtalar döllendi nurusimada miyom olduğu içinde transfer beklemeye alındı ancak Rabbimin izniyle miyom da gidince şimdi transfer yapılacak onu bekliyor nurusima canımcımmmKuzucum senin durumunu bilmiyordum bilseydim umut olurdu ona da...Canım benim aynı sorun galiba peki sen hangi aşamadasın tatlım hiç hücre bulunabildi mi neler yaptınız neler yapıyorsunuz.Allah rızası için anlat dünden beri aklım hep o kızcağızda eminim bu konuda en ufak bir gelişme bile onu çok mutlu eder.Allah çok büyük canım sadece ol demesi yeter.Zorluklarla olacak belki ama zorluklar bizleri yıldırmayacak ancak nimete kavuşunca şükrümüzü arttıracak..
Canım benim bizim yeğenimiz çok inatçı bugünlere geldi o inadıyla bundan sonrasında da Rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek ve sen meleğini kucağına alacaksın Allah razı olsun kayınvalidenden de böyle kayınvalidelerin oluşu beni çok mutlu ediyorrr
Ben bir tane okudum canım benim eğer zamanı varsa daha fazla okuyalım canım benimmmmm
İnşallah canım ama hiç umudum yok valla bakalım hayırlısı hakkımızda
Canım nurusimanın eşinde de azosperm vardı ancak tedaviyle hücre bulunup yumurtalar döllendi nurusimada miyom olduğu içinde transfer beklemeye alındı ancak Rabbimin izniyle miyom da gidince şimdi transfer yapılacak onu bekliyor nurusima canımcımmm
canım ben nurusima nın tek sorunun miyomlar olduğunu sanıyordum.Çok şükür çok sevindim inşallah en kısa zamanda kavuşur bebeğine.Yaa bizim kızın eşi galiba klinifelter sendromu canım İnşallah onlarda da sperm hücresi bulunur.Bir tane doktor ona eşinden ayrılmasını bile tavsiye etmiş(
o Dr.ların hepsi öyle bana da ilk öğrendiğimde dr. en kolay çözüm başka bir eş bulman dedi bana öyle salaklar çok canım bi de bu dr. prof.tu
klinifelter sendromunda da canım benim döllenmiş embriyoların dna larına bakılarak transfer yapılıyor hepsinin çözümü var yeter ki Rabbim izin versin
Bu kıza ulaşabileceğin bir yol varsa canım benim vakıf gureba hastanesinde celalettin peru diye bir dr. var bu konuda harika bir dr. tavsiye ederim muhakkak gitsin derim
canım
Malesef duygulara pek önem vermiyorlar.Çok çirkin bir yaklaşım damızlık mı bu,hayat arkadaşıtam tersi destek olman lazım demek varken..... Telefonu var bende arayıp söylüyorum hemen çok teşekkür ederim inşallah bir yol bulunur
İnşallah canım benim inşallahhh azospermi topiğinde bir çok insana derman olduğuna şahit oldum bizde gitmiştik ama bizimki onlara göre ufak bir sıkıntı olduğu için hiç uğraşmayın tüp yaptırın demişti bize hazır Süpermenler üretiliyorken
Özel msj attım canım gelmiştir inşallah
Rabbim yar ve yardımıcıs olsun canım çok zor bir imtihanBen birde o topiği ziyaret edeyim moral olsun diye birkaç örnek bulurum belki..Yavrum ya zor bir imtihanı varmış kızın 9 aylıkken annesi terketti bu kızı küçücük yaşta halaları bu adamla zorla evlendirdiler şimdi de durum bu...Çok şükür canım şuan sizin durumunuz çok çok iyi...birde bebiş gelse ohh missss
Rica ederim canım inşallahhh Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarının olduğunun haberini de almayı nasip eder bizealdım canımcım çok sağol emek verdiğin uğraştığın için
Allah kavuştursun canımKizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir guzel haberler varmi topigimizden ben sali gunu donuyorum insallah evimi cok ozledim ve sanirim cok yoruldum bu arada hepinizin kandili mubarek olsun hepinizi opuyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonra olumlu olurkızlar benim sonuç negatif. işlallah sonucu güzel çıkan arkadaşlar vardır.
Allah yardımcınız olsun,inşllh bundan sonra güzel haberler alırız canımbende sendenim canım sonuç koca bir hüsrannn
Sıkma canını haklısın kolay değil,yaşayan bilir,ama Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olur canım,İnşllh en yakın zamanda sizde tadrsınız o güzel duygularışu an işyerindeyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok yoruldum piedra çokkkkkkkk
Geçmiş olsun,inşllh olumlu haberle dönersin canımKizlar merhaba dun transferim okdu.regaip kandilinde.bana dua edinnn lutfenn...bu arada telden giriyorum uzun zamandir gecmise bakamiyorum dualari takip edrmedim.ne okucagiz ne zamana kadat okucagiz. Yeni hamileler var miii?Allah a emanet olun...
Aminnn inşallahgünaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN
Sanada canımhayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlaronun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır amin
A.s canım Allah kabul etsin dualarını inşllh emeğinin karşılığını yakın zamanda alırsın canımSelamün aleyküm kızlar,nasılsınız
Cuma'nız mübarek,dualarınız tez vakitte hayırlısıyla kabul olsun inşaallah
Kızlar bugün öğle ve ikindi arasında kılınacak Namaz var,onu yazmak için girdim topiğe.Yazıp karnımı doyurup gelcem yine
Canlarım bide bişey daha var,söyliyimde belki nasiplenenler olurEşim dün gece İstanbul'a gitti,mübarek bir gecede gitmeleri çok güzel bir tevafuk oldu.....Ben Vakıa Hatimi yaptım dün gece,bide La Havle hatimi 1 tane;ama birazdan 1 La Havle Hatimi daha yapıcam eşim için olsun sevabı onunda....
Eğer sizde 1-2 saate Hatim yapabilirsiniz ki en kolayı,La Havle,İhlas-ı Şerif,Ayetel Kürsi olabilir,aklıma bunlar geldi....Yapabilirseniz eğer çok güzel bir yerde,Mübarek bir Zatın Allah Dostunun Kabri Şerifinde duasını yapacak eşim,sizinkilerinde Duasını yapabilir eğer okursanız....İnşaallah bu Cuma vaktinde ve öyle bir yerde,kabulüde birlikte olur inşaallah...Yapmak isteyenler bana özel mesaj atsın,belki burdan takip edemem...Dostlarımıda haberdar edeyim dedim,seviliyosunuz
Sağol Sedacım sanadaKızlar hepinize iyi hafta sonları hafta sonu nete giremiycem. Hepinize mutluluklarla ve güzel haberlerle dolu hafta sonu diliyorum.
Allah korusun ikinizide inşllh kötü birşey olmaz,Rabbime emanet,stres yapma umarım normale döner canımarkadaşlar dünden beri biraz kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdim 1616.68 çıktı keseyide gördük ama düşük riskim var dualarınıza ihtiyacım var bebeğim beni bırakmaz inş
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun canımCanlar az önce dedemiz vefat etti. 10000 ihlas hatlı yapcaz topiginde duaları olsun istedim. Her arkadaşım 1 ihlas okur ku? Topikte icin 20 ihlas yazdım.duaniza muhtaç merhumebicin dua eder misiniz.
Hoşgeldin aramıza darısıda size olsun inşallahmerhaba arkadaşlar.topiclerde dolaşırken gördüm burayı ne güzel konu sahibi hamileymiş sevindim..bende 2.bebğimi istiyorum 3 yıldır olmadı hepimiz birbirimize dua edelimallahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inş.
Güzel bir hafta sonu dilerim.Bu hafta benim için okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun,gönlünüzce olsun.
Bizde dün tatsız bir olay yaşadık.Bebek görmeye giderken arabayla kaza geçirdik.Arkadan gelen bir tır arabanın yan tarafına sürttürdü üzerimize çıkacak diye aklım yerinden çıktı.Onun etkisiyle sanırım ayakta duracak halim yok, boğazlarım tahriş olmuş,rahatsızım biraz,herhalde olayın stresinden olduğunu düşündüm.Çok şükür bize birşey olmadı arabada biraz sorun oldu,moralsiz keyifsizim,en çokta korktuğum bebeğim olduAllah beterinden korusun,kimsenin başına vermesin.Allah'a emanet olun...
canım benim eşimde kliniferter sendromluydu fsh değeri çok yüksek testis boyutu küçük lh değeri çok yüksekti ayrıca inibin b değeride 5ten küçüktü senelerdir azospermle mücadele ettik tabiki doktor müsvetlileriylede
hep olmaz bu adamın çocuğu ister ayrıl istersende evlatlık al dediler.hatta bir doktor pisliği eşime dönmelerin çocuğu olur senin olmaz demiş benim eşim senelerdir tedaviden kaçtı ne desem yapmadı 9 senem evlat hasretiyle geçti..en son bundan 15 gün önce miyom için gittiğim hastanede doktor kızım boşuna ameliyat olma senin kocanın çocuğu olmaz dedi.bende eşimde sperm çıktı ve 6 tane dondurulmuş embriyom var deyince ağzı açık kaldıiyi öyleyse hamile kalınca ve bebeğin olunca buraya gel başkalarına umut olsun diye fotoğraflarınızı çekelim dedi.şükürler olsun Rabbim dualarla bebeğime bir adım daha yaklaştım inşallah bu ay da dondurulmuş tedavim gerçekleşecek ve inşallah bebişlerim göbişime konunca hekese umut olucam inanıyorum ve inşallah Rabbim nasip edecek bana evladımın olmasını darısı arkadaşının ve isteyen herkesin başına olsun inşallah.canım bu arada madem ki sende o bayanın telefon numarası var benlede irtibata geçebilir ona daha detaylı bir şekilde bilgi verebilirim Rabbim yüzünü güldürsün fazla üzülmesin doktorlar sadece işlerini yapıyorlar Rabbime tevakkül etsin sonucu hayırlı olsun inşallah
Rabbim sana inşallah senin temiz yüreğin gibi hayırlı evlatlar nasip etsin dikkatini çekiyorum evlatlar dedimcanım benim eşimde kliniferter sendromluydu fsh değeri çok yüksek testis boyutu küçük lh değeri çok yüksekti ayrıca inibin b değeride 5ten küçüktü senelerdir azospermle mücadele ettik tabiki doktor müsvetlileriylede
hep olmaz bu adamın çocuğu ister ayrıl istersende evlatlık al dediler.hatta bir doktor pisliği eşime dönmelerin çocuğu olur senin olmaz demiş benim eşim senelerdir tedaviden kaçtı ne desem yapmadı 9 senem evlat hasretiyle geçti..en son bundan 15 gün önce miyom için gittiğim hastanede doktor kızım boşuna ameliyat olma senin kocanın çocuğu olmaz dedi.bende eşimde sperm çıktı ve 6 tane dondurulmuş embriyom var deyince ağzı açık kaldıiyi öyleyse hamile kalınca ve bebeğin olunca buraya gel başkalarına umut olsun diye fotoğraflarınızı çekelim dedi.şükürler olsun Rabbim dualarla bebeğime bir adım daha yaklaştım inşallah bu ay da dondurulmuş tedavim gerçekleşecek ve inşallah bebişlerim göbişime konunca hekese umut olucam inanıyorum ve inşallah Rabbim nasip edecek bana evladımın olmasını darısı arkadaşının ve isteyen herkesin başına olsun inşallah.canım bu arada madem ki sende o bayanın telefon numarası var benlede irtibata geçebilir ona daha detaylı bir şekilde bilgi verebilirim Rabbim yüzünü güldürsün fazla üzülmesin doktorlar sadece işlerini yapıyorlar Rabbime tevakkül etsin sonucu hayırlı olsun inşallah
Allah kavuştursun canımAmin seninde geçmiş kandilin mübarek olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonra olumlu olur
Allah yardımcınız olsun,inşllh bundan sonra güzel haberler alırız canım
Sıkma canını haklısın kolay değil,yaşayan bilir,ama Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olur canım,İnşllh en yakın zamanda sizde tadrsınız o güzel duyguları
Geçmiş olsun,inşllh olumlu haberle dönersin canım
Aminnn inşallah
Sanada canımAllah daha mutlu etsin
A.s canım Allah kabul etsin dualarını inşllh emeğinin karşılığını yakın zamanda alırsın canım
Sağol Sedacım sanada
Allah korusun ikinizide inşllh kötü birşey olmaz,Rabbime emanet,stres yapma umarım normale döner canım
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun canım
Hoşgeldin aramıza darısıda size olsun inşallah
Rabbim sana inşallah senin temiz yüreğin gibi hayırlı evlatlar nasip etsin dikkatini çekiyorum evlatlar dedim
amin birtanem Allah razı olsun.evet evlatlar demişsin bencede bunca senenin acısını ancak evlatlarım çıkarır birtane beni paklamaz değilmi
Amin canım aminnn ilk saatler muhakkak zor geliyor ama zamanla alışıyor insan ve ben hala regl olmadım tabi bu arad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?