Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Dua edin elbette ancak birde ilişkiden sonra bacaklarınızı duvara dayama yöntemini deneyin.
Komik biliyorum ama bu yöntemle 1'de 1 yaptım, siz de deneyin :)
Yatakta uzanırken duvara yükseğe dayıyorsunuz bacaklarınızı.
Gülmeyin okurken :) işe yarıyor ciddiyim :)

ahh ahhh amuda kalkmadığımız kaldı tatlım bir keşke işe yarasa da biz de güzel haberler verebilsek buralardan

eşlemim sıkma o tatlı canını.Bundada vardır bi hayır inşalalhdualrım seninle sakın üzme kendini bol bol dua etcez güzel arkadaşımderdi veren rabbim sabrınıda verir merak etme

seyyanım eksiklere yardım edicektim ama daha okuyamadım listede tamamlandımı bilmiyorum bakmadım jemen çıkıcam çünkü:26:bazı sorunlar oldu eltimin 2 çocuguda bende onlarla ilgiliniyorum kusura bakma olurmu..bide midem çok kötü artık bulantılar başlıyor..onlardan vakıt buldukça uyudum hep...yine bi boşluk bulursam okumaya çalışıcam ..

sperm sayısı 3 milyon. 5 ay önce 1 milyondu. keçiboynuzu kürüyle biraz arttı... trabzonda en iyi dediler. Süleyman Güven. özele gidiyoruz ama tüpbebek tedavisini fakültede yapıyor. evet ya keşke 2 olabilseydi.. bide tutma ihtimalide %50 imiş.
hemen birden tüp dedi bende biliyordum ama insan biraz tedavi şansı verir. acaba çokmu karları var bu tüp bebek işinden??

evet haklısın aslında. yaşım 25 eşimin 29 üroloji doktoru ilaç verdi birazdaha artsın da tüpbebek şansınız daha çok olsun diye. ama kadın doğumcu içsede olur ama pek farketmez dedi. acaba doktor para iiçnmi böyle diyor diye düşündüm. ya bide eşimde çok sigara içiyor ama doktor çok önemsemedi... şöyle bi kaç ay durmayı düşünüyoruz inşallah.:44:

ah be çok aştık kuzum biz o işleri :26:

ama sen şanşlıymışşın

RABBİM bağşlasın yavrunu

Allah daha da iyi etsin canım. inşallah ya çok uğraşmayız. bakalım hayırlısı olsun...

sevil ilk tüp beby tedavin mi olacak raporlumu özelmi

malesef ümid tüccarı doktor çok

spermlerin tüp değerlerine bakıldımı morfoloji dna vb.

mesela dna hasarı olduğu zaman embriyo kalitesi düşük oluyormuş ve tuma olasılığıda düşük oluyormuş

ki biz yatırdık sene önce

tüpü olmadı

ekim ayında dnamızda hasar olduğunu öğrendik bize bugüne kadar hep olur eşinin değerlerile dendi ama dna sorunluymuş
morfoloji sorunluymuş

aydır ila. kür vb.kullanıyor eşim
sayı dahada arrtı morfoloji %4 oldu
hareketlilikte de var bişeyler
bizde tüp için görüştük doktorla
karyotip için kan aldılar
hem onun sonucunu hemde tekrar dna nın snucunu bekliyoruz

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun inşallah ve tez zamanda doğal yollardan göndersin bebişini

ve bizlerede göndersin bu topikteki tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkese inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli

şu an ezan okunuyor fırsatı kaçırmayım dedim

amin canım. bu yazdıklarınız hep moral oluyor benim için.
sperm ve kan testi yapıldı morfoloji hareket 0 yazıyor. dna bakmadı sanırım. özele gittik ama fakültede yapcaz tüpü. sigorta durumumuz uygunsa rapor çıkarcaz inşallah.
ne güzel artmış sonuçlarınız.
keçiboynuzu kürümü kullandınız? benim eşimde içti ama düzenli içmedi gıcık sigarayıda azaltmıyor.sonuç olarak sadece sayımız 1 milyonken 3 milyon oldu. hareket %20 iken o oldu... benim kadar mücadele etmiyorki bişeyler bekliyor işte..

aminnn Rabbim sana da tüm isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah...

arkadaşlar ben bu hafta dualarımı okuyamıcam kanamam var banyo yapamıyorum abdest alamıyorum oturamıyorum sürekli yatıyorum ağrımda var..bugün kontrole gittik bebeğimde yaşamıyo galiba 6+6 haftalık olmuş kese çok güzel görünüyo ama kalp atışı duyulmadı 1 hafta daha beklicez yine duyulmazsa...ben belki haftayada okuyamayabilirim okuyamazsam listeden çıkartırsınız kendimi toparlayınca tekrar katılırım inş.

Çok yumurta bekar için evlenmeye, evli kimseler için çocuğa;

seyyan dün sen topikteydin ben o yazıyı yazdıgımda geri hemen çıkmışsın
tatlım bekledim seni ama sen çıkmış gözüküyodun bende çıktım.naptın bidaha test yaptınmı bak rüyada görmüşsün inş güzel haberi verirsin
güzelim yazdığına gülmedimde bunu burda yıllardır uğraşan ,denemediği şey kalmayan insanlara söylemen biraz tuhaf oldu.bizler öle birde bir olanlardan değiliz ne yazıkki şükret ki ne kadar şanslısın.Allah herşeyi gönlüne göre versin.

canım inşallah i hafta sonra sevinçle gelir topiğe ve seviniriz hep beraber.dualarımız seninle

canım nasılsın daha iyimisin.yeniden ameliyat olabileceğini yazmışsın.noldu canım merak ettim.

selam arkadaslar..nasilsiniz??coktandir gelemedim varmi guzel haberler??bahar cnm insallah bebeyin buyurde sana sikica tutunur...seyyan,muhat,ssonmez,rayyan,antisosial ,anitkdeniz kizlar hatirlamayamdigim herkez insallah herkez iyidir...insallah guzel haberler verirsiniz eslemliva aslanim sen nasilsin bebek varmi bebek????hepiniz opuldunuz

canım nasılsın daha iyimisin.yeniden ameliyat olabileceğini yazmışsın.noldu canım merak ettim.

daha iyiim cnm sukurler olsun,evet bi ameliyat daha olucam tupumu alicaklar..sali gunu randevu var ne zaman olur bilmiyorum daha sen nasilsin cnm...dualar nasil gidiyor uzun zamandir okuyamadim gaflata kapildim Rabbim beni affetsin..ama yine okuycam insallah su an musait deyilim ama en yakin zamanda donucem sahalara insallah

canım çok geçmiş olsun ya.keşki elimden bişi gelse ,yanında olabilsem.ama bunuda atlatıcaksın hayırlısıyla.tek tüpünü mü alıcaklar canım.dualara gelince meryem suresine geçtik.ama 2 hafta oldu hala 38 eksik ver.sen bak kendine canım sonra iyi hissttiğinde devam edersin.

Alla razi olsun gulum benim bana en buyuk destek zaten sizsiniz..cok yoruldum buaralar araba dersi trafik ise basladim ameliyatlar agrilar maddi sikinti hepsi cok yordu beni Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..tek tupumu alicaklar tikali olani,bi ameliyat daha hayorlisi bakalim insallah

canım Allah senden de razı olsun.maddi durum elbette yoruyor insanı çok iyi bilirim.bu uğurda giden paraları da bilirim.ama olsun napalım sen onu takma paraya çözüm bulunur.önemli olan önce senin gönül ve beden sağlığın.seni rahatlatırmı bilmem ama bende 12 yıllık evliliğimde tam 10 kez narkoz aldı .3 ameliyat ve tedaviler.napalım bizim sınavımız da bu.hep aynı şeyi yazıyoruz ama öyle.benimde tek tüp iptal.tıkalı yani napalım.daha kötüsünden korusun Rabbim.senide tez zamanda sağlığına ve sonrada bebeğine kavuştursun.dualrımda ,yüreğimde seninle.ameliyat tarihini bizede bildirde dua edelim o gün canım.sonrada al ehliyetini,bol bol gez.araba kullanmak terapi gibi.moralini yüksek tutmaya ve ümitini yeşertmeye devam et tamammı canım.pes etmek yok.seni seviyorum arkadaşım.....herşey gönlünce ve.tüm güzellikler seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…