evet canım banada en az 3 gebelik kaybı olması gerekiyor dediler yoksa sgk karşılamıyormuş zaten hamile kalmak için tüp yaptırıyoruz 3 tane tüp denemesi 18.000TL insaf yahu o da hepsi tutarsa.Bende kendi imkanlarımla yaptırdım 500tl falan iyiki de yaptırmışım yoksa es kaza hamile kalsam düşecekmiş.Canım birde kan sulandırıcı iğnenin tanesi 10TL benim kullandığım doz öyleydi en azından doğuma kadar yaklaşık 270 iğne kullansan 2700TL yapıyor ve ne yazık ki tekrarlayan düşüğün yoksa bu iğneler için raporda çıkmayabilirmiş sağlık ocağı öyle dedi..Şu şartlarda doğurgan olmamanın bedeli çok ağır ...
selamun aleykum kizlar nasilsiniz?
sende daha net bilgiler varmış canımcım asıl ben pardonben kızların daha çok kafasını karıştırdım herhal:26:
aleyküm selam canım hoş geldin..iyileşmişsin çok sevindim.kornişon prenses nasıl?
öyle canım ya en azından o umudumuz var :)
1 günlük hamişlik yaşadım, eşimde ben de çok mutluyduk:)
rabbim nasip etsin hayırlısıyla.
sinir ediyorlar insanı yaa kendimiz hamile kalabilsek sorun yok zaten ortada benim tüp yapacağım dr. önermişti canım ama 2ay bekle ondan sonra yaptır demişti. Valla hepsi ağır maliyet zaten şu ilaçlardı düşüktü bayağı zorladı bizi bi de o çıkarsa yandık yani.
Yalnız benim dr. coraspin içirdi bana geçen ay bilün nü pıhtılaşma varsa düşüğü engellesin diye ama o da etkilemiyor mu tutunmasını anlamadım gitti
acaba coraspin de mi içsemsinir ediyorlar insanı yaa kendimiz hamile kalabilsek sorun yok zaten ortada benim tüp yapacağım dr. önermişti canım ama 2ay bekle ondan sonra yaptır demişti. Valla hepsi ağır maliyet zaten şu ilaçlardı düşüktü bayağı zorladı bizi bi de o çıkarsa yandık yani.
Yalnız benim dr. coraspin içirdi bana geçen ay bilün nü pıhtılaşma varsa düşüğü engellesin diye ama o da etkilemiyor mu tutunmasını anlamadım gitti
canım yani farklı mı bu ikisi.
nette yadım ikisi birlikte çıktı ben de aynışey sandım.
2 ya da 3 düşük mü!!!!!!!!!!
olduuuuu anammmmmmm
özelde 2009 da 600 tl ye yapılmış bu testler acaba şimdine kadardır??
inşaallah canım ya herkes anne olsun :)9 ay 10gun yasayacaksin insallah o guzel duyguyu Rabbimin izniylede hepiniz hepimiz yasayacagiz sonrada ne gunlerdi diye konusacagiz keske yakin olabilsekte goz gore gore yasasak bana gurbetlik bu sene cok zor geldi muhatim donemedim memleketimden aglaya aglaya geldim
Bende etkiliyor diye biliyordum bir eyice sordum o yüzden canım son tüpte bende kullandım coraspin kar/zarar ilişkisi açısından kullanmamız daha faydalıymış gönül rahatlığı ile kullandım sende kullan kuzum ama kanama olduğundan hemen kesmek gerekiyormuş ilacı...Bence en azında şu ilaçlar konusunda ilgili bakanlığın birşeyler yapması lazım yeter artık yaaa...ahanda sosyal mesaj verdim
yok canım özellikle burada değilim :)beşiktaş genetix de eylül ayında yaptırdım canım 500TL ama sen bursadaydın değilmi orada da bu işlemin makinası olan bir yerde yaptır özel laboratuarlar en 200TL fark alıyor..oldukça pahalı bir makinaymış o yüzden her hastanede bulunmuyor
o zaman ben devam edem coraspine ne olur ne olmaz çünkü şu anda ne olduğunu bilmiyoruz durumun bakalım inşallah faydasını görürüz var ya iki lafın arasında sosyal msjı da verdin ya helal olsun sanaBende etkiliyor diye biliyordum bir eyice sordum o yüzden canım son tüpte bende kullandım coraspin kar/zarar ilişkisi açısından kullanmamız daha faydalıymış gönül rahatlığı ile kullandım sende kullan kuzum ama kanama olduğundan hemen kesmek gerekiyormuş ilacı...Bence en azında şu ilaçlar konusunda ilgili bakanlığın birşeyler yapması lazım yeter artık yaaa...ahanda sosyal mesaj verdim
sivilceni sıktığında veya elin kesildiğinde foşur foşur kan akmasını göze alıyorsan kullan şekercimmmmmacaba coraspin de mi içsem
sivilcem çıkmazki benim :)o zaman ben devam edem coraspine ne olur ne olmaz çünkü şu anda ne olduğunu bilmiyoruz durumun bakalım inşallah faydasını görürüz var ya iki lafın arasında sosyal msjı da verdin ya helal olsun sana
gerçekten bi çözüm bulmalılar geçen ay 3iğne oldum her birine 50şer tl bayıldım valla bu arada benim kasıklarımda batmalarım devam ediyor ısrarla acaba diyorum ilaçlar bu ay da mı etki ediyor?
benim coraspin kullandığım halde ilk 2gün yoğun geldi ancak 3.günün ortasında kesildi kahveye döndü nedense canımcım
sivilceni sıktığında veya elin kesildiğinde foşur foşur kan akmasını göze alıyorsan kullan şekercimmmmm
benden bi kan aldılar gören atar damarım patladı zanneder
kıyamam canımmmmm geçecek hepsi bitecek Allahımın izniyleee hamişlik çok duygusal yapmış krezantemimiziii9 ay 10gun yasayacaksin insallah o guzel duyguyu Rabbimin izniylede hepiniz hepimiz yasayacagiz sonrada ne gunlerdi diye konusacagiz keske yakin olabilsekte goz gore gore yasasak bana gurbetlik bu sene cok zor geldi muhatim donemedim memleketimden aglaya aglaya geldim
kuzum bir de trombofili paneli testi diye soruştur devlette 3aydan evvel çıkmıyor o da düşüğün olmadan yapmıyoryok canım özellikle burada değilim :)
burdaki özeller yapmıyormuşbu testleri benim devlete ya da Ankaraya gitmem gerikir o zaman.
sivilcem çıkmazki benim :)
damarı da göze alcam artık napim:)
acaba 2 günde 1 mi kullansam :)
hayırlı günler kızlar
3 ay çokmuş yaww:)kıyamam canımmmmm geçecek hepsi bitecek Allahımın izniyleee hamişlik çok duygusal yapmış krezantemimiziii
kuzum bir de trombofili paneli testi diye soruştur devlette 3aydan evvel çıkmıyor o da düşüğün olmadan yapmıyor
hosbulduk canim Allah iyiligini versin kornison prensesmi hic gulecegim yoktu iyi cok sukur oda icerde kivrilip duruyor teyzesi tembel cok bazen durtuyorum hareket etmeyince
patronun burcunu mu öğrendin kız :)kızlar işyerinde akrep çıktı yaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?