canım inşaallah moralin ve hayatın iyidir.selam arkadaşlar
uzun suredir yoktum, ani bir kararla memlekete gittim, koyde tel. zor çekiyor, nete giremedim, yeni döndum ama uzun sure yine giremeyecegim, taşinacağim, birkaç hafta daha giremem, dua listesi ne durumda bakamadim, beni listeden çikarabilirsiniz, hakkinizi helal edin lütfen, benden yana helal olsun, arada yine bakarim ama sürekli değil, Allaha emanet olun.
canım sen iyi ol da toparlayınca ve işlerini bitirince dönersin yine aramızaaaa Allaha emanet ollllselam arkadaşlar
uzun suredir yoktum, ani bir kararla memlekete gittim, koyde tel. zor çekiyor, nete giremedim, yeni döndum ama uzun sure yine giremeyecegim, taşinacağim, birkaç hafta daha giremem, dua listesi ne durumda bakamadim, beni listeden çikarabilirsiniz, hakkinizi helal edin lütfen, benden yana helal olsun, arada yine bakarim ama sürekli değil, Allaha emanet olun.
hadi yaa iyiymiş maaşallah subhanallahhhhaminnn inşaallah canım:)
geçen ay hiç keçi boynuzu da kullanmadık :)
sen düşün artık :)
canım sen iyi ol da toparlayınca ve işlerini bitirince dönersin yine aramızaaaa Allaha emanet ollll
hadi yaa iyiymiş maaşallah subhanallahhhh
hemen yapmalıyımmmmmmm hiç kaçarı yok yandı kociş yandııı ki ne yandı
canım valla sen de bi dene. eger sizde de aynı işe yararsa burda paylaşalım :)
canım 10 dk geçsin atayım :)muhat bende istiyorum bende bende .......
canım 10 dk geçsin atayım :)
ya da benim asbeye attıgım mesajı asbe sana yollasın
hadi çabuk ikinzden birinz gönderiverin gariiii boş durmayalım bizde....:)))
hanımlar müsadenizle ben çıkıyorum.
kardeşim geldi yazılıya çalıştırmam gerek.
umarım işinize yarar mucuuuukkkk aeo
Kolay gelsin tatlım kardeşinin sınavı iyi geçer inşallahhhhhh aeo
tatlım 5dk sonra ancak özel msj sınırlaması biliyorsun kiiiibanadaaa gönderrinn canımmm yaww denemediğimiz bir yöntemse vesilemiz olur belkimm
asbe yazdım ben canım cezerye diye.....:)) tarifi nette var bisküvili falanda yapılıyo farklu farklı..... tavşanların neden çok doğurduğunu anladım......
muhat müsadenle yazıyorum el yapımı cezerye kızlar bol fındık fıstıklı.....havuçu ve suyunu yeyip içmeyenlere pasta yerine tatlı yerine ..... kakalayalım kocalara çaktırmadan:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?