Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhat müsadenle yazıyorum el yapımı cezerye kızlar bol fındık fıstıklı.....havuçu ve suyunu yeyip içmeyenlere pasta yerine tatlı yerine ..... kakalayalım kocalara çaktırmadan:)))))
kızlar püskevit de var unutmuşum onu
sakın küçük havuçlardan yapmayın

arkadaşlar başka bir topikten bir arkadaşım var eşi daha önce 2 defa kanseri yenmiş ve şu anda tekrar etme durumu söz konusuymuş.yarın doktor randevusu var ve onun için 4444 tefiricye .ya şafi.yasin.ve fetih suresi başlatıldı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

canım tefriciye okuyorsa arkadaşın eksiği var mı?

canım 100 tane 1 saate biter :)
sağaol canım ALLAH kabul etsin .bu arada geçmişi okuyamadım malum psikopata bağladım son günlerde
sanırım bebişin tutunmadı olsun sonradan düşmesindense önceden düşmesi daha iyi sağlıklı değilse tutunamamıştır diye düşün
ama icraat varsa bebişin gelmesi yakındır çalışmalara devam dualarımızla arkandayız unutma

evet canım tez gitti. ama 1 günlük de olsa hamişlik yaşadım :)

evet canım tez gitti. ama 1 günlük de olsa hamişlik yaşadım :)
kısmet işte artık birlikte hamiş oluruz sabahtan akşama kadar telde bebişlerimizi konuşuruz bu ay çok çalış
benimde frizbabylerim tutunursa çifte mutluluk yaşarız

kısmet işte artık birlikte hamiş oluruz sabahtan akşama kadar telde bebişlerimizi konuşuruz bu ay çok çalış
benimde frizbabylerim tutunursa çifte mutluluk yaşarız
frizbaby mi :):):):)
ayyyyy yerim o friz baby lerini ben :):):):
tüm topik tek tek doğursa keşke :)
düşünsene her gün birimiz doma gidiyo :)

frizbaby mi :):):):)
ayyyyy yerim o friz baby lerini ben :):):):
tüm topik tek tek doğursa keşke :)
düşünsene her gün birimiz doma gidiyo :)

evet ben onlara frizbaby diyorum ye teyzesi ye bende seninkileri yiycem
inşallah canım o güzlerde gelecek ama pek bir sessiz şimdiki hamişler biz bir hamiş olalım topiği inleticez

evet ben onlara frizbaby diyorum ye teyzesi ye bende seninkileri yiycem
inşallah canım o güzlerde gelecek ama pek bir sessiz şimdiki hamişler biz bir hamiş olalım topiği inleticez
hiç işte :)
gerçi sibelde hamile ama hala ses yok :)
kız yazsana biraz :)
benim bebğim havuç kafa olacak :)

senden bişey rica etcem miyomla nasıl savaştığını onu nasıl yendiğini bi özet geçebilrsin okusam bi ... bi yakınım için....

hiç işte :)
gerçi sibelde hamile ama hala ses yok :)
kız yazsana biraz :)
benim bebğim havuç kafa olacak :)
yani pek suskunlar ne biçimler bunlar ya
yada biz deliyiz ne dersin
havuç kafa olur kesin tam ben yazacaktımda ayıp olmasn diye yazmadım

senden bişey rica etcem miyomla nasıl savaştığını onu nasıl yendiğini bi özet geçebilrsin okusam bi ... bi yakınım için....
kızzzzzzzz miyom ne oldu sahi geçmiş okumadım hiç 2 haftadır bakmadım:)
yani pek suskunlar ne biçimler bunlar ya
yada biz deliyiz ne dersin
havuç kafa olur kesin tam ben yazacaktımda ayıp olmasn diye yazmadım
yok canım ne ayıbı olacak.
bu ay işe yaradı ama tutunamadı
inşaalah bu ay tutunması nasip olur :)
benim kızımın saçları kıvırcık olacak teyzesi :)

aleyküm selam tatlım.hemen yazayım aklımda olanları.önce soğan kürünü uyguladım sabah akşam .2.kür olarak 250gr kırmızı çekirdekli kuruüzümü 1,5 litre suda 4 dakika kaynattım sonra içine 20gr kınakına ekledim 1 dakika daha kaynattım bu kürüde sabah akşam ılık içtim 20 gün kullandım.birde sıcak su torbasıyla gezdim çünkü miyom sıcağı hiç sevmezmişböylelikle miyomum küçüldü darısı arkadaşının başına olsun

canım miyoma ne oldu, gitti mi,
tedavin ne oldu ayyy hadi anşlat :)

miyomu çöpe attım kız ne olsun davetsiz misafiri kovdum bebişimi bekliyorum
şekerim havuçlar bitmeden yola devam et
birde eczaneden zincoc al eşin günde 2 kere içsin unutma sakın
inşallah tutunacak canım demek kıvırcık olacak akdeniz kıvırcığı gibi kızılmı olcak yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…