3 ayyyyyyyyylık mıııı :)Aminnn canım hepimizin inşaallah hayırlısıyla nasip etsin Rabbim
Canım geçen hafta Çarşamba gitmiştim ya,acilden kan testi oluyodu geçen sene ona güvenerek gittim.Kabul etmediler...Bizde randevu aldık,ayın 31ine verdiler,oda Cuma oluyo sanırım....
En alt komşum hamile,oda cinsiyet öğrenmeye gidecekmiş ogün...Biraz ondan çekiniyorum karşılaşırız vs diye,ama ona önceden adetimin geciktiğini adet söktürücü yazdırmak istediğimi söylemiştim...Oda hamilesindir belki dedi bende yokya bir aydır yokum öyle bi ihtimal yok dedim,ağzına laf vermemek için...Ama hamileysem(inşaallah) 3 aylıktır heralde hihii Hayali bile güzel yaa
seyyanın numarası var mı sen de sen çağrı atsan :)Ay anladım Muhatcım,keşke kulakları çınlasada gelse Seyyanımız
3 ayyyyyyyyylık mıııı :)
bahara yetişcen desene:)
bak değilsen de moral bozma olur mu,
yolmayalım sonra seni :)
seyyanın numarası var mı sen de sen çağrı atsan :)
ben çağrı atınca bişi demiyordu canım bişi olmaz sanırım msj dan da :)Canım hesaplarıma göre öyle oluyo,en son adetin ilk gününden hesaplanıyomuş gebelik,benimde en son 19 Şubatta başlamıştı2 hafta sürdükten sonra,oturma kanamam geldi,sonrada yok bişey...Kendimi gaza getirmek istemiyorum ama mide bulantıları öyle çokki,hayırlısı inşaallah...Tamam bozmamaya çalışırım
Canım numarası yok,sen özelden at bana noyu ben mesaj atarım Seyyana,ay bu saatte bişe demez ama dimi kocası
Seyyannn hoşgeldin canımmm
Mutfağa kadar gittiydim
Nasılsın,görüşemedik ne zamandırBen bugün iyiyim elhamdülillah,herşey yolunda
hayırlı geeler kızlar
hoşbulduk canısı bende iyiyim çok şükür.sende iyi ol tabi.iyi olmaman için bi sebep yok.evet bir sınavdayız.zor,yorucu ama üstesinden gelicez.test günün 31 indeydi dimi.sakın stres yapma.varsa kutlarız yoksada yola devam tamammı canım.nolur üzülme...
elh.kızlar iyiyim.... sabah boya yapmayı düşünüyoruz odayı da acaba ertelesemmi b haftadır erteliyorum canım istemiyo
elh.kızlar iyiyim.... sabah boya yapmayı düşünüyoruz odayı da acaba ertelesemmi b haftadır erteliyorum canım istemiyo
yine hangi topikte kime laf yetiştiriyon gelsene buraya
Evet canım nasipse Cuma günü,mübarek gün.Hayırlısı artık canım...Her iki duyguda var içimde,her ikisine de hazırlıklı olsamda malum bi taraf daha ağır basıyoİnşaallah kendimi üzmemek için elimden geleni yapıcam canım,çok heyecanlıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?