Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

3 ayyyyyyyyylık mıııı :)
bahara yetişcen desene:)
bak değilsen de moral bozma olur mu,
yolmayalım sonra seni :)
Ay anladım Muhatcım,keşke kulakları çınlasada gelse Seyyanımız
seyyanın numarası var mı sen de sen çağrı atsan :)

3 ayyyyyyyyylık mıııı :)
bahara yetişcen desene:)
bak değilsen de moral bozma olur mu,
yolmayalım sonra seni :)

seyyanın numarası var mı sen de sen çağrı atsan :)

Canım hesaplarıma göre öyle oluyo,en son adetin ilk gününden hesaplanıyomuş gebelik,benimde en son 19 Şubatta başlamıştı 2 hafta sürdükten sonra,oturma kanamam geldi,sonrada yok bişey...Kendimi gaza getirmek istemiyorum ama mide bulantıları öyle çokki,hayırlısı inşaallah...Tamam bozmamaya çalışırım

Canım numarası yok,sen özelden at bana noyu ben mesaj atarım Seyyana,ay bu saatte bişe demez ama dimi kocası

ben çağrı atınca bişi demiyordu canım bişi olmaz sanırım msj dan da :)

ya kulaklarımda çınlamadı hayret.ama siz burda olursunuz da gelmemmi.kocişte bişey demedi merak etmeyin.eeeeeeeeeee nasılsınız bakalım.moraller nasıl.

Seyyannn hoşgeldin canımmm

Mutfağa kadar gittiydim

Nasılsın,görüşemedik ne zamandır Ben bugün iyiyim elhamdülillah,herşey yolunda

Seyyannn hoşgeldin canımmm

Mutfağa kadar gittiydim

Nasılsın,görüşemedik ne zamandır Ben bugün iyiyim elhamdülillah,herşey yolunda

hoşbulduk canısı bende iyiyim çok şükür.sende iyi ol tabi.iyi olmaman için bi sebep yok.evet bir sınavdayız.zor,yorucu ama üstesinden gelicez.test günün 31 indeydi dimi.sakın stres yapma.varsa kutlarız yoksada yola devam tamammı canım.nolur üzülme...

elh.kızlar iyiyim.... sabah boya yapmayı düşünüyoruz odayı da acaba ertelesemmi b haftadır erteliyorum canım istemiyo

yine hangi topikte kime laf yetiştiriyon gelsene buraya

Evet canım nasipse Cuma günü,mübarek gün.Hayırlısı artık canım...Her iki duyguda var içimde,her ikisine de hazırlıklı olsamda malum bi taraf daha ağır basıyo İnşaallah kendimi üzmemek için elimden geleni yapıcam canım,çok heyecanlıyım ama

eslem sen nasılsın... nasıl gidiyo ysin Ş.
okuyor musunz kızlar biz çiçek aldık saksıda gül, zambak bide difenbahya diye bi çiçek.... hiç ilgilenmezdim sevmezdim ama şimdi seviyorum kerataları... zambaklarda pek güzel açtı

elh.kızlar iyiyim.... sabah boya yapmayı düşünüyoruz odayı da acaba ertelesemmi b haftadır erteliyorum canım istemiyo

ayyyyyyyyy boya lafını duymak istemiyorumbendede badana vardı.bugün işim daha yeni bitti.benim bütün ev badana olduda.tertemiz oldum sizi bekliyorum haydin geliiiiiiiiiiiiiiin

Allah iyilik versin canım...İyi hissediyosan yap,bizimde yapılcak kaldı öyle :18:

yine hangi topikte kime laf yetiştiriyon gelsene buraya

Canım Muhat online gözükmüyo,mesaj attım onada

biliormusunz muhatla benzer şeylei yaşadık ama ben doktora gitmediğim için anlayamadım.... galiba bende muhat gibi kısacık bi hamişlik yaşadım çünki hiç kistim vs yok elh....

mübarek aylardayız dediğin gibi cumada mübarek gün hadi hayırlısı bakalım.olursa 3 aylık yazmışsın.inşaallah canım.dualrım seninle.ama herşeye hazırlıklı olmalısın tamammı.üzülmeni hiç istemem.güzel haberi alırsan bizede hemencik mesaj atıyosun he bak

halı yıkayacaz bide eşimle kendim yıkayacam bu sene bakalım inşaallah beni çıldırtmaz eşim... olmadı daha deyince oldu oldu deyip kolaya kaçmaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…