eslem sen nasılsın... nasıl gidiyo ysin Ş.
okuyor musunz kızlar biz çiçek aldık saksıda gül, zambak bide difenbahya diye bi çiçek.... hiç ilgilenmezdim sevmezdim ama şimdi seviyorum kerataları... zambaklarda pek güzel açtı
biliormusunz muhatla benzer şeylei yaşadık ama ben doktora gitmediğim için anlayamadım.... galiba bende muhat gibi kısacık bi hamişlik yaşadım çünki hiç kistim vs yok elh....
cızlarrrrrrrrrrr geldim.
kays ve seyyan hoşgeldiniz:)
biliormusunz muhatla benzer şeylei yaşadık ama ben doktora gitmediğim için anlayamadım.... galiba bende muhat gibi kısacık bi hamişlik yaşadım çünki hiç kistim vs yok elh....
mübarek aylardayız dediğin gibi cumada mübarek gün hadi hayırlısı bakalım.olursa 3 aylık yazmışsın.inşaallah canım.dualrım seninle.ama herşeye hazırlıklı olmalısın tamammı.üzülmeni hiç istemem.güzel haberi alırsan bizede hemencik mesaj atıyosun he bak
halı yıkayacaz bide eşimle kendim yıkayacam bu sene bakalım inşaallah beni çıldırtmaz eşim... olmadı daha deyince oldu oldu deyip kolaya kaçmaz:)))
kocam vını çekti onla ilğilenmiyorum diye de :)hoşbulduk ta sen nereye kayboldun öle kaşla göz arası.
ayy çok güzelmiş:)hisar evet çok güzel bi hastane ama pahalı yaaa.... indirim oranı ne .....biliyormusn.... kızlar bu da benm zambaklarım gibi aynısı bunu neten aldım amaEki Görüntüle 722379 Eki Görüntüle 722379
hisar evet çok güzel bi hastane ama pahalı yaaa.... indirim oranı ne .....biliyormusn.... kızlar bu da benm zambaklarım gibi aynısı bunu neten aldım amaEki Görüntüle 722379 Eki Görüntüle 722379
kays soğan suyunu akşamları içsem olur muyok canm başlamadık bizde ben müsait olunca başlayacaz bide manen hazırlamak istiyorum kendimi inşaallah... rabbim içimi dışımı temizlesin....
kocam vını çekti onla ilğilenmiyorum diye de :)
ayy çok güzelmiş:)
sahi kızlar sizin çiçekler çıktı mı ?
yok canm başlamadık bizde ben müsait olunca başlayacaz bide manen hazırlamak istiyorum kendimi inşaallah... rabbim içimi dışımı temizlesin....
bizim yarışma sonucu noldu.1.kim.hatim ne zaman okunacak.ne zaman başlıcaz.sen ne zaman söylücen.ne zaman kura çekçez.
kays soğan suyunu akşamları içsem olur mu
Bu aylar tamda vakti canım,amin Rabbim gönlünüze göre versin
Canım birincimiz Ema
Sen,ben,Muhat,Kays,Ecrin007,Ecrin23,Nekadarzor hatim yapıcaz...Kays ilk iki cüzü alıcaktı sanırım,canım kura çekmedik daha.Nasipse onuda halledelim hemende başlayalım hayırlısı ile
kız bilemdim toprak gönderirdim :)canım elim eripte ekemedim ben daha.malum badana falan.şimdi artık toprak alyım ekicem.
anaaaaaaaaaa ema mı, ben kesin kays tır demiştim :):):):Bu aylar tamda vakti canım,amin Rabbim gönlünüze göre versin
Canım birincimiz Ema
Sen,ben,Muhat,Kays,Ecrin007,Ecrin23,Nekadarzor hatim yapıcaz...Kays ilk iki cüzü alıcaktı sanırım,canım kura çekmedik daha.Nasipse onuda halledelim hemende başlayalım hayırlısı ile
eşim kokudan çok rahatsız oluyo da canım akşam olunca o uyurken yapayım demiştim :)canım sabah akşam aç karına değilmiydi o.ama herseferinde taze yapıyosun ve ılık içiyosun.prosedüre uyarak yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?