Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım elhamdülillah iyiyim artık...Başlamadık biz daha canım,siz başladınız mı?Canım ben Cuma günü kan testine gidiyorum nasipse,hamile değilsem başlıcaz Y.Şrfe...Kays biz Hisar Hastanesiyle görüştük canım,hamile değilsem ve kalamazsam bikaç aya,tüp bebek için gidicez bakalım canım nasipse

biliormusunz muhatla benzer şeylei yaşadık ama ben doktora gitmediğim için anlayamadım.... galiba bende muhat gibi kısacık bi hamişlik yaşadım çünki hiç kistim vs yok elh....

canım çok geçmiş olsun bugün muhatla telden konuştıuk bahsetti.üzüldüm.bende yaşadıydım geçen sene.11 yıldan sonra hamile kalmışım düşük olunca öğrendiydim.napalım.Rabbim bundada bir hayır murad etmiştir bizler için.yine olur sakın üzülme.çalışmalara devam

hisar evet çok güzel bi hastane ama pahalı yaaa.... indirim oranı ne .....biliyormusn.... kızlar bu da benm zambaklarım gibi aynısı bunu neten aldım ama

biliormusunz muhatla benzer şeylei yaşadık ama ben doktora gitmediğim için anlayamadım.... galiba bende muhat gibi kısacık bi hamişlik yaşadım çünki hiç kistim vs yok elh....

Canım sanada geçmiş olsun...İnşaallah öbür aya Muhatta sende hamile olursunuz

Evet canım varsa öyle oluyo Tamam kendimi şartlamıcam Allahın izniyle,hayırlısı olsun...Rabbimi gücendirmeden çıkalım bu imtihandan...

Haber vermez miyim canım,inan ne hayaller kurdum,hamileysem direk ararım hepinizi...Hayırlısı,dua edin

halı yıkayacaz bide eşimle kendim yıkayacam bu sene bakalım inşaallah beni çıldırtmaz eşim... olmadı daha deyince oldu oldu deyip kolaya kaçmaz:)))

Kaçarsa bi kova su dök canım,ne eğlenceli olur kimbilir

bizim yarışma sonucu noldu.1.kim.hatim ne zaman okunacak.ne zaman başlıcaz.sen ne zaman söylücen.ne zaman kura çekçez.

yok canm başlamadık bizde ben müsait olunca başlayacaz bide manen hazırlamak istiyorum kendimi inşaallah... rabbim içimi dışımı temizlesin....

kocam vını çekti onla ilğilenmiyorum diye de :)

ayy çok güzelmiş:)
sahi kızlar sizin çiçekler çıktı mı ?

canım elim eripte ekemedim ben daha.malum badana falan.şimdi artık toprak alyım ekicem.

yok canm başlamadık bizde ben müsait olunca başlayacaz bide manen hazırlamak istiyorum kendimi inşaallah... rabbim içimi dışımı temizlesin....

Bu aylar tamda vakti canım,amin Rabbim gönlünüze göre versin

bizim yarışma sonucu noldu.1.kim.hatim ne zaman okunacak.ne zaman başlıcaz.sen ne zaman söylücen.ne zaman kura çekçez.

Canım birincimiz Ema

Sen,ben,Muhat,Kays,Ecrin007,Ecrin23,Nekadarzor hatim yapıcaz...Kays ilk iki cüzü alıcaktı sanırım,canım kura çekmedik daha.Nasipse onuda halledelim hemende başlayalım hayırlısı ile

eslem indirim olması lazım hisarda personele öle söyleniyordu ama net bilgim yok.... öğrenirsen banada bilgi ver olur mu canım

saraçoğlu bana gönderdiği listeye öle yazmış yemeklerden önce ılık çalışıp sabah içemeyenlerde akşam ve yatarken

tamam canım biran önce başlayalım.ema yı tebrik ediyorum ama muhatıda tebrik edemeden geçemicem.o biliyor sebebini.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah bebişle.en kısa zamanda.

canım elim eripte ekemedim ben daha.malum badana falan.şimdi artık toprak alyım ekicem.
kız bilemdim toprak gönderirdim :)

anaaaaaaaaaa ema mı, ben kesin kays tır demiştim :):):):
tamam kızlar başlayalım ama ramazandan önce bitireyim ben payıma düşeni, çünkü henüz kendime hatim yapamadım hiç
canım sabah akşam aç karına değilmiydi o.ama herseferinde taze yapıyosun ve ılık içiyosun.prosedüre uyarak yap.
eşim kokudan çok rahatsız oluyo da canım akşam olunca o uyurken yapayım demiştim :)

Kays evet canım,bilerek yazmadım oyüzden daha uygun olcak

O konudaki detayları görüşmedik,eşim irtibat kurunca haber veririm ben sana

Hem öncesi ve sonrası ziyaretlerimizi de yaparız

Rabbim gerek kalmadan normal şekilde nasip etsin inşaallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…