Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam canım biran önce başlayalım.ema yı tebrik ediyorum ama muhatıda tebrik edemeden geçemicem.o biliyor sebebini.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah bebişle.en kısa zamanda.
emadan önce ben 1. oldum tabiki de

kızım soğan suyu kokmuyo ki.... neyinden rahatsız oluyo kalan yarım badağı da benimki içyo maşaalah..... erkekler çinde faydalı prostat testis için falan.....

canım yarın pazar var benim burda.toprak satılıyo.telaşeden ekemedim.soğan suyu öle kokmuyor canım bende öyle sandıydım ama koku yapmıyor.içtikten hemen sonra dişlerini fırçalarsın da kays yazmış zaten saraçoğlu akşamda olur demiş.o daha iyi bilir

tamam canım biran önce başlayalım.ema yı tebrik ediyorum ama muhatıda tebrik edemeden geçemicem.o biliyor sebebini.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah bebişle.en kısa zamanda.

Bende hepinizi tebrik ediyorum

Sorma canım benimde birikmiş cüzlerim var çok

Yarın ben ayarlayıp kura çekelim ozaman

kızım soğan suyu kokmuyo ki.... neyinden rahatsız oluyo kalan yarım badağı da benimki içyo maşaalah..... erkekler çinde faydalı prostat testis için falan.....

canlar benim eşimin burnu çok hassas.
keçi boynuzunda bile perişan oldum :)

mum çiçeği diye bi çiçek buldum netten onataktım kafayı onu alcam inşaallah.... top top çok güzel....

canlar listede 26 meryem suresi ve 8000 ihlas eksik.yardım edinde bitirelim.topikteki herkese sesleniyorum.Allah rızası için yardım edin bitirelim.ve yeni listeye geçelim

canlar listede 26 meryem suresi ve 8000 ihlas eksik.yardım edinde bitirelim.topikteki herkese sesleniyorum.Allah rızası için yardım edin bitirelim.ve yeni listeye geçelim
canım 2 gün sonrası için 5 meryem yaz bana.

ben üzülürek çıkıyorum kızlar.çooooooook yorgunum.uykum da geldi.

çarşamba müsait olacam canım o zamana kadar bitmemiş olursa alayım inş. şimdi okuyamadığım için boyaya kalkıştık zaten....

mum çiçeği diye bi çiçek buldum netten onataktım kafayı onu alcam inşaallah.... top top çok güzel....
baktım daha yeni, çok güzelmiş :)
ilk kez gördüm o çiçegi :)
tamam canım yat uyu büyü anne ol gel tamam mı :)
aeo, bize de dua et

Tamam canım bugünlük buna şükür,ne iyi oldu konuştuğumuz

Eşim nöbetçi ama bende çıkayım yavaş yavaş

Seyyancım Muhatcım Kayscım hayırlı geceler,tatlı rüyalar Rüyanızda bebeklerinizi görün,buluştuğumuz günleri görün inşaallah Öpüyom hepinizi Allaha emane olun

sizde Allaha emanet olun.öpüyorum sizi bide çok seviyorumhadi ben çıktım.muhatın dediği gibi uyuyayım anne olup geleyiiiiiiiim

Sönmez benimde aklımdaydı...Duruda aklımda kızlar Duruda giriş yapmayalı baya olmuş...İnşaallah herşey yolundadır,özledik onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…