emadan önce ben 1. oldum tabiki detamam canım biran önce başlayalım.ema yı tebrik ediyorum ama muhatıda tebrik edemeden geçemicem.o biliyor sebebini.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah bebişle.en kısa zamanda.
kız bilemdim toprak gönderirdim :)
anaaaaaaaaaa ema mı, ben kesin kays tır demiştim :):):):
tamam kızlar başlayalım ama ramazandan önce bitireyim ben payıma düşeni, çünkü henüz kendime hatim yapamadım hiç
eşim kokudan çok rahatsız oluyo da canım akşam olunca o uyurken yapayım demiştim :)
tamam canım biran önce başlayalım.ema yı tebrik ediyorum ama muhatıda tebrik edemeden geçemicem.o biliyor sebebini.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah bebişle.en kısa zamanda.
kız bilemdim toprak gönderirdim :)
anaaaaaaaaaa ema mı, ben kesin kays tır demiştim :):):):
tamam kızlar başlayalım ama ramazandan önce bitireyim ben payıma düşeni, çünkü henüz kendime hatim yapamadım hiç
eşim kokudan çok rahatsız oluyo da canım akşam olunca o uyurken yapayım demiştim :)
kızım soğan suyu kokmuyo ki.... neyinden rahatsız oluyo kalan yarım badağı da benimki içyo maşaalah..... erkekler çinde faydalı prostat testis için falan.....
canlar benim eşimin burnu çok hassas.canım yarın pazar var benim burda.toprak satılıyo.telaşeden ekemedim.soğan suyu öle kokmuyor canım bende öyle sandıydım ama koku yapmıyor.içtikten hemen sonra dişlerini fırçalarsın da kays yazmış zaten saraçoğlu akşamda olur demiş.o daha iyi bilir
canlar benim eşimin burnu çok hassas.
keçi boynuzunda bile perişan oldum :)
canım 2 gün sonrası için 5 meryem yaz bana.canlar listede 26 meryem suresi ve 8000 ihlas eksik.yardım edinde bitirelim.topikteki herkese sesleniyorum.Allah rızası için yardım edin bitirelim.ve yeni listeye geçelim
canlar listede 26 meryem suresi ve 8000 ihlas eksik.yardım edinde bitirelim.topikteki herkese sesleniyorum.Allah rızası için yardım edin bitirelim.ve yeni listeye geçelim
canım özel mesaj at tamammı.gözden kaçmasın.çarşamba müsait olacam canım o zamana kadar bitmemiş olursa alayım inş. şimdi okuyamadığım için boyaya kalkıştık zaten....
Eksikler çokmuş canım,ben okuyunca mesaj atarım sana,şimdi rakam vermiyim
baktım daha yeni, çok güzelmiş :)mum çiçeği diye bi çiçek buldum netten onataktım kafayı onu alcam inşaallah.... top top çok güzel....
tamam canım yat uyu büyü anne ol gel tamam mı :)ben üzülürek çıkıyorum kızlar.çooooooook yorgunum.uykum da geldi.
ben üzülürek çıkıyorum kızlar.çooooooook yorgunum.uykum da geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?