kızlar banada müsade hepinz aeo... banada dua edin hayırlı eceler....
ayyy ben sönzmezi soracm soracam hep unutuyorum o neelrde ne alemde...
hayde hepimize cümleden iyi geceler :)Tamam canım bugünlük buna şükür,ne iyi oldu konuştuğumuz
Eşim nöbetçi ama bende çıkayım yavaş yavaş
Seyyancım Muhatcım Kayscım hayırlı geceler,tatlı rüyalarRüyanızda bebeklerinizi görün,buluştuğumuz günleri görün inşaallah Öpüyom hepinizi Allaha emane olun
hadi bakalım hayırlısıylaaaa inşallaahhh bu ay güzel haberler alacağız senden bakalımmm
bayağı sıkı bir maratona giriyorsun deseneee kız ne yapmıştın bizde yapalım eşlerimizin sorunu aynı belki faydası olur
ay keşkeeee hiç yakın plan akrep görmemiştim onu da görmüş oldum üzerinde deneyde yapıldı ateşte kendini yakıyor mu diye ancak tutmadı hayvan yandı cayır cayır
evdeyim canım da yarın yola çıkıcaz.eşim izinli bi kaç gün.izmitte dayım var evlendiğimden beri gidemedik ona.oraya gidecez.baya yorulucam akşama kadar.uyuyabilirsem uyurum yolda artık
yok canım özellikle burada değilim :)
burdaki özeller yapmıyormuşbu testleri benim devlete ya da Ankaraya gitmem gerikir o zaman.
ay kısa ama harika bişeyyyyyyyyyyevet canım tez gitti. ama 1 günlük de olsa hamişlik yaşadım :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşaallah canım seeyan eslemliva , asbelove piedra a.sena,kays...................... hatırlayamadığım arkadaşlarımla peşpeşe hamiş oluruz inşaallah.
eeeeeee sıra geldi diğer topiklere
ay hadi bakalımmmm inşalşlahhhhh inşallahhh hamileyim diye gelirsin cuma günü canımmmmmCanım hesaplarıma göre öyle oluyo,en son adetin ilk gününden hesaplanıyomuş gebelik,benimde en son 19 Şubatta başlamıştı2 hafta sürdükten sonra,oturma kanamam geldi,sonrada yok bişey...Kendimi gaza getirmek istemiyorum ama mide bulantıları öyle çokki,hayırlısı inşaallah...Tamam bozmamaya çalışırım
Canım numarası yok,sen özelden at bana noyu ben mesaj atarım Seyyana,ay bu saatte bişe demez ama dimi kocası
canım şimdi baharın tefriciyelerini okuyorum bitince ihlasa yardım ederim Allahımın izniyleeee okudukça yazarım özelden sanacanlar listede 26 meryem suresi ve 8000 ihlas eksik.yardım edinde bitirelim.topikteki herkese sesleniyorum.Allah rızası için yardım edin bitirelim.ve yeni listeye geçelim
yaptılar gözümün önünde küle döndü hayvancağız tamam pek hoşlanmam o tarz canlılardan ama ne olursa olsun cannnnayy nolur bunu gerçekten yapmamış olsunlar..Nasıl yakarlar hayvanı yaamerhamet ya huu....
hereke neresi kuzu ben kırkpınar sahilini çok beğeniyorum kuzummm maşukiyeye henüz gidemesem deanamm benim şehrime geliyormuşsun kız hoşgel sefa gel kuzumDur sana ben gezilecek yerlerin listesini çıkarayım
1.Kartepe en güzel zamanlarını kaçırdın ama yine de çok güzel bir yer zirveye çıktığında bulutlara yukarıdan bakıyorsun
2 Sapanca gölü
3 Maşukiye
4 Hereke (eskisi kadar güzel değil ama)
o zaman ben devam edem coraspine ne olur ne olmaz çünkü şu anda ne olduğunu bilmiyoruz durumun bakalım inşallah faydasını görürüz var ya iki lafın arasında sosyal msjı da verdin ya helal olsun sana
gerçekten bi çözüm bulmalılar geçen ay 3iğne oldum her birine 50şer tl bayıldım valla bu arada benim kasıklarımda batmalarım devam ediyor ısrarla acaba diyorum ilaçlar bu ay da mı etki ediyor?
benim coraspin kullandığım halde ilk 2gün yoğun geldi ancak 3.günün ortasında kesildi kahveye döndü nedense canımcım
sivilceni sıktığında veya elin kesildiğinde foşur foşur kan akmasını göze alıyorsan kullan şekercimmmmm
benden bi kan aldılar gören atar damarım patladı zanneder
ay kısa ama harika bişeyyyyyyyyyy
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay hadi bakalımmmm inşalşlahhhhh inşallahhh hamileyim diye gelirsin cuma günü canımmmmm
canım şimdi baharın tefriciyelerini okuyorum bitince ihlasa yardım ederim Allahımın izniyleeee okudukça yazarım özelden sana
yaptılar gözümün önünde küle döndü hayvancağız tamam pek hoşlanmam o tarz canlılardan ama ne olursa olsun cannnn
hereke neresi kuzu ben kırkpınar sahilini çok beğeniyorum kuzummm maşukiyeye henüz gidemesem de
bitti canım dün itibariyle sağolsunlar sanmıyorum canım yaa herşey yolunda olsun da başka bir şey istemiyorum şu andaAyy nolur güzel bir supriz yapsın şu bebişler sana:13:..hala devam ediyormu canım kahvereng,i lekelenme?..Kullandığın iğnenin adı ne kuzum? Napalım be kuzum sosyal mesaj verek ki belki şu ilaçların fiyatları düşer..Niye bu kadar pahalı anlamıyorum zaten sanırım çatlatma iğnesiydi iğnelerden biri hamile kadınların idrarından damılıyormuş..bildiğin ürik asit ama dünya para
hereke daha batı da canımcım ipek halılarıyla ünlü tarihi bir ilçe malesef eski güzelliği kalmadı..maşukiye çok güzel hala ama...kartepe muhteşem...kırkpınar karamürseldemiydi kızinanki bilmiyorum ya
bitti canım dün itibariyle sağolsunlar sanmıyorum canım yaa herşey yolunda olsun da başka bir şey istemiyorum şu anda
evet canım çatlatma iğnesiydi onu oldum zaten hamile modunda dolaştım kaç gün direk hormonal olarak
fostimon canım önec yumurta gelişimi için onu yaptılar 2tane bir de pregnyl5000 vurdu çatlasınlar diye ohhhhhh bizim cepler bomboşşşşşş
bak oraya gitmedim kuzu dur bi daha ki gelişte kocişe söyleyeyim de götürsün beni sapancada canım eşimin teyzesi ordan ev almıştı da o zaman öğrenmiştik artık her gittiğimizde bir kahvaltı ederiz eşimle orda sakin merkez gibi değil
ohh miss afiyet olsun şekerim.Benim eşimin ailesi de sakarya da oturuyor sapancadan geçiyoruz giderken hep diyorum emekli olsak da buraya yerleşsek diye göl tarafı güzel ama orman tarafını seviyorum ben.Teyzeniz güzel yere yerleşmiş işini biliyor valla
çok hoşuma gidiyor canım oralar benim yaa yeşil mavi bir arada keşke fırsatımız olsa da dediğin gibi emekli olunca öyle bir yere yerleşebilsek bir de ben çok severim öyle bahçeyle uğraşayım maydanozumu biberimi ekebileyim çok isterim. İnşallah o günleri de görürüz
Bu arada biz bugün gidiyoruz aytuğ beye 15,30da randevumuz varrr
Aynen canımcım bitki yetiştirmeyi çok seviyorum.şimdilik balkonda saksılarla idare ediyoruz.Görürmüyüz ya..baksana bütün birikimi tedavilere harcıyoruz bu gidişle ev falan alamayız hele ki bahçeli bir ev hayal.
Kuzum hadi bakalım inşallah olumlu bir görüşme olur.Bişeciğiniz yok siz bebek yapmayı bilmiyonuz der inş.
benim evi görsen orman diyorlar evim içinnnnnbi de evim kuzey cephe güneş almadığı için çok güneş istemeyen bitkiler yetiştiriyorum bir de güneş alsa ne diyecekler çok merak ediyorum
aynen öyle canım olsun hayal kurmak da parayla değil ya
bakalım yorumları çok hoş değil ama gidelim onunda görüşünü alalım bakalım ne diyecek inşallah dediğin gibi olur inşallahhhh
oradan da bir ev var uygunmuş ona bakmaya gideceğiz yetişebilirsek inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Aynen canımcım bitki yetiştirmeyi çok seviyorum.şimdilik balkonda saksılarla idare ediyoruz.Görürmüyüz ya..baksana bütün birikimi tedavilere harcıyoruz bu gidişle ev falan alamayız hele ki bahçeli bir ev hayal.
Kuzum hadi bakalım inşallah olumlu bir görüşme olur.Bişeciğiniz yok siz bebek yapmayı bilmiyonuz der inş.
bende diyorum bu kız nerdeeeeeeeecanlar merhaba nasıulsınız bakem bugün pek fazla giremedim..nöbetçiydim ondan..
az sonra tatlımmm 15,30da randevumuz varrrrcanım nezaman gidiyorsun doktora..hadi hayırlısı olsun..bende aret beye gidip görüşecem..bendeki kistler için...
ben çok severim çiçekleri böyle mis gibi kokarlar insanın gözü gönlü açılır yaaabende çiçekleri seviyorum...ama bakamıyorum...sabrım ve zamanım olmuyor..evde 1 tane salon çiçeğim var...
benim evi görsen orman diyorlar evim içinnnnnbi de evim kuzey cephe güneş almadığı için çok güneş istemeyen bitkiler yetiştiriyorum bir de güneş alsa ne diyecekler çok merak ediyorum
aynen öyle canım olsun hayal kurmak da parayla değil ya
bakalım yorumları çok hoş değil ama gidelim onunda görüşünü alalım bakalım ne diyecek inşallah dediğin gibi olur inşallahhhh
oradan da bir ev var uygunmuş ona bakmaya gideceğiz yetişebilirsek inşallah hayırlısı olur hakkımızda
kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun dualarınıza ihtiyacım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?