Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar banada müsade hepinz aeo... banada dua edin hayırlı eceler....

ayyy ben sönzmezi soracm soracam hep unutuyorum o neelrde ne alemde...

hayde hepimize cümleden iyi geceler :)
yarın çooooook güzel bi gün olacakkkkkkk hissediyorummmmmmmm
yarın suratınız asık gelmeyin parçalarım haaaaaaaa
ssönmez hocam yazılılarla karneyle uğraşıyordur, bu dönem yogun oluyor.
inşaallah kendini çok yormuyordur.
aeo muccuk

ayy nolur bunu gerçekten yapmamış olsunlar..Nasıl yakarlar hayvanı yaa merhamet ya huu....

evdeyim canım da yarın yola çıkıcaz.eşim izinli bi kaç gün.izmitte dayım var evlendiğimden beri gidemedik ona.oraya gidecez.baya yorulucam akşama kadar.uyuyabilirsem uyurum yolda artık

anamm benim şehrime geliyormuşsun kız hoşgel sefa gel kuzum Dur sana ben gezilecek yerlerin listesini çıkarayım

1.Kartepe en güzel zamanlarını kaçırdın ama yine de çok güzel bir yer zirveye çıktığında bulutlara yukarıdan bakıyorsun
2 Sapanca gölü
3 Maşukiye
4 Hereke (eskisi kadar güzel değil ama)

yok canım özellikle burada değilim :)
burdaki özeller yapmıyormuşbu testleri benim devlete ya da Ankaraya gitmem gerikir o zaman.

Allah kolaylık versin canım epey bi uğraştırıyorlar biran önce randevunu al bari sonuçlar zaten çok geç çıkıyor İnşallah tertemiz çıkar...

bu haftaki dualarımı tamamladım.Bişey sorcam ya ihlas okurken her seferinde besmele çekmek gerekiyormu yoksa başlarken 1 kere çekmek yeterli mi bilgin varmı?

evet canım tez gitti. ama 1 günlük de olsa hamişlik yaşadım :)
ay kısa ama harika bişeyyyyyyyyyy

inşaallah canım seeyan eslemliva , asbelove piedra a.sena,kays...................... hatırlayamadığım arkadaşlarımla peşpeşe hamiş oluruz inşaallah.
eeeeeee sıra geldi diğer topiklere
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay hadi bakalımmmm inşalşlahhhhh inşallahhh hamileyim diye gelirsin cuma günü canımmmmm
canlar listede 26 meryem suresi ve 8000 ihlas eksik.yardım edinde bitirelim.topikteki herkese sesleniyorum.Allah rızası için yardım edin bitirelim.ve yeni listeye geçelim
canım şimdi baharın tefriciyelerini okuyorum bitince ihlasa yardım ederim Allahımın izniyleeee okudukça yazarım özelden sana
ayy nolur bunu gerçekten yapmamış olsunlar..Nasıl yakarlar hayvanı yaa merhamet ya huu....
yaptılar gözümün önünde küle döndü hayvancağız tamam pek hoşlanmam o tarz canlılardan ama ne olursa olsun cannnn
hereke neresi kuzu ben kırkpınar sahilini çok beğeniyorum kuzummm maşukiyeye henüz gidemesem de

Ayy nolur güzel bir supriz yapsın şu bebişler sana:13:..hala devam ediyormu canım kahvereng,i lekelenme?..Kullandığın iğnenin adı ne kuzum? Napalım be kuzum sosyal mesaj verek ki belki şu ilaçların fiyatları düşer..Niye bu kadar pahalı anlamıyorum zaten sanırım çatlatma iğnesiydi iğnelerden biri hamile kadınların idrarından damılıyormuş..bildiğin ürik asit ama dünya para

hereke daha batı da canımcım ipek halılarıyla ünlü tarihi bir ilçe malesef eski güzelliği kalmadı..maşukiye çok güzel hala ama...kartepe muhteşem...kırkpınar karamürseldemiydi kız inanki bilmiyorum ya

bitti canım dün itibariyle sağolsunlar sanmıyorum canım yaa herşey yolunda olsun da başka bir şey istemiyorum şu anda
evet canım çatlatma iğnesiydi onu oldum zaten hamile modunda dolaştım kaç gün direk hormonal olarak
fostimon canım önec yumurta gelişimi için onu yaptılar 2tane bir de pregnyl5000 vurdu çatlasınlar diye ohhhhhh bizim cepler bomboşşşşşş

bak oraya gitmedim kuzu dur bi daha ki gelişte kocişe söyleyeyim de götürsün beni sapancada canım eşimin teyzesi ordan ev almıştı da o zaman öğrenmiştik artık her gittiğimizde bir kahvaltı ederiz eşimle orda sakin merkez gibi değil

ohh miss afiyet olsun şekerim.Benim eşimin ailesi de sakarya da oturuyor sapancadan geçiyoruz giderken hep diyorum emekli olsak da buraya yerleşsek diye göl tarafı güzel ama orman tarafını seviyorum ben.Teyzeniz güzel yere yerleşmiş işini biliyor valla

çok hoşuma gidiyor canım oralar benim yaa yeşil mavi bir arada keşke fırsatımız olsa da dediğin gibi emekli olunca öyle bir yere yerleşebilsek bir de ben çok severim öyle bahçeyle uğraşayım maydanozumu biberimi ekebileyim çok isterim. İnşallah o günleri de görürüz
Bu arada biz bugün gidiyoruz aytuğ beye 15,30da randevumuz varrr

Aynen canımcım bitki yetiştirmeyi çok seviyorum.şimdilik balkonda saksılarla idare ediyoruz.Görürmüyüz ya..baksana bütün birikimi tedavilere harcıyoruz bu gidişle ev falan alamayız hele ki bahçeli bir ev hayal.

Kuzum hadi bakalım inşallah olumlu bir görüşme olur.Bişeciğiniz yok siz bebek yapmayı bilmiyonuz der inş.

benim evi görsen orman diyorlar evim içinnnnn bi de evim kuzey cephe güneş almadığı için çok güneş istemeyen bitkiler yetiştiriyorum bir de güneş alsa ne diyecekler çok merak ediyorum
aynen öyle canım olsun hayal kurmak da parayla değil ya
bakalım yorumları çok hoş değil ama gidelim onunda görüşünü alalım bakalım ne diyecek inşallah dediğin gibi olur inşallahhhh
oradan da bir ev var uygunmuş ona bakmaya gideceğiz yetişebilirsek inşallah hayırlısı olur hakkımızda

canım nezaman gidiyorsun doktora..hadi hayırlısı olsun..bende aret beye gidip görüşecem..bendeki kistler için...

bende çiçekleri seviyorum...ama bakamıyorum...sabrım ve zamanım olmuyor..evde 1 tane salon çiçeğim var...

canlar merhaba nasıulsınız bakem bugün pek fazla giremedim..nöbetçiydim ondan..
bende diyorum bu kız nerdeeeeeeee

canım nezaman gidiyorsun doktora..hadi hayırlısı olsun..bende aret beye gidip görüşecem..bendeki kistler için...
az sonra tatlımmm 15,30da randevumuz varrrr
hadi inşallah sende iyi haberlerle gelirsin ne zaman gideceksin tatlım
bende çiçekleri seviyorum...ama bakamıyorum...sabrım ve zamanım olmuyor..evde 1 tane salon çiçeğim var...
ben çok severim çiçekleri böyle mis gibi kokarlar insanın gözü gönlü açılır yaaa
ben ormanda yaşıyorum kauçuk difenbahya ve bilumum çeşitleri mevcuttur

senin bir de ev işi vardı değilmi yetişrirsiniz inşallah iki önemli haber bekliycez senden..evet çok iyi diyen yok ama olsun...orman gibi hayalimdeki ev ne güzel benim çiçeklerimde güzel ama..sardunyalarımdan birine nazar değdi balkondan düşmüş aşağı baktım ama yoktu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…