Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Haklısın tatlım ya huzur ne güzel şeymiş 4yıl kabus gibi geçti...O insancıkların kul hakkı diye bir derdi yok ki...Allah güzel insanlarla karşılaştırsın canım ya

inşallah iyi bir ev bulursunuz canımmmmm
öldürmek ne demek canım yaktılar yaktılarrrr
Aminnn canım Allah razı olsunYaktılarmıı kötü olmuş :18:
Haklısın tatlım ya huzur ne güzel şeymiş 4yıl kabus gibi geçti...O insancıkların kul hakkı diye bir derdi yok ki...Allah güzel insanlarla karşılaştırsın canım ya

Çok şükür huzura kavuşmuşsun darısıda banaTaşındığın yerde nasılsın şimdi komşuluk vs varmı?Buda çok önemli .insan yeri geliyor bir yere çıkamıyor kafa dengi arkadaşın olsa komşun olup daha keyifli olur apartman hayatı değilmiAminn canım inşallah

daha 1 haftamı dolduracağım canım iki komşu geldi hayırlı olsun demeye çalıştığım için beni evde bulamıyorlardır büyük ihtimalle...ama geçerken balkonlardan süzüyor beni hatunlar yakında yanaşırlar ablamda okullar tatil olunca alt katıma taşıncak yanlızlık çekmeyeceğim birde minik bir kız var akşamları kapının önünde oynuyor geçerken yüzüme bakıp tatlı tatlı gülümsüyor.ilk taşındığımızda kapıyı açmasına yardım etmiştim kanki olduk

hemde nasıl canım deney yaptılar acaba ateşte kendini sokacak mı diyeee ama olmadı yandı cayır cayır
bitti canım bitti
şükür kavuşturanaaaa
eeee artık jübilelerimizi yaparız bir kız bir oğlan Allah bereket versin
ohhhh mis valla jübile yaparız dediğin gibi

hahahahahahaaa ayyy çok güldüm

kuzum yaa satıcı faturayı yanlışlıkla kapalı kesmiş bende hiç bakmadan eft ile ödedim biraz önce offfff...faturayı mı düzelttireyim eft nin iadesini isteyeyim..

hanımlar bişi sanışcam size, umarım bilğiniz vardır
sabah mis gibi sogan suyumu içtim, evde soganım azaldıgı için çezveme 7 8 tane ıska soğan denilen minik soganlardan koydum ve onu içtim.
rengi de koyu çıktıgı için aklımdaydı acaba daha mı iyidir gibisine (neyse geçelim burayı)
şuan hastalığım bitti duşumu aldım. çarşıya gittim geldim.
karnımda acayip bi agrı var kızlar yaww acaba bebiş yeni yeni mi gidiyor

daha çok yeni olduğundan kanamayla birlikte atılmıştır kese çoktan...ağrı göbek altında mı kasıklarda mı göbek altında ise soğan hassas mideleri ağrıtıyorda kendimden biliyorum.

daha çok yeni olduğundan kanamayla birlikte atılmıştır kese çoktan...ağrı göbek altında mı kasıklarda mı göbek altında ise soğan hassas mideleri ağrıtıyorda kendimden biliyorum.
göbek ve alt tarafında var agrı .
daha önce de içtim böyle yapıyordu

ayyyyyy yanlış yazmışım:)
agrı yapmıyodu hiç diycektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…