Günaydın kızlar
aynen öyle ama riske atmaya gerek yok senin rezervlerin iyiyken ilk çocuğu halledip koyun kenara ikincisi kendiliğinden gelirse ne ala didi
bir de zaten deli gibi param olsa da orda yaptırmam bize insan olarak bakmıyorlar bizim duygularımız hiç önemli değil onlar için 'insanlar olmayınca hemen hayalkırıklığı yaşıyorlar önemli değil deyip bir sonraki ay tedaviyi yenilemek lazım ben bu tarz insanları anlamıyorum tarzında bişey dedi ben o anda sinir harbi yaşadığım için üzerine atlamamak için çaba sarfettiğimden hiçbişey anlamadım ne dediğinden
Günaydın kızlar
şu tüp bebekçileri kısırlaştırmalı ancak öyle anlayacaklar bizim halimizdenCanım sen ne düşünüyorsun aslında tüp bebeği bir avantajı da dondurulmuş embriyon oluyor tekrar denemek istediğinde ama ne bileyim canım yaaa
akşam 8 haberlerinde izlerdik seni genç kadın ünlü tüp bebek uzmanını bir temiz dövdü diye flaş haber..:)))
valla izlerdiniz atraksiyon olurdu hayatımızda ya arada değişiklik lazım dimi ama
açıkçası canımcım ben rezervimin azalmasından korktuğumdan istiyorum tüpü malum yaş büyük dezavantaj bizler için yaş ilerliyor her geçen dk.
eşimle karar verdik dün 1-2ay böyle deneyip hem biraz dinlenmiş oluruz kendi dr.umuza gideceğiz tüp yapmaya karar verdiğimiz merkeze o nasıl yönlendirirse ona göre hareket edeceğiz inşallah bakalım hayırlısı canımcım hem eşimin testinin üzerinden de 3ay geçmiş olur onu yeniletiriz hemde tüp yaparız bakarsın bayram hediyesi gelir bize meleğimiz
sana da kocamaaannn günaydınnnnazar değmiş nazar kuzummmmmm geldim geldimmmmmm özledim siziiii
pek güzel haberler getiremedim açıkçası tatlım aytuğ beyin yüzünü ancak beklerken odasından çıktığında gördük başka bir dr. muayene etti ve her dr.un söylediğini söyledi tüpppppppppp
hadi bakalım hangi gün aldın randevuyu tatlım merak ederim cumartesiye mi kiiii
canımmmm ben de 1000ihlas okudum Allahım kabul etsinnn
kendisi muayene etmedi mi..tüp bebek mi dedi..birşeyler kaçırdım galiba..
bana da günaydın yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hayır daha gün almadım bir arkadaşın kardeşi orda o ayarlayacak bakalım ondan haber bekliyorum..sanada günaydım kuzum...Tahmin ediyordum zaten bu tüpçüler böyle yaa...ya hoca önce daha basit tedavilerle başlasana ne diye o kadar hormon yüklüyorsun bünyeye yok yere değilmi amaPiedram da cumartesi mi gidiyormuş görüşmeye....
bence de çok embriyon olsun dondur çok rahatmış...aynen öyle ama riske atmaya gerek yok senin rezervlerin iyiyken ilk çocuğu halledip koyun kenara ikincisi kendiliğinden gelirse ne ala didi
bir de zaten deli gibi param olsa da orda yaptırmam bize insan olarak bakmıyorlar bizim duygularımız hiç önemli değil onlar için 'insanlar olmayınca hemen hayalkırıklığı yaşıyorlar önemli değil deyip bir sonraki ay tedaviyi yenilemek lazım ben bu tarz insanları anlamıyorum tarzında bişey dedi ben o anda sinir harbi yaşadığım için üzerine atlamamak için çaba sarfettiğimden hiçbişey anlamadım ne dediğinden
sana da günaydın canım nasılsın...Günaydın kızlar
günaydın tatlım nasılsınn
günaydın sedacım hoş geldin
Valla bu ara lazım biraz atraksiyonHaklısın tatlım yaş çok önemli ben 30 dan sonraya bıraktığım için çok pişmanım 1 yıl bile sonucu çok etkiliyor..:26: inşallah canım inşallah çifte bayram yaparsınız...eee o halde tüp bebekçiler kervanına hoş geldin kuzum yakında damarlarında gonal f dolaşmaya başlayacak hiiihihi
hadi hayırlısı canımcım bakalım şu 1-2ayda gelmezse bende gonalfçi olcammmmmmmm
çok bekleme taraftarı değilim işte şurda 2ay sonra 30a gircemmmmm
sana da kocamaaannn günaydınnn
hayır daha gün almadım bir arkadaşın kardeşi orda o ayarlayacak bakalım ondan haber bekliyorum..
bence de çok embriyon olsun dondur çok rahatmış...
sana da günaydın canım nasılsın...
evet balımcımmmmmmmmcanım ben anlayamadım doktor sana tüp bebk mi dedi şimdi...
yok be kuzummmm keşkee o zaman hiç tüp falan demem beklerim zatennnkuzum senin doğum gününde mi temmuzda benimde 21 temmuz...30 iyi canım yaa nolmuş ki...geri adım atayım bari... yaa kuzum ben seni 25 falan diye düşündüm ya hep...gelselerde cümleten kurtulsak gonalfçi olmaktan dimi...
Yani kolay değil canım.komşuluk varmış ne güzel benim burada oda yok o yüzden uygun bir ev bulabilirsek taşınacağız kısmetseCanım zor valla bende ilk evlendiğimde böyle bir badire yaşamıştım sonra annesi gelip binbirtürlü özür diledi ama iş işten geçmişti artık şimdi evimden tek çıkmak istemememin sebebi de yan komşum bir anne gibi bizi sarar sarmalar yoksa evim hiç güneş görmez tamamen kuzeye bakıyor Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah rahat huzurla oturabileceğiniz bir ev nasip eder size Rabbim
A.s canıms.a kızlar ............
insanlarla uğraşmak çok zor,yani kaldığın yerde huzur önemli canım zaten.Bizdede durum aynı en uzun oturan biziz gelenler kısa sürede taşınmış gitmiş yani Allah korkusu olsa zaten bu saçmalıkları yapıp komşu hakkına girmezleraynı dertten muzdarip olarak evimi değiştirdim canım taşınma işleri daha yeni bitti inanki zor ama huzurlu olmaya değer..yıkadığım çamaşırları birçok kere toplayıp yeniden yıkadığımı bilirim mutfak balkonumun kapısını yaz kış kapalı tutmak zorunda kalıyordum yoksa hergün halı silkeliyordu bizim ev sahibi mutfağa doluyordu onca toz kıl tüy...Hakkı hukuku bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor şuana kadar hakkını helal edip giden bir kiracıları yok en uzun süre dayananlardan biri benim Allahtan korkmasam bende hakkımı helal etmeyeceğim...
A.s canım sağolasın sen ve prensesin nasıl iyisinizdir inşallahselamun aleykum kizlar nasilsiniz?
Aaa ürker insan ya:18:Öldürdülermikızlar işyerinde akrep çıktı yaaa:18:
Canım helal olsun sende helal et,Allah'a emanet olselam arkadaşlar
uzun suredir yoktum, ani bir kararla memlekete gittim, koyde tel. zor çekiyor, nete giremedim, yeni döndum ama uzun sure yine giremeyecegim, taşinacağim, birkaç hafta daha giremem, dua listesi ne durumda bakamadim, beni listeden çikarabilirsiniz, hakkinizi helal edin lütfen, benden yana helal olsun, arada yine bakarim ama sürekli değil, Allaha emanet olun.
Ay muhabbeti kaçırmışım
İnşaallah herkes iyidir,afiyettedir.Rabbim dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin hayırlısı ile
Ben bugün çok güzel bir rüya gördüm ve şimdi iyiyim elhamdülillah...Burdan ve özelden yazan destek ve dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim,iyi ki varsınız hep olun
Canım sende iyiki varsın,hep mutlu ol,kendini üzme,inşallah o melek senin meleğindir seninle beraberdir canım,hakkında hayırlısı ve güzel olan neyse o olsunCanım hoşbuldumYa canım ne diyosun,ne güzel bir haber bu,Rabbim hayırlı sonuçlara ulaştırsın,Rabbim hayırlarla sağlıkla nasip etsin meleklerini...Gözlerim doldu inan,canım arkadaşım benim,inşaallah bu sefer olacak...Dualarımdasın,inşaallah hep birlikte sevincez...
Bende bu Cuma doktora gidicem bakalım nasipse,kan testine,inşaallah sende dua et,hayırlısı olsun,hayırlısıyla olsun bu sefer inşaallah...
Bilmiyorum benim bebeğim miydi ama Rabbim o bebekle,bebeğin bana söylediğiyle içime ferahlık verdi elhamdülillah...Öyle kötüydüm ki anlatamam,geçti inşaallah
Günaydın kızlar
evet balımcımmmmmmmm
yok be kuzummmm keşkee o zaman hiç tüp falan demem beklerim zatennn
19temmuz benimdeeeeee
Yani kolay değil canım.komşuluk varmış ne güzel benim burada oda yok o yüzden uygun bir ev bulabilirsek taşınacağız kısmetse
A.s canım
insanlarla uğraşmak çok zor,yani kaldığın yerde huzur önemli canım zaten.Bizdede durum aynı en uzun oturan biziz gelenler kısa sürede taşınmış gitmiş yani Allah korkusu olsa zaten bu saçmalıkları yapıp komşu hakkına girmezler
A.s canım sağolasın sen ve prensesin nasıl iyisinizdir inşallah
Aaa ürker insan ya:18:Öldürdülermi
Canım helal olsun sende helal et,Allah'a emanet ol
Canım sende iyiki varsın,hep mutlu ol,kendini üzme,inşallah o melek senin meleğindir seninle beraberdir canım,hakkında hayırlısı ve güzel olan neyse o olsun
Günaydın Sedacığım
tesadüfe bak yaa..daha 2 ay var inş.gerek kalmaz hayırlısıyla olsun da tüp olsun
hoşbulduk dafnim nasılsın??
hayırlısı neyse o olsun canım benimmmm yeterki hayırla sağlıkla olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?