Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

şu tüp bebekçileri kısırlaştırmalı ancak öyle anlayacaklar bizim halimizden Canım sen ne düşünüyorsun aslında tüp bebeği bir avantajı da dondurulmuş embriyon oluyor tekrar denemek istediğinde ama ne bileyim canım yaaa

akşam 8 haberlerinde izlerdik seni genç kadın ünlü tüp bebek uzmanını bir temiz dövdü diye flaş haber..:)))

Son düzenleme:

valla izlerdiniz atraksiyon olurdu hayatımızda ya arada değişiklik lazım dimi ama
açıkçası canımcım ben rezervimin azalmasından korktuğumdan istiyorum tüpü malum yaş büyük dezavantaj bizler için yaş ilerliyor her geçen dk.
eşimle karar verdik dün 1-2ay böyle deneyip hem biraz dinlenmiş oluruz kendi dr.umuza gideceğiz tüp yapmaya karar verdiğimiz merkeze o nasıl yönlendirirse ona göre hareket edeceğiz inşallah bakalım hayırlısı canımcım hem eşimin testinin üzerinden de 3ay geçmiş olur onu yeniletiriz hemde tüp yaparız bakarsın bayram hediyesi gelir bize meleğimiz

Valla bu ara lazım biraz atraksiyon Haklısın tatlım yaş çok önemli ben 30 dan sonraya bıraktığım için çok pişmanım 1 yıl bile sonucu çok etkiliyor..:26: inşallah canım inşallah çifte bayram yaparsınız...eee o halde tüp bebekçiler kervanına hoş geldin kuzum yakında damarlarında gonal f dolaşmaya başlayacak hiiihihi

sana da kocamaaannn günaydınnn
hayır daha gün almadım bir arkadaşın kardeşi orda o ayarlayacak bakalım ondan haber bekliyorum..
bence de çok embriyon olsun dondur çok rahatmış...
Günaydın kızlar
sana da günaydın canım nasılsın...

sana da günaydın canım nasılsın...[/QUOTE]

İYİYİYİM KIZÇELERİM KAÇ GÜNDÜR ÇOK YOĞUNUM YAZAMIYORUM.

hadi hayırlısı canımcım bakalım şu 1-2ayda gelmezse bende gonalfçi olcammmmmmmm
çok bekleme taraftarı değilim işte şurda 2ay sonra 30a gircemmmmm

hadi hayırlısı canımcım bakalım şu 1-2ayda gelmezse bende gonalfçi olcammmmmmmm
çok bekleme taraftarı değilim işte şurda 2ay sonra 30a gircemmmmm

kuzum senin doğum gününde mi temmuzda benimde 21 temmuz...30 iyi canım yaa nolmuş ki...geri adım atayım bari... yaa kuzum ben seni 25 falan diye düşündüm ya hep...gelselerde cümleten kurtulsak gonalfçi olmaktan dimi...

Sen çikolata kistler için görüşceksin değilmi kuzum tüp bebek için değil

canım ben anlayamadım doktor sana tüp bebk mi dedi şimdi...
evet balımcımmmmmmmm
yok be kuzummmm keşkee o zaman hiç tüp falan demem beklerim zatennn
19temmuz benimdeeeeee

Yani kolay değil canım.komşuluk varmış ne güzel benim burada oda yok o yüzden uygun bir ev bulabilirsek taşınacağız kısmetse
s.a kızlar ............
A.s canım
insanlarla uğraşmak çok zor,yani kaldığın yerde huzur önemli canım zaten.Bizdede durum aynı en uzun oturan biziz gelenler kısa sürede taşınmış gitmiş yani Allah korkusu olsa zaten bu saçmalıkları yapıp komşu hakkına girmezler
selamun aleykum kizlar nasilsiniz?
A.s canım sağolasın sen ve prensesin nasıl iyisinizdir inşallah
kızlar işyerinde akrep çıktı yaaa:18:
Aaa ürker insan ya:18:Öldürdülermi
Canım helal olsun sende helal et,Allah'a emanet ol

Canım sende iyiki varsın,hep mutlu ol,kendini üzme,inşallah o melek senin meleğindir seninle beraberdir canım,hakkında hayırlısı ve güzel olan neyse o olsun
Günaydın kızlar

Günaydın Sedacığım

inşallah iyi bir ev bulursunuz canımmmmm
öldürmek ne demek canım yaktılar yaktılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…