bitti simit :):):)canım iyi güzel okumuşsunda daha ilk liste tamamlanmadıki.ben duyuruyorum daha bitmedi eksiklere yardım edin diye ama gözünden kaçtı heralde.okuduklarını eski listenin eksiklerine yazayımmı yoksa yeni liste yayınlanınca ki ne zaman yayınlarım hiç bilemiyorum canım,yeni listeyemi ekliyeyim.ay kusura bakma sitemli bir mesaj gibi oldu ama şahsına değil inan .liste tamamlanmadı diye strese girdim bende.
sağol canım Allah razı olsun.
nayırrrrrrrr bensiz gidemezsiiiiiiiinbana da çay ve simit varsa gelirim.
sumeyyab hoş geldin.canım dualara bayadır kaıtlamıyosun.devam ediceksin heralde değilmi.eğer edeceksen 21 Meryem,488 ihlas ve 100 enbiya suresi 89. ayet okursan acilinden sevinirim.
gitcem ama bencanısı napayım bakıyorum belki eksiklere okumuşlardır da kaçırmıyayım diye
daha listemiz tamamlanmadimi seyyanim bende yeni liste bekliyorum neyse yarin bende okuyabildigimi okuyayayim insallah
bitti simit :):):)
gitcem ama ben
kafam kazan gibi
kız 21 meryem yazmışsın SUMEYYAB a :)
hayır mı :)
vayyyy vayyy ustalaşmışın artık sen :)cogu insanin valizi actiriyorlar ben fazlacami okuyorum ne disardan icereiye icecek soktum yanlislikla onu biele gormediler rabbimin izniyle
kızlar kafam berbat müsadenizle ben çıkıyorum,
dayanacak gibi değilim, sanırım miğrenim başlıyooo
hade aeo mucccuuukkksss
yok canım ya ..sen nasılsın dinlenebildinmi.........
vayyyy vayyy ustalaşmışın artık sen :)
karnındaki melek koruyo seni :)
kızlar kafam berbat müsadenizle ben çıkıyorum,
dayanacak gibi değilim, sanırım miğrenim başlıyooo
hade aeo mucccuuukkksss
hadi bende çıktım.hepinize hayırlı geceler.
canım iyi güzel okumuşsunda daha ilk liste tamamlanmadıki.ben duyuruyorum daha bitmedi eksiklere yardım edin diye ama gözünden kaçtı heralde.okuduklarını eski listenin eksiklerine yazayımmı yoksa yeni liste yayınlanınca ki ne zaman yayınlarım hiç bilemiyorum canım,yeni listeyemi ekliyeyim.ay kusura bakma sitemli bir mesaj gibi oldu ama şahsına değil inan .liste tamamlanmadı diye strese girdim bende.
sağol canım Allah razı olsun.
nayırrrrrrrr bensiz gidemezsiiiiiiiinbana da çay ve simit varsa gelirim.
sumeyyab hoş geldin.canım dualara bayadır kaıtlamıyosun.devam ediceksin heralde değilmi.eğer edeceksen 21 Meryem,488 ihlas ve 100 enbiya suresi 89. ayet okursan acilinden sevinirim.
canım soruna cevap vermeyii unutmuşum.ben her ihlasta besmele çekerim...ama çekmedende olurmu bilemiyorum.
nazar değmiş nazar kuzummmmmm geldim geldimmmmmm özledim siziiiisenin bir de ev işi vardı değilmi yetişrirsiniz inşallah iki önemli haber bekliycez senden..evet çok iyi diyen yok ama olsun...orman gibi hayalimdeki ev ne güzelbenim çiçeklerimde güzel ama..sardunyalarımdan birine nazar değdi balkondan düşmüş aşağı baktım ama yoktu....
pek güzel haberler getiremedim açıkçası tatlım aytuğ beyin yüzünü ancak beklerken odasından çıktığında gördük başka bir dr. muayene etti ve her dr.un söylediğini söyledi tüppppppppppdualarımız seninle canımcım gelirken güzel haberler getir
hadi bakalım hangi gün aldın randevuyu tatlım merak ederim cumartesiye mi kiiiiçok güzel ya..severim ama bakımı zor...
hadi canım benim İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN..ben haftaya gidecem.
yazık biri almıştır onu..dafnim nasılsın...
canımmmm ben de 1000ihlas okudum Allahım kabul etsinnncanısı napayım bakıyorum belki eksiklere okumuşlardır da kaçırmıyayım diye
kızlar günaydın canlar nasılsınız..
nazar değmiş nazar kuzummmmmm geldim geldimmmmmm özledim siziiii
pek güzel haberler getiremedim açıkçası tatlım aytuğ beyin yüzünü ancak beklerken odasından çıktığında gördük başka bir dr. muayene etti ve her dr.un söylediğini söyledi tüpppppppppp
hadi bakalım hangi gün aldın randevuyu tatlım merak ederim cumartesiye mi kiiii
canımmmm ben de 1000ihlas okudum Allahım kabul etsinnn
bana da günaydın yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sanada günaydım kuzum...Tahmin ediyordum zaten bu tüpçüler böyle yaa...ya hoca önce daha basit tedavilerle başlasana ne diye o kadar hormon yüklüyorsun bünyeye yok yere değilmi amaPiedram da cumartesi mi gidiyormuş görüşmeye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?