Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bitti simit :):):)
canısı napayım bakıyorum belki eksiklere okumuşlardır da kaçırmıyayım diye
gitcem ama ben
kafam kazan gibi
kız 21 meryem yazmışsın SUMEYYAB a :)
hayır mı :)

bitti simit :):):)

gitcem ama ben
kafam kazan gibi
kız 21 meryem yazmışsın SUMEYYAB a :)
hayır mı :)

ay ne bileyim farkında bile değilim.kaçırıcam kızı hepten.sumeyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbb 2 Meryem canım sadece 2

kızlar kafam berbat müsadenizle ben çıkıyorum,
dayanacak gibi değilim, sanırım miğrenim başlıyooo
hade aeo mucccuuukkksss

hade aeo mucccuuukkksss

müsade senin canım.bilirim bir migrenzede olarak nasıl olduğunu.çooook geçmiş olsun.Rabbim şifa versin sana..öpüldün

yok canım ya ..sen nasılsın dinlenebildinmi.........

ben dinlendim seyyancim cok sukur iki gundurde ayaklandim Rabbime sukurler olsun siz siz olun sakin hamileyken idrar yollari enfeksiyonu olmayin cok zormus

vayyyy vayyy ustalaşmışın artık sen :)
karnındaki melek koruyo seni :)

olabilir

hade aeo mucccuuukkksss

gecmis olsun tatlim hadi yarina bomba gibi gel

canımcım yaklaşık 7-8 haftadır burdayım hemen hemen ilk 5 hafta dualarımı her tamamladığımda listede eksik varsa okuyabilirim diye yazdım ama cevap yazmadın be kuzum haybeye konuşuyormuşum gibi hissettiğimden bir daha sormadın bende..bu hafta çok yoğundum ev taşıdım o yüzden okuyabilirim diye teklif etmedim..neyse canım okumaktan kaçtığımdan değil seve seve okurum sen okuduklarımı geçen haftaya yaz ben tekrar okuyacağım akşam...

nazar değmiş nazar kuzummmmmm geldim geldimmmmmm özledim siziiii
dualarımız seninle canımcım gelirken güzel haberler getir
pek güzel haberler getiremedim açıkçası tatlım aytuğ beyin yüzünü ancak beklerken odasından çıktığında gördük başka bir dr. muayene etti ve her dr.un söylediğini söyledi tüpppppppppp
çok güzel ya..severim ama bakımı zor...

hadi canım benim İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN..ben haftaya gidecem.

yazık biri almıştır onu..dafnim nasılsın...
hadi bakalım hangi gün aldın randevuyu tatlım merak ederim cumartesiye mi kiiii
canısı napayım bakıyorum belki eksiklere okumuşlardır da kaçırmıyayım diye
canımmmm ben de 1000ihlas okudum Allahım kabul etsinnn
kızlar günaydın canlar nasılsınız..

bana da günaydın yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sanada günaydım kuzum...Tahmin ediyordum zaten bu tüpçüler böyle yaa...ya hoca önce daha basit tedavilerle başlasana ne diye o kadar hormon yüklüyorsun bünyeye yok yere değilmi ama Piedram da cumartesi mi gidiyormuş görüşmeye....

aynen öyle ama riske atmaya gerek yok senin rezervlerin iyiyken ilk çocuğu halledip koyun kenara ikincisi kendiliğinden gelirse ne ala didi
bir de zaten deli gibi param olsa da orda yaptırmam bize insan olarak bakmıyorlar bizim duygularımız hiç önemli değil onlar için 'insanlar olmayınca hemen hayalkırıklığı yaşıyorlar önemli değil deyip bir sonraki ay tedaviyi yenilemek lazım ben bu tarz insanları anlamıyorum tarzında bişey dedi ben o anda sinir harbi yaşadığım için üzerine atlamamak için çaba sarfettiğimden hiçbişey anlamadım ne dediğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…