toplu ceza mı yedinizsorun değil canım:) ban yedim ya hazmedemiyorum neyse çok konuşmayım bi daha yerim falan:))) eslem ve reyyanda ben gibi
as canım biz iyiyizHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
as canım biz iyiyiz
kızzzzzzzzzz 1. oldun sen biliyon demi :)
şuan yazını seyyana okudum ve ağlıyor :)Evettttttt biliyorum canımcım :) Eslemede yazdım hatime benden başlanmasın ben ilk önce seyyandan başlansın istiyorum siz ne dersiniz
acaip başım ağrıyo kızlar bi kaç gündür sabah saatt beşe kadar uyuyamıyorum nerde ise
bende uyumuyrum 5 e kadar yawf.Geçmiş olsun canım benim.Uyku düzeninde bozulmuştur şimdi baş ağrısı fena
şuan yazını seyyana okudum ve ağlıyor :)
canım çok selam söyledii sana ,Kıyamam ben ona söyle ağlamasın.Ben sıramı sona aldım seyyandan sonra nekadarzor var.Tedavide olan varsa onlarada öncelik tanınabilir :)
canım çok selam söyledii sana ,
benim için farketmez sıra, siz söyleyin ben okurum müsait oldugum müddetçe.
1 haftadır temizlenemedim yawww
canım 2 tane hayalet var umarım eslemdir diğeri :)As canım sende çok selam söyle.Eslem sıralamayı yapsın o zaman başlayalım inşallah.
Bende 8 gün erken oldum ya beklemiyordum hiç davetsiz misafiri :)
canım 2 tane hayalet var umarım eslemdir diğeri :)
eslem banlanmış canım bi gelsin o yapar sıralamayı :)
as söyledim canım :)
canım inegöle gitmiş seyyan yarın aramıza katılacak :)Eslemmiş gelen :) Hoşgeldinnnnn canımmmmmmmm
Seyyan neden gelmiyor ben birazdan çıkacam annemdeyiz eve gidecez evde net yok bu ara taşınma telaşındayım dua edin bana canlar
canım inegöle gitmiş seyyan yarın aramıza katılacak :)
sen de mi taşınıyosun.
canım şimdiden kolayyyyy gelsin :)
kayssss iyi geceler canımmmmmmmm
asbeeee eslemmm hoşgeldinizzzzz
hanımlar eslem 3 gün banlıymış, valla toplu halde banlanmayı nasıl başardınız bilmiyorum:)
ama bilseydim ben de katılırdım aranıza :) toplu nikah gibi toplu bannn :)
neyse geyiği bırakayım
eslem dr ye gitmiş sonuçlar p.tesiye kalmışşşşş,
size de çokkkkkkk selamı var :):)
kız sen de çoook seviliyosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?