tüpçüm zaten ince olan endometrium histereskopi ve laparoskopi ile daha fazla zedelenmesin diye önermiyor ama tüplerde sıvı görünmüyor rahim filmini 2 dr daha gördü enfeksiyon olabilirmiş o yüzden alalım diyor diğer doktor.rahmimin küçük olduğunu geçen hafta gittiği dr söylemişti ama ben zaten biliyordum ciddiye almamıştım.ta ki bugün biraz araştırana kadar ilk tüp denemizde sordum hatta doktora sorun olur mu diye yanındaki hemşire benimde küçük ama ikiz doğurdum dedi..bu doktor da küçük büyütmemiz lazım diyor..Ne şanslıyım ya bulup bulabileceğim en radikal doktora denkgeldim iyimi...Ona kalsa rahim hariç bütün üreme organlarımı alcak ya...
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin canım şefaatçi yollamış olabilirsin Rabbimin katına
Bir sonrakinde inşallah bunları yaşamazsın sağlıkla hayırla alırsın kucağına inşallahhh
ay al benden de o kadar geçen hafta temizlik yaparken evde zor tuttum bu huyları nerden edinmişler bilemedim
hadi yaa hiç de bilmem bu konularda deneyimli değilim kuzum yaa ama bildiğim kadarıyla fazla tutmayan tüplerde histereskopi yapıyorlardı birkaç arkadaştan duymuştum niye yapılmamasını istedi acaba tüpçün
Allah razı olsun
Rabbim sana da önce hayırlı bir eş arkasından da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh
kuzum ablan annen o boyutlarla hamile kalıp doğum yapabildiklerine göre sorun olacağını sanmıyorum sen yine dr.a mı gittin yoksam bizden habersiz
Canım benim her dr. kendi yöntemlerini uyguluyor işte kimisi iyi diyor kimisi kötü insan ne yapacağını da şaşırıyor. Histereskopi endimetriuma zarar verebiliyorsa bunu konuşman lazım dr.la ama bir yandan da acaba neden tutunmuyor diye de araştırmak istiyor insan.
Bişey daha madem endimetrium ince onu kalınlaştıracak ilaçlarla uğraşsınlar biraz olmaz mı ki...
Ay ne biçim insanlar bunlar yaa insanı allak bullak edip bırakıyorlar bence iyice araştır ve senin için nasıl rahat edecekse öyle yap..
Ben rahim küçüklüğünden yana sıkıntı olacağını sanmıyorum zira ilk tutunurken bebişin cm.lere değil mm.lere ihtiyacı var ki bu da 5cm in içinde bolca mevcut sen içini ferah tut
Ben kocişlerin bu durumunu trabzonlu olmalarına bağlıyorum canımcım..Görümcemin 7 yaşında bir oğlu var annesi tabağını mutfağa götür dedi..Ben erkeyim..diye bağırdı 7 den yetmişe aynı bunlar
üst katta yeni evli bir çift var geçen gün bizimki balkondayken adam karısına geldim bebeğim demiş..bizimki de bana üsttekinin bebeği var dedi..:)))))yoo dedim bebeğim diye seslendi dedi.Adam karısına diyor tabi sen böyle şeylerden anlamazsın koca kafalı dedim..Ben laytmıyım oğlum diyor...sen de ama dedi ebatların müsait değil canım dedim..
haklısın benim kafamı kurcalayanda zaten tutunmuyor olması..Tüpçüme nolur söyleyin embriyo kalıtem mi kötü diye sordum kötü kalitede embriyoyu 5.güne bırakmayız zaten 3.gün dondururduk dedi.eee haklı peki neden tutunmuyor dedim endonun ince olması dışında hiçbir sebep yok bizim açımızdan dedi..Genetik testlerde yapıldı..anlamıyorum ki canım yaa...bu arada burdaki dr rahminin incelmesi tüpbebekte kullandığın ilaçlardan kaynaklanabilir ...inbritörü endo yu inceltir dedi...
eee peki ne yapmak lazım anlamıyorum yaa... eğer 5.gün dondurulduysa o döneme kadar yaşadıysa embriyolar gayet iyi bence de canım
şu endonun inceliğine çözüm üretsinler o zaman neden açıkça ortada madem.
ayrıca tüp ilaçları da inceltiyorsa bunun karşısına inceltmeyi engellemesi için ilaç vermeleri gerekmiyor mu ya ne biçim insanlar anlamadım yani
peki aklıma takılan bişey daha var sen şimdi o ilaçları kullanırken diyelim ki inceldi bırakınca kendi haline dönecek mi ki şu an bekletiyorlar seni
kalınlaşması için estroferm veriyorlar canım riskleri oldukça fazla Allah korusun meme yumurtalık ve rahim kanseri riskini artırıyor o yüzden sadece tarnsfer öncesi ve sonrası kullabiliyoruz.Zaten kistik meme yapım var biliyorsun..risk biraz daha artıyor.Ayrıca bende pıltılaşmada var kanda östrojen yükselince pıltışan kan akciğerime ve kalbime zarar verebilir....ilaçları bırakınca normalde endo nun kalınlaşması lazım tabi ama benim öyle olmadı 1 yıl sonra bile...çıkmazdayım valla istihare açağım ona göre yola devam etcem herşeyin en doğrusunu Allah bilir
kızlar dr bana rahmin küçük dedi 5cm yazıyor baktım ultrason çıktısına ciddi bişeymidir acaba benim annemin ve ablamında rahmi küçükmüş annem 6 ablam 2 tane doğurmuş...ilaçla büyüteceğiz dedi hormon almak istemiyorum artık yeter..çok ciddiye almamıştım bugün araştırana kadar şimdi moralim çöktü..
nasılsın canım hoşgeldın
hayirli cumalar kizlar..
hb cnm cok sukur cok iyiyim..sen nasilsin?
bgun yeni doktoruma gittim cok memnun kaldim ve 18 inde dogum olcak gibi duruyo dedi dr dualarinizda bizide eksik etmeyin cnm
cnm tam olarak aynisimi bilmiyorum ama banada demislerdi rahmin buyumiycek dorduncu aydan sonra igneyle buyutcez rahmini 9 aylik bile doguramazsin erken dogum olur demislerdi cok korkmustum ama Allahima sukur hic bisey olmadi ignede olmadim buyudude rahmin..hic moralini bozma bence ablan annen dogurduysa sende dogurursuninsallah saglikli bir sekilde
bende iyiym hamdolsun canım
ayy rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almanı nasıp etsın ıns
o zaman 18 gun kalmıs yaaa
sayılı gun çabuk gecer heyecanlandım yaa
bırde çatı kontrolu yapılırmıs yaptılarmı sanada
evet cnm obur dr da bakmisti bugunki doktorumda bakti bundan sonra her haftada yapilcakmis acilma varmi diye normal dogun icin
canım çok teşekkür ederim desteğin için .sanırım aynı şey ama benim dr gebe kalmadan önce büyütelim diyor.içime sinmiyor zaten onca hormon ilacı almak zaten yeterince aldım..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt evladını..bence de gebelikte büyür nasılsa Allah yeterki nasip etsin hamile kalayım.
ay harika yaaa evet canım bunların tohumu bozuk
bizimki elinden gelse benim yerime tuvaletimi de sen yapsana diyecek dalga geçiyorum onunla keşke yapabilsen diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?