Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım benim her dr. kendi yöntemlerini uyguluyor işte kimisi iyi diyor kimisi kötü insan ne yapacağını da şaşırıyor. Histereskopi endimetriuma zarar verebiliyorsa bunu konuşman lazım dr.la ama bir yandan da acaba neden tutunmuyor diye de araştırmak istiyor insan.
Bişey daha madem endimetrium ince onu kalınlaştıracak ilaçlarla uğraşsınlar biraz olmaz mı ki...
Ay ne biçim insanlar bunlar yaa insanı allak bullak edip bırakıyorlar bence iyice araştır ve senin için nasıl rahat edecekse öyle yap..
Ben rahim küçüklüğünden yana sıkıntı olacağını sanmıyorum zira ilk tutunurken bebişin cm.lere değil mm.lere ihtiyacı var ki bu da 5cm in içinde bolca mevcut sen içini ferah tut

Ben kocişlerin bu durumunu trabzonlu olmalarına bağlıyorum canımcım..Görümcemin 7 yaşında bir oğlu var annesi tabağını mutfağa götür dedi..Ben erkeyim..diye bağırdı 7 den yetmişe aynı bunlar

üst katta yeni evli bir çift var geçen gün bizimki balkondayken adam karısına geldim bebeğim demiş..bizimki de bana üsttekinin bebeği var dedi..:)))))yoo dedim bebeğim diye seslendi dedi.Adam karısına diyor tabi sen böyle şeylerden anlamazsın koca kafalı dedim..Ben laytmıyım oğlum diyor...sen de ama dedi ebatların müsait değil canım dedim..

Son düzenleme:

haklısın benim kafamı kurcalayanda zaten tutunmuyor olması..Tüpçüme nolur söyleyin embriyo kalıtem mi kötü diye sordum kötü kalitede embriyoyu 5.güne bırakmayız zaten 3.gün dondururduk dedi.eee haklı peki neden tutunmuyor dedim endonun ince olması dışında hiçbir sebep yok bizim açımızdan dedi..Genetik testlerde yapıldı..anlamıyorum ki canım yaa...bu arada burdaki dr rahminin incelmesi tüpbebekte kullandığın ilaçlardan kaynaklanabilir ...inbritörü endo yu inceltir dedi...

ay harika yaaa evet canım bunların tohumu bozuk
bizimki elinden gelse benim yerime tuvaletimi de sen yapsana diyecek dalga geçiyorum onunla keşke yapabilsen diyo bana

eee peki ne yapmak lazım anlamıyorum yaa... eğer 5.gün dondurulduysa o döneme kadar yaşadıysa embriyolar gayet iyi bence de canım
şu endonun inceliğine çözüm üretsinler o zaman neden açıkça ortada madem.
ayrıca tüp ilaçları da inceltiyorsa bunun karşısına inceltmeyi engellemesi için ilaç vermeleri gerekmiyor mu ya ne biçim insanlar anlamadım yani
peki aklıma takılan bişey daha var sen şimdi o ilaçları kullanırken diyelim ki inceldi bırakınca kendi haline dönecek mi ki şu an bekletiyorlar seni

kalınlaşması için estroferm veriyorlar canım riskleri oldukça fazla Allah korusun meme yumurtalık ve rahim kanseri riskini artırıyor o yüzden sadece tarnsfer öncesi ve sonrası kullabiliyoruz.Zaten kistik meme yapım var biliyorsun..risk biraz daha artıyor.Ayrıca bende pıltılaşmada var kanda östrojen yükselince pıltışan kan akciğerime ve kalbime zarar verebilir....ilaçları bırakınca normalde endo nun kalınlaşması lazım tabi ama benim öyle olmadı 1 yıl sonra bile...çıkmazdayım valla istihare açağım ona göre yola devam etcem herşeyin en doğrusunu Allah bilir

Canım benim ne desem bilemedim hem çok yabancı olduğum bir konu hemde yollar öyle çıkmazlarla dolu ki kafam karıştı iyice
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım senin için hangisi hayırlıysa o yolu göstersin sana rüyalarında inşallahhhhhh
Allah korusun canım hiç birşey senin sağlığından önemli değil sen iyi ol gerisi gelir Allahımın izniylee

cumalarınız mubarek olsun ıns
nasılsınız özledım sızlerıııı
bugun cuma sohbetındeydım yavrum hocayı dınlerken nasılda tekmelıyordu
analı kızlı hepinize dua ettık rabbım tez zamanda evlatlarınızı nasıp etsın ıns

bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz okudu
eslemlıva=8.cüz.okudu
9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüzokudu

19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER EKSIK

cnm tam olarak aynisimi bilmiyorum ama banada demislerdi rahmin buyumiycek dorduncu aydan sonra igneyle buyutcez rahmini 9 aylik bile doguramazsin erken dogum olur demislerdi cok korkmustum ama Allahima sukur hic bisey olmadi ignede olmadim buyudude rahmin..hic moralini bozma bence ablan annen dogurduysa sende dogurursuninsallah saglikli bir sekilde

hayirli cumalar kizlar..
hb cnm cok sukur cok iyiyim..sen nasilsin?
bgun yeni doktoruma gittim cok memnun kaldim ve 18 inde dogum olcak gibi duruyo dedi dr dualarinizda bizide eksik etmeyin cnm

bende iyiym hamdolsun canım
ayy rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almanı nasıp etsın ıns
o zaman 18 gun kalmıs yaaa
sayılı gun çabuk gecer heyecanlandım yaa
bırde çatı kontrolu yapılırmıs yaptılarmı sanada

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim desteğin için .sanırım aynı şey ama benim dr gebe kalmadan önce büyütelim diyor.içime sinmiyor zaten onca hormon ilacı almak zaten yeterince aldım..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt evladını..bence de gebelikte büyür nasılsa Allah yeterki nasip etsin hamile kalayım.

evet cnm obur dr da bakmisti bugunki doktorumda bakti bundan sonra her haftada yapilcakmis acilma varmi diye normal dogun icin

canım drun soyledıklerını fazla takma uzme kendını bı kac dra da gıt ıstersen allahım bu cuma gunu hurmetıne tez zamanda sana ve dıger arkadaslarımıza hayırlı saglıklı evlat nasıp eder ıns

kalirsin cnm insallah.. rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin ins. eger kararsiz kalirsan bile baska doktorlara gozukmeden karar verme cnm. ben 3 tane doktora gitmistim ikisi sorun yaratmaz sana demisti sukur yaratmadida

ay harika yaaa evet canım bunların tohumu bozuk
bizimki elinden gelse benim yerime tuvaletimi de sen yapsana diyecek dalga geçiyorum onunla keşke yapabilsen diyo bana

tembel şeyler nolcak o göbekler nasıl büyüyecek yoksa.... biraz önce aradım bizimkini adapazarındaymış burda işler yoğunya üşenmemiş teee ordaki şantiyeye gitmiş akşam evde görüşürüz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…