alttan mı bakıyorlar canım ya
kalirsin cnm insallah.. rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin ins. eger kararsiz kalirsan bile baska doktorlara gozukmeden karar verme cnm. ben 3 tane doktora gitmistim ikisi sorun yaratmaz sana demisti sukur yaratmadida
evet cnmbugunkinde daha cok acidi canim..cocuk asagiya inince acima yaparmis
reyyan ve eslemlıvanın hesabı nedn pasif olmuskı bılenınız varmı acaba
inşallah canım ya..valla daral geldi artık kontrolü kaybetmek üzereyim her doktora gittiğimde yeni bir sorun çıkıyor..şimdiye kadar birçok dr rahmin küçük dedi ama hiçbiri sorun olur demedi ne bileyim tranferlerimde tutmayınca insan acaba diyor..Son bir kez netten bir dr a sorcam canım ben kararımı verdim ilaç kullanmıyacağım ama içim rahat olsun.Ayy inşallah darası başımıza 26 günün kalmış çok şükür..bebişin cinsiyeti ne canım
hayırlı cumalar canım başka bir topikte tartışma olmuş canım ondan gecici olarak dondurulmuş hesapları umarım çabuk dönerler.Bebişinle beraber teyzelerine dua etmişsiniz yüreğinize sağlık Allah razı olsun canım
ya ben nasıpse dogumdan 1 ay oncesı temızlenmeyı bırakıp dogum oncesı temızlenmeyı dusunuyordum bunlar hep alttan bakınca bu ıs nasıl olacak ya
canım drun soyledıklerını fazla takma uzme kendını bı kac dra da gıt ıstersen allahım bu cuma gunu hurmetıne tez zamanda sana ve dıger arkadaslarımıza hayırlı saglıklı evlat nasıp eder ıns
kiz cnm bebegm..bugun doktor 18inde gelicek gibi duruyo dedi..kendini hazirlamaya baslamis doguma oyle dedi doktor:) ins saglicakla gelir. rabbim istiyen herkezede nasip etsin bu duygulari insallah
ben cıkıyorum esım gelıyormus
allaha emanet olun çooooook optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?