Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi yaa kaçmış desene benimki geldi ben bugün geç çıkıyorum diye zavallım ağaç oldu tabi dün kızdırdı ya gönlümü almaya çalışıyor aklınca
kiz cnm bebegm..bugun doktor 18inde gelicek gibi duruyo dedi..kendini hazirlamaya baslamis doguma oyle dedi doktor:) ins saglicakla gelir. rabbim istiyen herkezede nasip etsin bu duygulari insallah
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip edecek inşallahhh
şu durumda sana nurusimayı hatırlatmak isterimmmmmm olacak canım benimmm olacakkk
slm kızlar cezam bitti.... amahala anlayamadım neden ceza verdikleri yazdığım mesajı göndermişler bana nasıl yorumladılar acaba kendierince merak ediyorum neyse.....eslemden haber var mı
hoş geldin tatlımmmmmmmm
canım inegöle gitmiş seyyan yarın aramıza katılacak :)
sen de mi taşınıyosun.
canım şimdiden kolayyyyy gelsin :)
kayssss iyi geceler canımmmmmmmm
asbeeee eslemmm hoşgeldinizzzzz
hoşbuldum tatlımmm nasılsınızzz

e kuzum banlıysa msjlarımızı nasıl beğeniyorrr kızz eslemmmm hayalet mi oldun yoksammmmmm

Sağol canımcım bende taşınıyorum evet başka kim taşınıyor :)

Yeni liste yayınlanmadı mı daha canım şu an müsait değilim ama yetişir inşallah
ayşe taşındı turkuaz taşınacaktı, sanki piedra da taşınacaktı.
yok canım ya 3 haftadır 1 liste bitmedi.
seyyan da bundan sonra listeyi takip etmeyecegini söyledi.

Sende katılsan toplu taşınma yapardık :)
Seyyanım haklı tabii müsait olsam yardım ederdim

canım banlıyken begenilebiliyor :)
ben de banlanmıştım da :)

Esmaaaaaaaaaaaaaaaa prenses 1 gün daha dayansın 19 haziranda gelsin :) sıkı sıkı tembih et cimcimeye :)

Aynı gün olsun doğum günümüz :)

Sende katılsan toplu taşınma yapardık :)
Seyyanım haklı tabii müsait olsam yardım ederdim
canım 3 hafta da 2 kişinin duası bitmezse 40 kişinin duası 1 yılda anca biter
canım bitse benimki 5 tane okuyum dedim.
inat eder gibi bitmedi
el ele verip bitirmemiz icap eder aslında, hepimizin dilegi de duası da bir

Esmaaaaaaaaaaaaaaaa prenses 1 gün daha dayansın 19 haziranda gelsin :) sıkı sıkı tembih et cimcimeye :)

Aynı gün olsun doğum günümüz :)

tamam cnm ediyim ama babasida 17 hazirn dogumlu oda 17 sinde dogsun diye tembihliyo:))

insallah cnm..rabbim istiyen herkeze nasip etsin bu duygulari yasamayi

ben bu haftaki dualrımı okuyamadım dahahepinizden çok özür dilerimm..yarın okuycam ama inşallah..bide şu listeyi bulmam lazım çünkü dualarıda takip edemedim bu hafta

canım nediyeciğimi bilemedim..çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun.sakın olaki ümidini yitirme..hayırlısı olsun hakkında..

eşlemim hayırlısı olsun canım..artık kızlarında dediği gibi testleri yaptırmanın vakti geldi..güzel sonuçlarla gelirsin inşalalh

bide dün doktora giittim canlarım..çok şükür atan kalbini gördük miniğimin ama sesini duyamadık daha..Rabbim sizlerede nasip etsin inşalalhhep dualarımdasınız.bugün mevlüt vardı en son mevlüte gittiğimde elimi karnıma gizlice koymuştum dua etmiştim kendime ve sizlerebundan 1 ay öncesi kadarşimdi bu mevlütte meleğim benimleydi yine gizlice elimi karnıma koydum bu sefer sadece sizler için dua ettikRabbim kabul eder inşallah

hayırlı gceler arkadaşlar ben hala uyumadım başımda çalıyor.... korkuyorum vatanım için.... haberleri neti ve kk yı takip etmeye çalışıyorum Allah rızası sadece bu gün bu mesajımı okuyanlar sade ve sadece vatanımın bölünmezliği bütülüğü akan kanın durması için bi yasini şerif okuyabilirmi... bunu okuyamayanlar ne okuyabilirlerse onu okusunlar.... hepimiz evlat istiyouz hayırlısı ile böyle bi ortama gelmesin doğmamış yavrularımız.... nasıl ecdadımız dua ordusu ile beraber mücadele etti ise bizde şu karışıklığın dinmesi için türk baharı deden şeyin yaşanmaması için ülkemin selamete ermesiiçin orada olup asker polis vatanda kandrılmış olanlar için okuyalımmm.... Allah razi olsun umarın anlatabilmşimdir meramımı.... amacım asla ve asla siyaset değil ülkem pasta dilimine dönmesin herkes bi ısırık amasın tek dileğim bu.....

canım 20 civarinda eksik var.
ee bu hafatayı tamamlasak ne olacak ki daha listede 38 kişi var.....
nasıl yaparız bilmiyorum
evet canım çok haklısın kusura bakma akşam uyuyakalmaışım cevap yazamadım
insallah cnm..rabbim istiyen herkeze nasip etsin bu duygulari yasamayi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canımmm Rabbimin izniyle kucağına da alacaksın miniğimizi. Ne güzel şeyler yazmışsın inşallah hepimiz bu mutluluğu heyecanları tadarız aminnnn

piedra değil canım ben taşınacaktım....taşındım aynı hafta birde regl olmuştum biterbitmez ayrıca da dualarımı okudum hatta seyyanın siteminden sonra fazlasını da okudum ama şuanda kaç tane eksik var bilmiyorum...mesajıma cevap geleydi eyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…