hadi yaa kaçmış desene benimki geldi ben bugün geç çıkıyorum diye zavallım ağaç oldu tabi dün kızdırdı ya gönlümü almaya çalışıyor aklıncatembel şeyler nolcak o göbekler nasıl büyüyecek yoksa.... biraz önce aradım bizimkini adapazarındaymışburda işler yoğunya üşenmemiş teee ordaki şantiyeye gitmiş akşam evde görüşürüz bakalım...
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip edecek inşallahhhkiz cnm bebegm..bugun doktor 18inde gelicek gibi duruyo dedi..kendini hazirlamaya baslamis doguma oyle dedi doktor:) ins saglicakla gelir. rabbim istiyen herkezede nasip etsin bu duygulari insallah
şu durumda sana nurusimayı hatırlatmak isterimmmmmm olacak canım benimmm olacakkkamin canım Allah razı olsun ya..çok sağol netten bir kaç dr daha sorup bu sorunu listeden çıkaracağım zaten küçük ince ama bir rahim var sonuçta allah ol dedikten sonra...bitkisellerle falan bir süre denerim en kötü ihtimalle..Teyzeciğimiz bizler için dua etmeye devam etsin ama.....
hoş geldin tatlımmmmmmmmslm kızlar cezam bitti.... amahala anlayamadım neden ceza verdikleri yazdığım mesajı göndermişler bana nasıl yorumladılar acaba kendierince merak ediyorum neyse.....eslemden haber var mı
hoşbuldum tatlımmm nasılsınızzzcanım inegöle gitmiş seyyan yarın aramıza katılacak :)
sen de mi taşınıyosun.
canım şimdiden kolayyyyy gelsin :)
kayssss iyi geceler canımmmmmmmm
asbeeee eslemmm hoşgeldinizzzzz
hanımlar eslem 3 gün banlıymış, valla toplu halde banlanmayı nasıl başardınız bilmiyorum:)
ama bilseydim ben de katılırdım aranıza :) toplu nikah gibi toplu bannn :)
neyse geyiği bırakayım
eslem dr ye gitmiş sonuçlar p.tesiye kalmışşşşş,
size de çokkkkkkk selamı var :):)
kız sen de çoook seviliyosum
ayşe taşındı turkuaz taşınacaktı, sanki piedra da taşınacaktı.Sağol canımcım bende taşınıyorum evet başka kim taşınıyor :)
Yeni liste yayınlanmadı mı daha canım şu an müsait değilim ama yetişir inşallah
ayşe taşındı turkuaz taşınacaktı, sanki piedra da taşınacaktı.
yok canım ya 3 haftadır 1 liste bitmedi.
seyyan da bundan sonra listeyi takip etmeyecegini söyledi.
canım banlıyken begenilebiliyor :)hadi yaa kaçmış desene benimki geldi ben bugün geç çıkıyorum diye zavallım ağaç oldu tabi dün kızdırdı ya gönlümü almaya çalışıyor aklınca
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip edecek inşallahhh
şu durumda sana nurusimayı hatırlatmak isterimmmmmm olacak canım benimmm olacakkk
hoş geldin tatlımmmmmmmm
hoşbuldum tatlımmm nasılsınızzz
e kuzum banlıysa msjlarımızı nasıl beğeniyorrr kızz eslemmmm hayalet mi oldun yoksammmmmm
canım banlıyken begenilebiliyor :)
ben de banlanmıştım da :)
canım 3 hafta da 2 kişinin duası bitmezse 40 kişinin duası 1 yılda anca biterSende katılsan toplu taşınma yapardık :)
Seyyanım haklı tabii müsait olsam yardım ederdim
Bu defa gerçekten çıkıyorum :)
Seviyorum hepinizi hemde çok
canım 3 hafta da 2 kişinin duası bitmezse 40 kişinin duası 1 yılda anca biter
canım bitse benimki 5 tane okuyum dedim.
inat eder gibi bitmedi
el ele verip bitirmemiz icap eder aslında, hepimizin dilegi de duası da bir
canım 20 civarinda eksik var.ne kadar eksik var canımcım
Esmaaaaaaaaaaaaaaaa prenses 1 gün daha dayansın 19 haziranda gelsin :) sıkı sıkı tembih et cimcimeye :)
Aynı gün olsun doğum günümüz :)
hadi yaa kaçmış desene benimki geldi ben bugün geç çıkıyorum diye zavallım ağaç oldu tabi dün kızdırdı ya gönlümü almaya çalışıyor aklınca
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip edecek inşallahhh
şu durumda sana nurusimayı hatırlatmak isterimmmmmm olacak canım benimmm olacakkk
hoş geldin tatlımmmmmmmm
hoşbuldum tatlımmm nasılsınızzz
e kuzum banlıysa msjlarımızı nasıl beğeniyorrr kızz eslemmmm hayalet mi oldun yoksammmmmm
canım nediyeciğimi bilemedim..çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun.sakın olaki ümidini yitirme..hayırlısı olsun hakkında..dünden beri düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum kabullenemiyorum nasıl benim kaderimle oynayabilirler diye bunu bile bile yaptılarsa allah bildiği gibi yapsın ben çok yıprandım güçlü olmayada çalışıyorum..her şerde bi hayır varmış allahım bizi bizlerden daha iyi düşünüyo inanıyorumki birgün benimde bebeğim olcak allahım bu bebeğimi aldı daha sonra daha mutlu edeceğine inanıyorum
Kızlar şimdi yine wcden geldim,ben sanırım adet oldum,regl gibiydi malesef...Üzgünüm...Çok dua etmiştim kan testine gitmeden hamile değilsem regl olayım diye....Napıcam ben şimdi bilmiyorum,test için gideyim mi yinede ama gitsem neye yarar.Çok kafam karışık şimdi...Hayırlısı olsun hakkımızda,söylenecek bişey yok,Rabbim Ol dememiş demekki....
evet canım çok haklısın kusura bakma akşam uyuyakalmaışım cevap yazamadımcanım 20 civarinda eksik var.
ee bu hafatayı tamamlasak ne olacak ki daha listede 38 kişi var.....
nasıl yaparız bilmiyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnninsallah cnm..rabbim istiyen herkeze nasip etsin bu duygulari yasamayi
Canımmm Rabbimin izniyle kucağına da alacaksın miniğimizi. Ne güzel şeyler yazmışsın inşallah hepimiz bu mutluluğu heyecanları tadarızbide dün doktora giittim canlarım..çok şükür atan kalbini gördük miniğimin ama sesini duyamadık daha..Rabbim sizlerede nasip etsin inşalalhhep dualarımdasınız.bugün mevlüt vardı en son mevlüte gittiğimde elimi karnıma gizlice koymuştum dua etmiştim kendime ve sizlere bundan 1 ay öncesi kadar şimdi bu mevlütte meleğim benimleydi yine gizlice elimi karnıma koydum bu sefer sadece sizler için dua ettik Rabbim kabul eder inşallah
ayşe taşındı turkuaz taşınacaktı, sanki piedra da taşınacaktı.
yok canım ya 3 haftadır 1 liste bitmedi.
seyyan da bundan sonra listeyi takip etmeyecegini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?