evet canım sanırım ikinizde aynı gün gelmiştiniz :)
canım ama seyyan da haklı 3 hafta oldu
düşün artık sıra bize ne zamana geir
benim kanamam az az devam ediyo o sıkıntı oldu bide reglli arkadaşta çok.
hep birlikte bitirelim işte ramazan gelmeden
insanlar kendi kandırılmışlıklarının farkında bile değiller.... neyse bizim bebişlerimiz temiz hakikatli maneviyatlı bi ülkeye doğsun inşaallah arındırsın rabbim bütün felaketlerden vatanımı....[/QUOTE]muhatçım
elbette fikir ayrılıkları olack amaaaan neyse yazmyacam bişey şu mesaj neden bu kadar çok kızdığımı anlatır sanırım....
.QUOTE=Bambino2013;30639398]Küçükse kızınızı götürmeyin nolur, ne küçük,ne yaşlı, ne kadın anlamıyorlar. İslamcılarda ellerinde bıçaklarla Tophane civarında bekliyorlarmış. Bayılırlar kesmeye, asmaya, yakmaya...
insanlar kendi kandırılmışlıklarının farkında bile değiller.... neyse bizim bebişlerimiz temiz hakikatli maneviyatlı bi ülkeye doğsun inşaallah arındırsın rabbim bütün felaketlerden vatanımı....[/QUOTE]muhatçım
elbette fikir ayrılıkları olack amaaaan neyse yazmyacam bişey şu mesaj neden bu kadar çok kızdığımı anlatır sanırım....
.QUOTE=Bambino2013;30639398]Küçükse kızınızı götürmeyin nolur, ne küçük,ne yaşlı, ne kadın anlamıyorlar. İslamcılarda ellerinde bıçaklarla Tophane civarında bekliyorlarmış. Bayılırlar kesmeye, asmaya, yakmaya...
ama ben önceleri hep soruyordum eksik vars okurum diye seyyan hiç cvap yazmadı yani gerek yok sağol bile demedi..bende kendimi kötü hissettim bir daha hiç sormadım.şimdi de eksik var tekrar okuyabilirmisin demek yerine...neyse canım.... sen ordan bana 2 tane daha meryem süresi sar evde okurum..Bende biran önce tamamlansın istiyorum elimden geleni de yapmaya hazırım.
canım yasinlerde eksik kalanları 41 yasinlke tamamlıyorduk onda sıkıntı olmuyordu pek.
bu seferki liste çok uzadı,
seyyan normalde cevap vermeden geçmez boya badana temizlik derken o dikkat etmemiştir,
yani benim aklım almıyor. tam 3 sene çocuk beklediler. eniştem özellikle.sonra hamile kaldı ablam.Yardım et tabi canım yazık kız ablana karnı burnunda bir iş yaptırıyorlarYarasın canım bizim içinde al memleket havasını...şalpazarında bir abimiz var eşi almanyadan dönünce gelin birkaç günlüğüne dedi inşallah geleceğiz ramazandan önce..en son 4 yıl önce gördüm oraları burnumda tütüyor
hadı ya sımdı bende korktum agdadan allah yardım etsın bıze yaacok zorlaniyorum cnm karnim cok buyudu mecbur jilet yapiyorum..nette gordum bi kiz agda yaptirdiktan sonra suyu gelmis hemde kuaforde mikrop kaparim diye gitmedim bu gunlerde dahada hassas oluyo diye hic gitmedim gebelikte kuafore
amin canım allah razı olsun ya..çok sağol netten bir kaç dr daha sorup bu sorunu listeden çıkaracağım zaten küçük ince ama bir rahim var sonuçta allah ol dedikten sonra...bitkisellerle falan bir süre denerim en kötü ihtimalle..teyzeciğimiz bizler için dua etmeye devam etsin ama.....
iyiyizcanım,Nasılsınız
muhaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt
hatım baslamıssınız ne hatmı ya haberım yok benım
Canım benimmmm aminnnnamin canım bana söylenecek söz bırakmamışsın
Canım yukarda forum ayarlarım kısmından profil ayarlarım kısmını seç kişisel rütbe bölümünden de istediğin yazıyı yazabilirsinhani şu "rabbi salihin..." diye başlayan yazı var ya seninkinde işte o..
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn inşallah bir an önce düzelir şu durummmmsa kızlar nasılsınz.... benm başım çatlıyo sabaha kadar kk da oturdum.... ve ne garip insanların olduğunu bikere daha fark etim....sanki kan akınca ortalık düzelecek...:18::18::18::18::18:
sen niye ders çalışmıyon kız
yürü hadi derse
dur sana bi uzantı yolluycam
Anlatım Bozuklukları, Dil yanlışları » Edebiyat, Kültür ve Sanat
canım dediğim site bu değildi.
bulamadım dediğim siteyi.
ama bu da iyi geldi bana.
bu yıl kps türkçe soruları biaz daha zorolacak.
reyyan kaç ün ban yedin 3 gün mü üç günde beğen yarın akşama burda olursun herhalde....
reyyanım Allah kurtardıselam canolar 2 gün almıştım
dün akşam saat 9 bitti ancak acil bir işimiz çıktı giremedim
gece girdim bi ara
gezi parkını okuduuum okuuudumm çıktım
ömrümü yidiler ömrümü
muhat canım
ders çalışmaya çalışıyorum Türkçeyi bitirdim ama
yazım yanlışları çok zorluyor beni
noktala iyi sayılır
şimdi tarihe gömülcem biraz sonra
uzantıya bakacam inşallah
çok teşekkür ediyorummmmmmmm
reyyanım Allah kurtardıbu banı da atlattın
okudum okuduuuuum demişsin kız ne okudun ???
ben de okudum ama içimden
daha yeni liste yok mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?