Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ama ben önceleri hep soruyordum eksik vars okurum diye seyyan hiç cvap yazmadı yani gerek yok sağol bile demedi..bende kendimi kötü hissettim bir daha hiç sormadım.şimdi de eksik var tekrar okuyabilirmisin demek yerine...neyse canım.... sen ordan bana 2 tane daha meryem süresi sar evde okurum..Bende biran önce tamamlansın istiyorum elimden geleni de yapmaya hazırım.

insanlar kendi kandırılmışlıklarının farkında bile değiller.... neyse bizim bebişlerimiz temiz hakikatli maneviyatlı bi ülkeye doğsun inşaallah arındırsın rabbim bütün felaketlerden vatanımı....[/QUOTE]
ooooooooooooooooooo ben böyle bi mesaj beklemiyordum açıkçası,
aynı islamcılar İngiltere de cami önüne proteste için gelenlere çay ikram etmişti,
aynı islamcılar İstanbul fethedilince kimsenin dinine diline karışılmamasını emretmişti,
aynı islamcılar Osmanlı zamanında müsamanı camide, hristiyanı kilisede yahudiyi havrada görmek isterim demiş.
bu islamcılar arttırılabilir elbetteki.
haaaa aynı islamcılar başlarında yemnileriyle kurtuluş savaşında cephe cephe top, mermi erzak taşımışlardır.

insanlar kendi kandırılmışlıklarının farkında bile değiller.... neyse bizim bebişlerimiz temiz hakikatli maneviyatlı bi ülkeye doğsun inşaallah arındırsın rabbim bütün felaketlerden vatanımı....[/QUOTE]

bende çok merak ediyordum..Tahamülsüz insan evladı....haklıymıssın kays

canım yasinlerde eksik kalanları 41 yasinlke tamamlıyorduk onda sıkıntı olmuyordu pek.
bu seferki liste çok uzadı,
seyyan normalde cevap vermeden geçmez boya badana temizlik derken o dikkat etmemiştir,

canım yasinlerde eksik kalanları 41 yasinlke tamamlıyorduk onda sıkıntı olmuyordu pek.
bu seferki liste çok uzadı,
seyyan normalde cevap vermeden geçmez boya badana temizlik derken o dikkat etmemiştir,

belkide...öyledir dikkatinden kaçmıştır..hüsnüzan etmek lazım gelir.Ben öyle düşünmemiştir siz görüşüyorsunuz adıma helallik iste lütfen

yani benim aklım almıyor. tam 3 sene çocuk beklediler. eniştem özellikle.sonra hamile kaldı ablam. 8. ayda istanbuldan gönderiyo onu köye. neymiş aman çay kırsın parası olsun köydeki evi yaptırsınlar diye. hemde evleneli beri köye gelmemiş çalışmaya bu yılda sıra ona geldi..hani bişey demiyorum ama işçi alsın kırdırsın çayını. onada acıyor para vermeye...
karadeniz diyon iyi güzel de böyle odunlar çok burda
oo maşallah 4 yıl baya çok olmuş. gezmesi de bi zevkli oluyor buraların...

Son düzenleme:
cok zorlaniyorum cnm karnim cok buyudu mecbur jilet yapiyorum..nette gordum bi kiz agda yaptirdiktan sonra suyu gelmis hemde kuaforde mikrop kaparim diye gitmedim bu gunlerde dahada hassas oluyo diye hic gitmedim gebelikte kuafore
hadı ya sımdı bende korktum agdadan allah yardım etsın bıze yaa

canım ıste boyle rahat ol sıkma kendını ıns hersey yoluna gırecek
,rabbım nasıp eder ıns

Nasılsınız
muhaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt
hatım baslamıssınız ne hatmı ya haberım yok benım
iyiyizcanım,
evet hatim yapcaz rabbim nasip ederse yarışma yapmıştık ya hani 6-7 kişi bu yarışmanın 1,sinden başlıycaz okumaya :)

reyyan nasılsın canım,
herşey yolundaysa beğen msjımı :)

kızzzzzzzz begenmemişsin moralin mi bozuk.
evetse begen bunu

sen niye ders çalışmıyon kız
yürü hadi derse
dur sana bi uzantı yolluycam

reyyan kaç ün ban yedin 3 gün mü üç günde beğen yarın akşama burda olursun herhalde....

amin canım bana söylenecek söz bırakmamışsın
Canım benimmmm aminnnn

hani şu "rabbi salihin..." diye başlayan yazı var ya seninkinde işte o..
Canım yukarda forum ayarlarım kısmından profil ayarlarım kısmını seç kişisel rütbe bölümünden de istediğin yazıyı yazabilirsin

sa kızlar nasılsınz.... benm başım çatlıyo sabaha kadar kk da oturdum.... ve ne garip insanların olduğunu bikere daha fark etim....sanki kan akınca ortalık düzelecek...:18::18::18::18::18:
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn inşallah bir an önce düzelir şu durummmm

sen niye ders çalışmıyon kız
yürü hadi derse
dur sana bi uzantı yolluycam

Anlatım Bozuklukları, Dil yanlışları » Edebiyat, Kültür ve Sanat
canım dediğim site bu değildi.
bulamadım dediğim siteyi.
ama bu da iyi geldi bana.
bu yıl kps türkçe soruları biaz daha zorolacak.

reyyan kaç ün ban yedin 3 gün mü üç günde beğen yarın akşama burda olursun herhalde....

selam canolar 2 gün almıştım
dün akşam saat 9 bitti ancak acil bir işimiz çıktı giremedim

gece girdim bi ara
gezi parkını okuduuum okuuudumm çıktım

ömrümü yidiler ömrümü

muhat canım
ders çalışmaya çalışıyorum Türkçeyi bitirdim ama
yazım yanlışları çok zorluyor beni
noktala iyi sayılır
şimdi tarihe gömülcem biraz sonra

uzantıya bakacam inşallah

çok teşekkür ediyorummmmmmmm

reyyanım Allah kurtardı bu banı da atlattın
okudum okuduuuuum demişsin kız ne okudun ???
ben de okudum ama içimden

reyyanım Allah kurtardı bu banı da atlattın
okudum okuduuuuum demişsin kız ne okudun ???
ben de okudum ama içimden

hay alnı secdeler göresi ALLAH iyiliği versin emi
yok kız konuyu okudum

na böle kaldım

ha gecede rahman süresi okudum yolladım

RABBİM e dua ettim
gereğini yapar inşallah

çok şükür banı atlattım ama sanırım sırada üyelik iptali yada 1 aylık ban var
çünkü önceki bi gündü bu iki gün neden bilmem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…