daha yeni liste yok mu kızlar?
yok sanrım canım nasılsın?
Nasılsınız kızlar sibelcim hamile olduğunu yeni gördüm :) çok fazla giremiyorum nete.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım annen nasıl merak ettim.
Listede eksikler varmış yeni liste yayınlanmadı daha
yok sanrım canım nasılsın?
13 Meryem suresi ve 10512 ihlas eksik.ve tamamlanana kadar yeni liste yayınlanmayacak.şimdiye 3 yeni liste bitmeliydi.
ama ben önceleri hep soruyordum eksik vars okurum diye seyyan hiç cvap yazmadı yani gerek yok sağol bile demedi..bende kendimi kötü hissettim bir daha hiç sormadım.şimdi de eksik var tekrar okuyabilirmisin demek yerine...neyse canım.... sen ordan bana 2 tane daha meryem süresi sar evde okurum..Bende biran önce tamamlansın istiyorum elimden geleni de yapmaya hazırım.
hayırlı günler şekerler nasılsınız
evet ya ilk zamanlarda öyle bir karışıklık olmuştu hatırlıyorum.Piedra ile sürekli karıştırılmamın bir hikmeti olsa gerek :) olsun severim keratayı...Sen yazmışsın zaten sonradan gördüm 20 tane eksik varmış sadece meryem süresi mi eksik..Seyyan dönmeden bitirek bari şu listeyi sonra sitem ediyor yaff
Allah daha iyi etsiniyiyiz elhamdülillah şekerim sen nasılsın
Allah daha iyi etsinbende yeni yeni depresyondan çıkıyorum
herşey üst üste geldi birde tedavi için kullandığım ilaçlar beni iyice hassaslaştırdı
bu güzel günlerin tadını bile çıkaramadım henüz
tedavimin bugün 9. günü önümüzdeki cumartesi kontrolüm var
herşey yolundaysa bebişlerimi çözecekler
eğer sağlıklı çözünürlerse bebişlerimi almama tam 10 gün kaldı rüya gibi
artık mutlu olma zamanı geldi sanırım dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var
hayırlı günler şekerler nasılsınız
seyyancığım nasılsın tatlım banın bitmiş aramıza geri dönmüşsün
Allah razı olsun birtanemamin canım.tabii dualarımız seninle inşALLAH bebişine kavuşursun bu kez
Allah razı olsun birtanem
13 Meryem suresi ve 10512 ihlas eksik.ve tamamlanana kadar yeni liste yayınlanmayacak.şimdiye 3 yeni liste bitmeliydi.
Allah daha iyi etsinbende yeni yeni depresyondan çıkıyorum
herşey üst üste geldi birde tedavi için kullandığım ilaçlar beni iyice hassaslaştırdı
bu güzel günlerin tadını bile çıkaramadım henüz
tedavimin bugün 9. günü önümüzdeki cumartesi kontrolüm var
herşey yolundaysa bebişlerimi çözecekler
eğer sağlıklı çözünürlerse bebişlerimi almama tam 10 gün kaldı rüya gibi
artık mutlu olma zamanı geldi sanırım dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var
canım hatim konusunda bana öncelik tanıdığını muhatla telden konuşurken öğrendim ve çok duygulandım.ağlattın beni kız...sağolasın.Allah senden razı olsun.ama canım sıranı bana vermeni kabul edemem.çünkü ilk okunacak sensin.ve bunun önüne geçmek istemem.sırayla okuruz hepimize.dostluğun ve samimiyetin beni mutlu etti.seviyorum seniiiiiiiiiiii
arkadaşlar okunup tamamlanacak olan Meryem suresi listesi bütün herkese yani listede adı olan bütün arkadaşlarımıza bağışlansın.ben yasinli yeni liste hazırladım.eğer onaylarsanız yayınlıcam.diğer listede tamamlandığında bununla birlikte herkese bağışlansın diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?