Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhatcım yeni gördüm canım kusura bakma (

nasılsınız kızlar hersey yolundadır umarıımm

özledimmm çok sizleri

şükürler olsun iyiyim canımgün sayıyorum işte.demek banlı değildin ben öyle biliyordum kusura bakma.bende dediğin gibi şafak sayıyorum ama elimde değil tamamen stres halindeyim olur olmaz herşeye sinirleniyorum .inşallah hayırlı haberler alırım bu sıkıntılarım son bulur biran evvel.dualrınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim
amin kusura bakma geç cevap verdim
rica ederim canım

Son düzenleme:
selam kizlaaar nasilsinizz??hamis varmi hamis????ben giremiyorum nete fazla..ise basladimyaa cook yoruluyorum bide hastane felan,ehliyet dersi trafik dersi,.soyle bi zaman bulupta gelemiyorum..seyyan cnm beni listeden sil demistim tekrar hatirlatiyim listeyi gormedim ama...cok yogunum cnm yaa bazen katildigim hatimleri bile son anda okuyorum.kendimi baska seylerle mesgul ediyorum iyide geliyor aglamay fazla zamanim kalmiyor..ESLEEEM cnm bana dusen cuzu mesej atacaktin acaba unuttunmu guluum.NURUSIMAA cnm insallah senin bebislerinde tutunsun sana sikicana insallah hepiniz dualarimdasiniz canlarim hepinizi optum

Selam güzellikler

Banım açılmış nihayet

İki gündür çok yoğunduk,dün hazırlıklar yaptık,bugünde kermesimiz vardı Elhamdülillah güzel geçti.Çok yorulmuşum ama,gelir gelmez yattım,yeni kalktık yemek yedik,çay içiyoruz şimdi Kızlar hem kermesten önce hazırlıkta,hemde kermes anında isimlerinizle ve tüm listemizdeki herkesin niyetlerine çok dua ettim.Manevi atmosfer çok güzeldi,böyle hizmetler bereket ve feyz getirir,Rabbimin rızasını barındırır.Onun c.c rızası bizimle olsun her zaman ve inşaallah dualarımız kabul olsun...

Ben Cuma günü doktora gittim.Tüp bebek uzmanının istediği testleri kağıda yazıp,doktora gösterdim bunlar istendi diye,tamam dedi.Gebeliğin bu testlerde belli olup olmayacağını sordum,olmaz dedi...Günün mü geçti dedi,evet zaten 2-3 aydır olmuyorum,Çarşamba çok az geldi,adet mi değil mi anlayamadım,çok karışık dedim.Düşük mü yapıyorum diye de korktum dedim.Tamam ben oraya düşük içinde ilave edeyim dedi....Muhat önceden demiştinya düşük testi diye canım,belkide ondan yapcak doktor bana...Öğleden sonra yapılmıyomuş,yarına kaldı testlerim.Sabahtan gitcez,öğleden sonra alırız nasipse sonuçları....Aklıma takılan ise,adetin son günlerinde olmuş olcak bu testler,olsun yinede öyle böyle öğrenmiş olurum.Benden böyle,çok yorgunum,aslında korkuyorum yaşadığım düşük mü diye,çok değişik oluyo çünkü,bi çok oluyo kanamam bide aniden kesiliyo,dün gece doğrulamadım doğru düzgün belimden,şimdi yine hala ara ara bıçak gibi batıyo;korkuyorum valla :18: Hayırlı olsun inşaallah hakkımızda

Ben yarın gelir gelmez haber veririm size nasipse,dualarınızdan eksik etmeyin

Kızlar geçmişi okuyamadım bu arada.Yarın bol vaktimde okurum,umarım psikolojim iyi olur yarın Nekadarzor,mesajını gördüm canım ayarlayamadım daha yoğunluktan,inşaallah yarın ayarlarım tatlım,mesaj atarım hepinize....Ama Seyyana mı Emaya mı başlıcaz ona göre karar verin niyet edelim.Emacım çok duygulandırdın beni yine,sana yakışan bi davranış,Seyyanım gözyaşlarını yüreğimde hissettim canım benim...Emin olun ki,kime başlanırsa başlansın ikinize de okunmuş gibi olacak,Rabbim ona göre verecektir ecrini Hadi kaçtım şimdilik

Kays gülüm yeniden mi ban aldın sen kıyamam Bu sefer iki gündür banın heralde,neden aldığını okurum yarın iyice,dualarımdaydın bugün hayırlısı inşaallah

Reyyanncımmm üyelik iptalin olmuş,çok şaşkınım noldu kuzum ya Kendi isteğinle mi oldun,noldu anlayamadım,mesajlarını okuyacam sonra durumu anlamak için Canım burayı ziyaretçi gibi okursun kesin,başka bi üyelik alda gel yine aramıza,kendini özletme lütfen fazla,bekliyoruz sabırsızlıkla canım

Reyyan üyelik iptali istemissin onlar sevindi iyi mi ettin şimdi.
Seyyan sonunda geldin canim bugün 1tane meryem süresi okudum.yarin DA okurum.
Eslem Yarin haberlerini bekliyorum
Antikdeniz topikte acmissin haberimiz yok. Canim lokisit icin havuç diyorum ben.
Bugün bi turbeye gittikbhic planda yoktu. Aklıma gelen butun arkadaşlarıma dua ettim.
Nurusima yilarim senin saçını başını sabır çek 9 gün daha:)

merak etme canım sağ salim çözünecek bebişlerin...sen işin zor olan kısmını zaten tamamladın bundan sonrası işin en güzel kısmı..mutlu mesut bekle bebişlerini..sana ümit bağladık sakın depresyona falan gireyim deme..Allahın emanında ol..

Canım en son 8000ihlas demiştin eksik olan ben onun üzerine 2000tane okudum şimdi ismini hatırlayamadığım bir arkadaşta 1000tane okumuştu bir kontrol et istersen

Rabbim güzel güzel haberler getirmeni nasip etsin inşallah bizlereeee
Sabırla ve duayla bekliyoruz canımcımmm

reyyan niye üyelik iptali istemiş ki amannınnnnn
Allah razı olsun canımmm
Nurusimacım herşey çok güzel olacakkkkkk don't panicccccc

kız asıl sen nerdesin başka topiklerde gezer gördüm seni orda da tefriciye mi okuyorsunuz sabah bir baktım ortam nasıl

hangi topik tatlım bi tane benim var topiğim onda da bir arkadaş hamiş olduğunu öğrendi arkasından da kum döktüğünü kanaması vardı
ona tefriciye başlayalım dedik ama çok katılım olmadı ancak arkadaşlık çok iyi
Bir tane de tefriciye topiği var onda da tefriciye okuyorum çünkümmm
Çok aktifim çokkkkkk

aaa çok kırıldım topik açıyorsun da davet etmiyorsun bende gelem mi?

aaa çok kırıldım topik açıyorsun da davet etmiyorsun bende gelem mi?
gel balım gelll sensiz olur muuuuuuu
kız dr Aytun hanıma bir soru soruyordum canımcım şu benim tüplerle ilgili aldıram mı aldırmayam mı diye
ay çok heyecanlı bakalım ne cevap verecekkk genelde yanına muayeneye çağırıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…