Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba hanımlar benimde 2 aşılam 2 tüpbebeğe rağmen bebeğim olmadı 7 mart ve 9 mayıs olmak üzere 2 tüp bebek denemem oldu malesef olmadı6 yıllık evliyim bilinmeyen infertlite teshişim dularınıza bende katılmak istiyorum

hoşgeldin canım aramızzzaaa inşallah bir an önce kavuşursun meleğinee niye tutunamadığına dair bir cevap verdiler mi dr.lar?

Hoş geldin canım..Allah nasibimizden çıkarmasın olacak bir gün inşallah...Çok şükür ki bir sorun yokmuş.Dond.embriyo falan varmı tedavilerden kalan

Hoş geldin canım..Allah nasibimizden çıkarmasın olacak bir gün inşallah...Çok şükür ki bir sorun yokmuş.Dond.embriyo falan varmı tedavilerden kalan

aminnn....1 tane var canım ama şu an ben pek düşünmüyorum çünkü psikolojik açıdan çöktüm diyebilirim rüyalarımda hep bebk görüyorum hayat çok boş geliyo şu an iğne görmek istemiyorum benim iğne dozum biraz fazlaydı

gel balım gelll sensiz olur muuuuuuu

ay çok heyecanlı bakalım ne cevap verecekkk genelde yanına muayeneye çağırıyor ama

Tahmin ediyorum büyük ihtimalle histereskopi diyecek ama...gözü korkmasın diye bütün sorunlarımı yazmadım çağırırsa artık orda söylerim alıştıra alıştıra

hoşbuldum amin inşallah hayır hiçbişey demedilerbilmiyorum yani

Zor canım biraz toparlan sonra yine yaparsınız Allahımın izniyle ancak tüp bebekten sonra ki 6ay da kendiliğinden de gelebiliyor bebişler biliyorsun dimi
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahhhh

Zor canım biraz toparlan sonra yine yaparsınız Allahımın izniyle ancak tüp bebekten sonra ki 6ay da kendiliğinden de gelebiliyor bebişler biliyorsun dimi
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahhhh

inşallah uğraşıyoruz bakalım olursa rabbimizin takdiri amin inşalllah senin sorunun ne tedavin devam ediyormu

Tahmin ediyorum büyük ihtimalle histereskopi diyecek ama...gözü korkmasın diye bütün sorunlarımı yazmadım çağırırsa artık orda söylerim alıştıra alıştıra

hadi hayırlısı tatlımm histereskopi sonunda zarar vermeyecekse tamam ama verip vermeyeceği konusunda da net değiliz dimi canım:44:
aman korkutma kadını çağırırsa gider anlatırsın durumunu

inşallah uğraşıyoruz bakalım olursa rabbimizin takdiri amin inşalllah senin sorunun ne tedavin devam ediyormu

erkek infertilitesi canım benim sorun tüp bebekten başka şansınız yok diyorlardı dr.lar ancak 7martta gebe olduğumu öğrendim düşükle sonuçlandı nisan 15te verdiğimiz testte de sayılar artış gösterdi şimdi normal deniyoruz bakalım temmuzda tekrar bir test verecek eşim ona göre3 hareket edeceğiz inşallah o zamana kadar olur da gerek kalmaz hiçbişeye

Allah istedikten sonra OLMAYACAK BİŞEY YOK rya inşallah olur canım biz yerki umudumuzu yitirmeyelim :)

Allah istedikten sonra OLMAYACAK BİŞEY YOK rya inşallah olur canım biz yerki umudumuzu yitirmeyelim :)

aynen öyle canım Rabbim istesin yeter ki ben hamile kaldığım ay tüp bebek için raporlarla uğraşıyordum tedaviye başlamak için adetimi beklerken bir öğrendim ki hamileyim tutunamadı meleğim ama bu da bizim için bir adımdı Rabbim nasip eder inşallahhh bize ve isteyen herkesee

ewt bende 1000 tane okumuştum eksikler için ama seyyan görmedi herhalde.

canım hep aynıyız..her tedaviden sonra yeter artık deyip kedimizi toparladıktan sorna tekrar başlıyoruz.İğneleri hiç sorma moraran iğne yerleri daha iyileşmeden bizler neğatif sonuç almış oluyoruz..kaç ml kullandın..ben transfer sonrası da iğne oluyorum göbeğimde sağlam yer kalmıyor.annem senin bu derdin beni erkenden öldürecek diyor.(allahım korusun) benimde rüyalarımı işgal eden bir koca kafalı veled var hep aynı uşak... eşime benziyor

hadi hayırlısı tatlımm histereskopi sonunda zarar vermeyecekse tamam ama verip vermeyeceği konusunda da net değiliz dimi canım:44:
aman korkutma kadını çağırırsa gider anlatırsın durumunu

rahme yapılan her girişim az da olsa zarar verirmiş ben tüpçümün yalancısıyım benim durumumda riske atmaya gerek yokmuş ne bileyim.. Hepsini bilse sen otur evde menepozu bekle der diye korkuyom zaten hayır ona da gireriz menepozdan korkumuz yokta öncesinde bir iki uşak yapma planım var...

ewt bende 1000 tane okumuştum eksikler için ama seyyan görmedi herhalde.
sanırım görmedi canımmm geldiğinde hatırlatalım hangimiz görürsek

canım benim kıyamammmmm o uşak bir gün gelecek Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…