Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba tatlımmm Rabbim bu mübarek gece de dualarımızı kabul eyler inşallahh aminnnnnnnnnnnn
canım azotermi ne ilk defa duydum ama çok güzel bir haber bu Rabbim inşallahhh sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhh

yanlis yazmisim kuzuazospermi olacak aminnn insallah

maaşallahhh subhanallahhh ne güzel bir haber bu kendiliğinden gelmiş meleği
Rabbim nelere kadirsinnnnnnnnn

dimi canim ya insallah seninde oyle olur tatlim ben inanilmaz cok sevindim RABBim cok buyuk hazinesi bol verecek elbetteki sizlerede insallah bugun hepimiz gece tek yurek olup dua edelim insallah daha cok yakaralim yaradana

s.a kızlar nasılsınz...... MUHAT daha cezan bitmedi mi CANIM? canım ı bilerek yazdım hoş görünü ölçmek için:))))))))))) sen anladın onu.... demi annemm:))))))

s.a kızlar nasılsınz...... MUHAT daha cezan bitmedi mi CANIM? canım ı bilerek yazdım hoş görünü ölçmek için:))))))))))) sen anladın onu.... demi annemm:))))))

daha bitmedi heralde canim uzun almis galiba bizim CANIMiz

kandilinz mübarek olsun arkadalarım.... dua eder dualarınızı beklerim.....

seninde kandilin mubarek olsun tatlim

A.s. canım amin..ne güzel bir habermiş bu hali haline benzeyenlere umut olur inşallah ya bu mucizeler hep erkek infertilitesinde oluyor. yokmu tüpleri tıkalı olupta kendiliğinden hamile kalan yahuuuu

seninde kandilin mübarek olsun canım..Geçmiş olsun... haklı olduğunu düşündüğümü yazmıştım zaten biliyorsun muhata noldu peki o neden ceza aldı

dimi canim ya insallah seninde oyle olur tatlim ben inanilmaz cok sevindim RABBim cok buyuk hazinesi bol verecek elbetteki sizlerede insallah bugun hepimiz gece tek yurek olup dua edelim insallah daha cok yakaralim yaradana
amin canım aminnnnn evet bu gece dualarımızı esirgemeyelim birbirimizdennnn
ay ne güldüm canım yaaaa
aminnnn canım dualarımız birbirimiz için bu gece

A.s. canım amin..ne güzel bir habermiş bu hali haline benzeyenlere umut olur inşallah ya bu mucizeler hep erkek infertilitesinde oluyor. yokmu tüpleri tıkalı olupta kendiliğinden hamile kalan yahuuuu

bak sana anlatayim londraya ilk geldigimde tanistigim bir bayanin hikayesi kadinin hic gebeligi olmamis ve doktora gidiyor doktor kendisine tuplerinin alinmasi gerektigini soyluyor kistten iltihap mahvetmis hep yumurtaliklari falan caresiz kabul ediyorlar ameliyati bizim burda ameliyat olacaksin dendimi uc aydan once sira gelmiyor sana neyse bir gece ruyasina biri geliyor kizim kalk su dualari oku senin cocugun olacak diyor ve uyaniyor esinide kaldiriyor ve dualari okumaya basliyorlar ameliyat gunu gelip catiyor ameliyat elbiselerini giyiyor ama doktora test istedigini soyluyor arkadas doktor hamile kalabilmesinin imkansiz oldugunu soyluyor ve testi reddediyor ama kadin israrla test isteyince test yapiliyor ve sonuc pozitif doktor sasiriyor ve uc kere test tekrarlaniyor ve hepsi pozitif kadinin ozaman iki cocugu vardi olmayacak diye birsey yok Rabbimin izniyle olacak hayirlisiyla

seninde kandilin mübarek olsun canım..Geçmiş olsun... haklı olduğunu düşündüğümü yazmıştım zaten biliyorsun muhata noldu peki o neden ceza aldı
aman neden ceza alabilirki sence:) sadece oradaki çpoğunlukla aynı görüşte olmadığı için

canım o dualr ne acaba yaa...

anaamm...süpermiş ya..zaten ben kendimden böyle bir bomba bekliyorum bişey olacak yaa.. insan bunca olumsuzluğa ragmen nasıl bebek hayali kurur üstelikte ikiz falan.şimdi kuzum benim odalardan biri boş geçen gün ablam spor aletlerini bu odaya alsana bomboş dedi..yoook burası çocuk odası dedim yazık ne diyeceğini bilemedi gözlerini kaçırıp inşallah dedi.
ayy benimde tüplerimin alınması olasılığı var:18: keşke bende de gebelik çıksa da dr a nanik yapıp ameliyathaneden çıkıversem.

Rabbimin mucizelerinden birine daha şahit oldum şu anda
Rabbim bizlere de nasip et o mucizelerden birini nolurrrrrrrr
sendeki olasılık kuzuummm bak hatun tüplerini kaybetmiş iltihap vs. Rabbim ol desin yeter kiiiiiii

Rabbimin ol demesi yeter bitanem o mucizeleri yaratan herseyi yaratan ol desin yeter

Rabbimin mucizelerinden birine daha şahit oldum şu anda
Rabbim bizlere de nasip et o mucizelerden birini nolurrrrrrrr

sendeki olasılık kuzuummm bak hatun tüplerini kaybetmiş iltihap vs. Rabbim ol desin yeter kiiiiiii

amin insallah canim aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…