Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eslemcim nasilsin? tahlil sonuclarin guzel cikmis cnm cok sevindim.insallh en kisa surede bebis haberlerinide alcaz cnm..

canım 6. günde hormon tahlili hiç yaptırmadım ama bazı hormonlar hakkında net bilgi ancak adetin 2. 3. günü alınabilir diye biliyorum seni yanlış yönlendirmek istemem...Dr a mutlaka söyle canım testin 6.günde yapıldığını belki testi tekrar ister.evet canım v.ultrason ile bakalıyor yumurtalıklarda kist varmı diye...amin canım sende yaparsın o naniği tam tedavi başlamak üzeriyken.daha yolun başında kurtulursun bu sıkıntılardan...

anlamini arastirdinmi tatlim internette soyle bir baktim kararsiz kaldim ben ama isim kulaga cok hos geliyor
nie karasiz kaldin cnm? baktim bende Allahin yemini diye okudum bide hz.zekeriyanin esinin adi oldugunu biliyorum yanlismi biliyorum acaba ne okudun sen

merhaba rabbim duaLARINIZI kabul etsın bende çalışıyorum ama okurum yasın veya hangı sure okunucaksa bıldırmenız yeter bende cok ıstıyorum anne olmak rabbım kucamızı bos bırakmasın ıns birde sıze bır sey sorucam ben sıteye yenı katıldım ve konu açmasını yada arkadaşlara yazdığım mevzuları cvp gelıp gelmedını nasıl oğrenebılırım yardımcı olurmusunuz
tşk sızden haber bekliyorum

rabbim hayırlısıyla kucağına nasip etsın inş allah bızede yasatsın o güzel duyguyu en kısa zamnda hayırlı kandıller

eslemcim nasilsin? tahlil sonuclarin guzel cikmis cnm cok sevindim.insallh en kisa surede bebis haberlerinide alcaz cnm..

Canım hamdolsun iyiyim siz nasılsınız Güzel dimi Esmacım,doktorda sorun yok dedi.Ama kafamı kurcalıyo adetin 6.günü yapıldı çünkü,doktora sordum cevap bekliyorum durumu Aminnn canım tüm arkadaşlarım ve tüm isteyenlerde alsın inşaallah

Ayy maşaallah ya sizde büyümüşsünüz çok az kalmış,çok duygulandım Esmacım canım benim ya,Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım

Doktora sordum canım,cevap bekliyorum.Canım zaten doktor ne derse desin,ben diğer ay adetin 3. gününde nasipse tekrar tahlil vericem,eşimde vericek bu arada...Bide doktora hsg sordum,çektir derse oda çıksın aradan.Canım özelde hsg fiyatı nedir biliyo musun?Bide bu vajinal ultrasonda bayıltarak oluyo mu,ay cahilce bi soru mu oldu ama ben çok hassasım zaten bayılırım korkudan Aminn canım

nie karasiz kaldin cnm? baktim bende Allahin yemini diye okudum bide hz.zekeriyanin esinin adi oldugunu biliyorum yanlismi biliyorum acaba ne okudun sen

turlu turlu seyler yaziyor tatlim baska bir sitede bende simdi okudum senin dedigin anlamini baska bir yerdede Benî İsrail Peygamberlerindendir. Benî İsrail ise; günden güne Kitabullah’ı dinlemez olmuştu. Cenab-ı Hak Asuriye Devleti’ni onlara musallat eyledi. Sonra Yunus (A.S.) Asuriye içinde Ninova şehrinde Peygamber oldu diye yaziyordu ama bence senin anlam dogru internette her bilgi dogru degil canim kalbine bisey sokmak istemedim sakin yanlis anlama beni bizim gorevimiz guzel isimler koymak cocuklarimiza eger uzduysem seni hakkini helal et

amin cnm insallah..bn hic test yaptirmadigim icin bilmiyorum cnm doktora ne zaman gostercen tahlillerini? vajinal ultrason korkulcak gibi deil cnm merak etme hic bisey olmaz cnm 2 dkkada bitiyo zaten onu yaptirmistim:) inan suan cnm daha cok aciyo acilmam oldugu halde

bunu hic okumamistim cnm tabiki isim.kadar anlamida cok onemli..ama hz zekeriyanin esinin ismi olmasi bni rahatlatiyo ama gene biraz daha arastiririm cnm.saol uyardigin icin

canim vaginal ultrasonda hic korkulacak bisey yok herhangi bir aci hissetmiyorsun ama historoskopi yapilacaksa oda kisiden kisiye degisiyor benim cok az agrim ve sancim olmustu

bunu hic okumamistim cnm tabiki isim.kadar anlamida cok onemli..ama hz zekeriyanin esinin ismi olmasi bni rahatlatiyo ama gene biraz daha arastiririm cnm.saol uyardigin icin

estafirullah canim ismin kokeni arapca ve ibraniceymis tevratin ingilizceye cevrimindede Allahin yemini diye geciyormus

Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz Mübarek Olsun..

Tedirginim daha önce yaptırmadığım için canım,acıyı düşünmemeye çalışırım bende.Canım Rabbim seninde yardımcın olsun,inşaallah sağlıkla hayırla doğumun gerçekleşir sende bu acılarını unutursun...Esmacım ben sizin durumu hatırlamıyorum,sizdeki sorun neydi canım tam olarak,normal şekilde mi hamile kalmıştın sen canım

canim vaginal ultrasonda hic korkulacak bisey yok herhangi bir aci hissetmiyorsun ama historoskopi yapilacaksa oda kisiden kisiye degisiyor benim cok az agrim ve sancim olmustu

O dediğin şeyi araştırayım bakalım canım,tüp bebekten önce illa hsg isteniyo mu ki acaba,doktorum ne cevap verecek çok merak ediyorum.Ona göre bi yol izleriz.Ama artık başladık ya,devamı sekteye uğramadan gelsin istiyorum,tedavi için kararlıyım,önceden hep ertelerdim,hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz Mübarek Olsun..

amin canım bilmukabele..nasılsın

canim kimi doktorlar gerekli goruyor benim yapilmisti sanirim en son seyyan yaptirmistiinsallah hakkinda hayirlisi olsun canim

tamamdır gelirken haberimi salarım kuzummmmm ama sonra kaçmak yok heeee bilirsin kocişin teyzesi orda her sene gideriz
kıyamam canım benimmmm varsın senin için karizma da çizilsin ama ağlamak yok artık söz tamam mı canımcım herşey yolunda çok şükür şimdi eşinin değerlerine geldi sıra bakalım ama sana vajinal ultrasonla bakıldı dimi tatlım o gün pko ile ilgili birşey dedi mi dr. o da yoksa tamamen stres diyorum bennnnnn
o annesinin karnında olsunda çirkin mi çirkin poz versin varsındaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…