Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

mirac kandiliniz mubarek olsun..Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin insallah..

Rabbimin mucizelerinden birine daha şahit oldum şu anda
Rabbim bizlere de nasip et o mucizelerden birini nolurrrrrrrr

sendeki olasılık kuzuummm bak hatun tüplerini kaybetmiş iltihap vs. Rabbim ol desin yeter kiiiiiii

kız almasalarda işe yaramıyor.Atıl durumdalar beni tübalar

esmacim hosgeldin tatlim prenses nasil?heyecanin nasil hersey yolundami?sen nasilsin?

hosbuldum cnm.prenses iyi cok sukur bugun biraz sancim var onu saymazsak bnde iyiyi.heyecan ve korku birbirine karismis sekilde beklemedeyiz heran dogabilir dedi doktor:)dualarnizda unutmayin bni kizlar..

Rabbimin ol demesi yeter bitanem o mucizeleri yaratan herseyi yaratan ol desin yeter

amin insallah canim aminnnn
aynen öyle canım Rabbim ol desin yeter kiii sen nasılsın bu arada soramadım
Kesin akşam haberlerine konu olurum..dr zor dedi ama o hamile kaldı...az sonra..tıfıl bir hatun izlersen bilki o benim canım..
tıfılım benimmmmmmmm kız fena mı olur seni de tanımış olurum bu bahaneyle
mirac kandiliniz mubarek olsun..Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin insallah..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız almasalarda işe yaramıyor.Atıl durumdalar beni tübalar
nerden bilünnnnn biraz önce cem beyi araştırırken bir bayandan öğrendim 10sene 8 tüp denemesinde şu an ikizlerine hamileymişşşşşş

hosbuldum cnm.prenses iyi cok sukur bugun biraz sancim var onu saymazsak bnde iyiyi.heyecan ve korku birbirine karismis sekilde beklemedeyiz heran dogabilir dedi doktor:)dualarnizda unutmayin bni kizlar..

seninde kandilin mubarek olsun tatlim sancin cokmu hemen doktora git bakiyorlardir sana ama acilma varmi falan diye ne bileyim Rabbim bir avazda kurtarsin insallah ayy cok heyecanlandim simdi ikinci prensesi doguyoyor topigimizin isim ne dusundunuz tatlim?

krizantem cnm sen nasilsin? renkli ultrason cektircektin cektirebildin mi? prensesini gordunmu

buyur gel canımcım taşınak aşkolsun bir çayımızı içersin hem..şimdi mucize olcak hber kanalına bilgi sızdıracaz uzun iş...sen şimdi gel

maşallah ya allah kucağına almayı da nasip etsin darası cümleten başımıza..12 yıl sonra 3 cüz paşalar var benim tanıdığımda öyle çelimsiz falanda değiller topaç gibiler..tabi doğduklarında bir avuçlarmış..çok özeniyorum yaaa

Son düzenleme:

yok cnm fazla deil gecen hafta gittigimde 1 cm acilma vardi doktor yuruyus yap dedi. sancilarini yaz dedi on dkkada bir geliyosa gel dedi.benm okadar deil bu gece hava cok serindi burda belkide usuttum cunku sancidan cok kasik agrisi vardi cnm

krizantem cnm sen nasilsin? renkli ultrason cektircektin cektirebildin mi? prensesini gordunmu

iyiyim cok sukur kizlar esmacim renkli ultrason cektirdim fakat benimki kendini gostertmedi kadin ne ettiyse ellerini yuzunden cekmedi cok cirkin iki fotomuz var gorenlere anlatirsam surasi soyle diye anlasiliyor ama onun haricinde hersey normalmis hipertansiyon falan olmazsin dedi kan akisim cok iyiymis normal dogum kolaylikla yapabilirmisim plesenta ondeymis yani boyle tatlim benimkisi hic kipirdamiyor doktor teyzelerine nekadar cikolata meyvesuyu icsemde:)doguncada sakin olur insallah

Canım Rabbimi gücendirmemek için fazla konuşmamaya çalıştım ve sürekli Es-Sabur çektim.Bugün biraz daha iyiyim elhamdülillah....Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım...Evet herşey çok güzel olacak Allahın izniyle...Kız Seyyan aklıma ne geldi bak,bizim inatçı çocuklar gelmiyoya hani bi türlü,geldiklerinde onların popolarının resmini koyup buraya,alalım mı intikamlarımızı hehe

Turp gibiyim dimi canımcım Ağlanacak bişey yok evet,bak kendime geldim bile Bugün tamda dua zamanı,belkide dualarımızın kabul gübü bugün,kimbilir.Rabbim hepimize nasip edecek inşaallah gönlümüzdekileri gülüm,bence bundan sonraki ilk halayımız senin için olacak inşaallah

Canımm benim yüzünden karizmayı mı çizdirdin Ağlamıcam ağlatmıcam bidaha

Doktorumda herşeyin yolunda olduğunu,sorun olmadığını söylemiş.Hsg sordum bide çektirim mi diye,bakalım ona ne dicek,hayırlısı

Sağolasın canım benim,iyiki varsınız

canlarrr görümcem aşılama olacaktı ya bilirsiniz gitti sanırım bu ay başlanacak şimdi dr.u bekliyor dua edin nolurr

İnşaallah hayırlı sonuçlar alır,aşılaması tutar

cezam bitmiş.....

Nihayett,,hoşgeldin canımcım

kızlar bugün dr a gittim bebek sağlıklıymış 1.05 cm olmuş.7 hafta 1 günlük müş bebeğe göre.gelince görüşürüz artık.hayırlı akşamlar.

Oyy maşaallah,elhamdülilllah

Günaydın şekerlerrr kandilimiz mübarek olsunnnn

Seninde canım

Hayır canım adetin 6. günü oldu...Çünkü ben gittiğimde adetin 3. günüydü ve öğledensonraydı,sabahtan oluyomuş testler,kabul edilmediği için Pazartesiye kaldı...Oda adetin 6. gününe denk geldi,çok büyük sorun olur mu ki bu,farkeder mi acaba
hayırlısı :26: Ultrason dediğin vajinal ultrason mu peki Evet elhamdülillah o açıdan çok şanslıyım,Rabbim başımdan eksik etmesin.Herkesin yuvasına muhabbet huzur e bide sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Aminnn Rabbim çifter çifter nasip etsin hepimize,hayırla sağlıkla

canım arkadaşlarım rabbi bu gecede ettiğimiz dualerın hepsini kabul etsin işallah. dularımızda birbirimide anmayı unutmayalım.

Aminn aminn ecmain

Ve aleykümselam canım...Aminn ecmainn

Rabbim arkadaşının bebeğini hayır ve sağlıkla kucaklarına da almayı nasip etsin inşaallah,sağlıklı bereketli hayırlı uzun ömürler versin evlatları ve eşiyle birlikte Darısı bizlere

dimi canim ya insallah seninde oyle olur tatlim ben inanilmaz cok sevindim RABBim cok buyuk hazinesi bol verecek elbetteki sizlerede insallah bugun hepimiz gece tek yurek olup dua edelim insallah daha cok yakaralim yaradana

s.a kızlar nasılsınz...... MUHAT daha cezan bitmedi mi CANIM? canım ı bilerek yazdım hoş görünü ölçmek için:))))))))))) sen anladın onu.... demi annemm:))))))

Ve aleykümselam,elahmdülillah daha iyiyim bugün,sen nasılsın canım

Rabbim nelere kadir değil ki,OL desin yeter ki...Elhamdülillah...Canım o dua neymiş peki,öğrenmen mümkün mü acaba

İnşaallah tez zamanda nanik yaparsın doktora Rabbim o güzel gönlüne göre versin

yok cnm fazla deil gecen hafta gittigimde 1 cm acilma vardi doktor yuruyus yap dedi. sancilarini yaz dedi on dkkada bir geliyosa gel dedi.benm okadar deil bu gece hava cok serindi burda belkide usuttum cunku sancidan cok kasik agrisi vardi cnm

bana burdaki doktorda 39.haftada acilma varmi diye bakacaklarmis eger yoksa tup bebek oldugu icin sanci beklemiyeceklermis suni sanciyla dogumu baslatacaklarmis tirstim birazcik bakalim hayirlisi

cok sevindim cnm herseyin normal olmasina..bizimkiside elini cekmemisti ya basinin arkasindaydi cok inatci olcak demisti doktor seninkide inatci olcak demek:)) isim olarak elisa dusunuyorum cnm hz zekeriyanin esinin ismi

cok sevindim cnm herseyin normal olmasina..bizimkiside elini cekmemisti ya basinin arkasindaydi cok inatci olcak demisti doktor seninkide inatci olcak demek:)) isim olarak elisa dusunuyorum cnm hz zekeriyanin esinin ismi

sagolasin tatlim evet ya kesin inatci elleride yumruk yapmisti boxa hazir bizimkisiguzel bir isim canim ismiyle yasasin insallah bizimde suan icin son kararimiz beyza berin

bana burdaki doktorda 39.haftada acilma varmi diye bakacaklarmis eger yoksa tup bebek oldugu icin sanci beklemiyeceklermis suni sanciyla dogumu baslatacaklarmis tirstim birazcik bakalim hayirlisi

bol bol yuruyus yap cnm ins suni sanciya gerek kalmadan dogurursun cnm kiz cocuklari erkege gore daha asagida oluyomus oyuzden kiz cocugu dogurmak daha kolaymis:)) bnmkisi zaten iyice asagiya indi karnim dustu ins kolay olur dogumlarimiz

bol bol yuruyus yap cnm ins suni sanciya gerek kalmadan dogurursun cnm kiz cocuklari erkege gore daha asagida oluyomus oyuzden kiz cocugu dogurmak daha kolaymis:)) bnmkisi zaten iyice asagiya indi karnim dustu ins kolay olur dogumlarimiz

insallah canim ya insallah kolay olur Rabbim ugrastirmasin insallah hastane kapilarinda

hayırlı günler kızlaar

sanada hayirli gunler canim hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…