Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

onca zamandan sonra derdimden anlayan birini bulmuşum bırakır mıyım tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm

Canımsın ya..bana da o kadar iyi geliyor ki burası..diğer insanların yanındayken sanki dünyada çocuğu olmyan tek insan benmişim gibi hissederken burda bütün negatifliğimi atıyorum..relax herşey yolunda...

ahh canıııım daha çiçeği burnunda evlisin..şey biraz özel olacak ama bebek istiyormusunuz peki yani hiç korundunuzmu
Bebek istemiyoruz. En az bir yıl bitsin, ikinci yıl içerisinde düşünüyoruz. Yani bizim istediğimiz bu. Bazen prezervatif kullanıyoruz. Çoğu zaman hiçbir şey kullanmıyoruz.
Ben hap düşünüyordum bir ara. Onu da hormonlarımı bozar düşüncesiyle kullanmak istemedim.

tatlım ben yanlış anlamışım..siz 5 aydır deniyorsunuzda olmuyor diye anladım..galiba hiç çocuğu olmamış bir çift için en iyi korunma yöntemi prezervatif.hap kullanmamakla iyi yapmışsın canım Haplar hormon dengeni bozabilir kesin olmamakla birlikte..

Yok istemiyoruz şuanda. Allahın verdiğine de karşı çıkmayız tabiki de biraz evliliğimizi yaşayalım istiyoruz. Hayırlısı olsun.

sende kavuş kuzum canı gönülden istiyorum inanki..Gerçi sen başkalarına dünür olmalara niyetlenmişsin ama ben anlamam benim oğlana bir kız doğurcan yapcak bişe yok...
kuzummm ikiz doğurcam ya bennnnnn aşkolsun
Canımsın ya..bana da o kadar iyi geliyor ki burası..diğer insanların yanındayken sanki dünyada çocuğu olmyan tek insan benmişim gibi hissederken burda bütün negatifliğimi atıyorum..relax herşey yolunda...
al benden de o kadar tatlımm sabah ki bütün negatifliğim bitti gitttiiiiiiii
Yok istemiyoruz şuanda. Allahın verdiğine de karşı çıkmayız tabiki de biraz evliliğimizi yaşayalım istiyoruz. Hayırlısı olsun.
Rabbim hakkınızda hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnnnn

s.a. bayanlaaarrr. ben foruma bi kaç gün oldu başlayalı. herkesin kandili mübarek olsun öncelikle. 9 aylık evliyim. daha önceden hep eşim korundu ben hiç bişe kullanmadım. artık bebiş istiyoz. bana dua edermisiniz rabbim hayırlı evlat versin. ben forumdaki herkes için dua etcem bugün. isteyen herkes hamile kalsın inşallaaahhhhh

Rabbim bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn sana ve isteyen tüm arkadaşlarım ve bi de ben tabiiiii

hayırlı kandıller sızede bende sızın gıbı yenı yım sıtede bende 6 aylık evlıyım ve hıç korunmadım rabbım kucamızı boş bırakmasın ıns mübarek gecede bırbırımıze dua edelım hayırlı evlat nasıp etsın rabbım tum ıstıyenlere

evet cnm agri oluyo ama bnmki daha cok kucuk oldugu icin abartili bi agrim yoktu ama kanamam normelde 6 gun surerdi en fazla dusukte 10 gun kanamam devam etmisti. senin bikere daha boyle cok sancili olmustu adetin yanlis hatirlamiyosam gene gecikmisti.. bunlarida doktoruna anlat cnm belkide cok kucukken dusuk yapiyosundur bana doktor demisti bidaha aynisi olursa kanpirtilasmasi testi yapariz diye.. ben adetim 3 gun gecikti diye gidip tahlil yaptirmistim 4. gun kanamam olmustu doktorum demisti kan tahlili yaptirmasan anlmazdin hamile oldugunu dedi

kandılınız mubarek olsun rabbım bu guzel gunde dualarınızı kabul etsın ıns
dualarımız tamamlandıysa bugun bagışlayayım ıns

kızlar selamlar,

öncelikle kandiliniz kutlu olsun..rabbim öncelikle sağlık sıhhat huzur mutluluk versin....sonrada kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

hepinizi öpüyorum.....Allah'a emanet olun....

arkadaşlar artık bebeğim yok bugün bıraktım geldim.. inş bundan sonra herşey daha güzel allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…